היי חברות

מצב
הנושא נעול.

שיר5520

New member
ברוכה הבאה!

היי חברות
אני חדשה, מצטרפת אילן היום, ניפלא שיש אתר כזה, לקח לי שנה שלמה להשלים עם המציאות ולהתחיל הליך זה..............אשמח לקבל טיפים ביי בינתיים
ברוכה הבאה!
מצטערת על האיחור בתגובה. משום מה, לא שמתי לב להודעה שלך. שיהיה המון בהצלחה! אני יודעת שבהתחלה קשה לקבל את עניין התרומה. אני מציעה לרוץ כל הזמן קדימה ולא לחשוב. כשיהיה לך ילד בבית כבר לא תתעסקי בדברים קטנים ולא חשובים כמו גנטיקה... בהצלחה ושתהיה דרך קלה וקצרה.

הרגש והשכל לא באותו מקום

ברוכה הבאה!
מצטערת על האיחור בתגובה. משום מה, לא שמתי לב להודעה שלך. שיהיה המון בהצלחה! אני יודעת שבהתחלה קשה לקבל את עניין התרומה. אני מציעה לרוץ כל הזמן קדימה ולא לחשוב. כשיהיה לך ילד בבית כבר לא תתעסקי בדברים קטנים ולא חשובים כמו גנטיקה... בהצלחה ושתהיה דרך קלה וקצרה.
הרגש והשכל לא באותו מקום
את צודקת, בתוכי אני בוכה ועצובה, קשה לי להשלים עם העובדה הזאת, כבר שנתיים אני בתוך החרדה הזאת, וכעת צועדת ביודעין שזה הצעד ההגיוני עבורי יש לי גם אכזבה והרגשה ש"אלוהים שכח אותי" בתחום הזה, בשאר התחומים אני מאוד מצליחה ומאושרת למרות שאני גם אחרי פרידה מחבר כך, שבעצם אני מאמצת עובר............... וחוששת שלא ארגיש אהבה כלפיו, בגלל הסבל שסבלתי בשנים האחרונות עם כל הטיפולים, וגם אין לי קשר רגשי עם בן הזוג, כלפי חוץ אני נראית פורחת ומאושרת אבל האמת די קשה לי, זהו סליחה עם נפלתי עלייך עם כל הכובד שלי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה