היי אני חדשה... עוד מעריצה של המלאכית...אנג'לינה האלילה
נ נסיכה שהאמינה באגדות New member 18/9/03 #1 ../images/Emo39.gifהיי אני חדשה... עוד מעריצה של המלאכית...אנג'לינה האלילה
D dilan angel New member 18/9/03 #3 ברוכה השווה!!!../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo55.gif שלום! אני שיר... ברוכה הבאה לפורום..אני מוכנה להגיד לך שיש פה מלאאא אנשים מקסימים! ~תהני בובית~ קבלי תמונה במיוחד בשבילך---------->>>>
ברוכה השווה!!!../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo55.gif שלום! אני שיר... ברוכה הבאה לפורום..אני מוכנה להגיד לך שיש פה מלאאא אנשים מקסימים! ~תהני בובית~ קבלי תמונה במיוחד בשבילך---------->>>>
נ נעלולית עם שרוך New member 18/9/03 #4 ברוכית הבאית! את תהני פה אחלה בנות יש כאן ותמונה בהגרלה בשבילך
S shmezz New member 18/9/03 #5 וואי אהבתי מאוווט מאוווט את הניק שלך בכל און...ברוכה הבאה בובית... כל חברה של אנג'י היא חברה שלנו אני רוני בת 18 ומי את
וואי אהבתי מאוווט מאוווט את הניק שלך בכל און...ברוכה הבאה בובית... כל חברה של אנג'י היא חברה שלנו אני רוני בת 18 ומי את
¥ ¥EleVatioN¥ New member 19/9/03 #6 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif אני אורלע ותהני פה בפורום באמת אחלה אנשים הכי אחה שאני מכירה בעולם
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif אני אורלע ותהני פה בפורום באמת אחלה אנשים הכי אחה שאני מכירה בעולם
M Ma E New member 19/9/03 #8 שלום גם לך../images/Emo13.gif אני מאי.. הרבה חדשים יש לנו בפורום... חדשים חדשים אההההההההההה איזה יופי
שלום גם לך../images/Emo13.gif אני מאי.. הרבה חדשים יש לנו בפורום... חדשים חדשים אההההההההההה איזה יופי
נ נושכת כסאות New member 19/9/03 #9 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני מור ואת תהני! ואיזה תמונה חמודה יש בהודעה מעליי!