היי חברות

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo39.gif היי חברות

היי חברות
אני חדשה, מצטרפת אילן היום, ניפלא שיש אתר כזה, לקח לי שנה שלמה להשלים עם המציאות ולהתחיל הליך זה..............אשמח לקבל טיפים ביי בינתיים

אדוינה

New member
הי מימי!

היי חברות
אני חדשה, מצטרפת אילן היום, ניפלא שיש אתר כזה, לקח לי שנה שלמה להשלים עם המציאות ולהתחיל הליך זה..............אשמח לקבל טיפים ביי בינתיים
הי מימי!
ברוכה הבאה! את מוזמנת חופשי,להידבק מגל ההריונות שיש לנו פה בפורום. נשמח לשמוע עוד עלייך. בנתיים תדפדפי תקראי,ואת מוזמנת לשאול כמובן,וגם אשמח עם תתפקדי בשירשור ההיתפקדות.

|שי ליצן| תודה יקירתי

הי מימי!
ברוכה הבאה! את מוזמנת חופשי,להידבק מגל ההריונות שיש לנו פה בפורום. נשמח לשמוע עוד עלייך. בנתיים תדפדפי תקראי,ואת מוזמנת לשאול כמובן,וגם אשמח עם תתפקדי בשירשור ההיתפקדות.
|שי ליצן| תודה יקירתי
אני מקבלת את ההזמנה באהבה, הספקתי גם להתפקד קבעתי פגישה עם פרו' זיידמן בדרך אל האושר

הלו../images/Emo70.gif ,../images/Emo124.gif יש פה גם חברים.../images/Emo140.gif

היי חברות
הלו
,
יש פה גם חברים.

ברוכה הבאה ל
נו החם. יש פה המון טיפים ותמיכה. רק תשאלי ונענה. כצעד ראשון אני מצרף לך את רשימת המסלולים שאספנו פה בפורום. טיפ ראשון - תתמקדי במסלולים המתעסקים בטריים ושוב ברכה הבאה

הפתעה../images/Emo142.gif

הלו
,
יש פה גם חברים.

ברוכה הבאה ל
נו החם. יש פה המון טיפים ותמיכה. רק תשאלי ונענה. כצעד ראשון אני מצרף לך את רשימת המסלולים שאספנו פה בפורום. טיפ ראשון - תתמקדי במסלולים המתעסקים בטריים ושוב ברכה הבאה
הפתעה

הפתעתה אותי, אז, תודה לך על החמימות וקבלת הפנים, ביי בינתיים

נטאשה

New member
מימי ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

היי חברות
מימי ברוכה הבאה

מקווה שמהר מאוד תתווספי לספירת המלאי שלנו בקטגוריה : הריוניות....

sagivkr

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

היי חברות
ברוכה הבאה

מאחלת לך המון הצלחה והלואי שהדרך שלך אל האושר תהיה קצרה! יפעת

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

היי חברות
ברוכה הבאה
ו

פיש10

New member
ברוכה הבאה

היי חברות
ברוכה הבאה
לפני כחצי שנה הייתי בנעלים שלך ודעי לך שהשד לא נורא, בפורום המון מידע ונותן המון עידוד, אז קדימה ובהצלחה!

../images/Emo23.gif מתעודדת

ברוכה הבאה
לפני כחצי שנה הייתי בנעלים שלך ודעי לך שהשד לא נורא, בפורום המון מידע ונותן המון עידוד, אז קדימה ובהצלחה!
מתעודדת
תודה לך, אני מבינה שאת במקום אחר עכשו, ספרי לי קצת מניסיונך?!

מצב
הנושא נעול.
למעלה