היי אביבה!!

tipaKtana

New member
../images/Emo39.gif היי אביבה!!

היי אביבה! מה שלומך? זוכרת אותי?
אני חושבת שהיום זה היום סופסוף שאני אקנה צבע ואצבע את החדר שלי! בסגול ולבן (קיר ועוד קיר קטנטן בסגול בהיר, ואת השאר-4 קירות, בלבן) אני ממש צריכה לתגבר איכשהו את כיוון הלימודים שלי כי השנה אני ממש צריכה להשקיע ולהתמיד, איך אני יכולה לעשות את זה . נ.ב- הקיר שאני אצבע בסגול הוא צפוני, ואחרי זה אני אקנה ספה בסגול כהה, גם לקיר הצפוני. זה משפיע? תודה מראש!

היי טיפה ../images/Emo20.gif

שני דברים: האחד - לשמור על המקום שבו את לומדת מסודר מאוווד, כולל כל מה שמסביב בזויות העין, הקיר וכו' השני - להוסיף את הצבע הצהוב (מעט) מולך, או על השולחן או על הקיר בצורה של תמונה קישוט אן חפץ כלשהו... נ.ב.- אל תשכחי את יתר הצבעים - הירוקים הכתומים, הוורודים ועוד השפעה של משהו קשורה גם בדברים שיש מסביב, כשיש דברים שתומכים בו, זה מגדיל את השפעתו כשיש דברים שמתנגדים לתכונותיו, השפעתו קטנה כל הקסם הוא באיזון בין הדברים שבת שלום

tipaKtana

New member
תודה ו- חבל ../images/Emo70.gif

דווקא רציתי לשים איזו תמונה עם מסגרת אדומה מעל השולחן (הקיר יהיה בצבע לבן) שאלה: מעצבי פנים מתחשבים גם בפאנג שואי? יש לפעמים מצבים שרואים תמונה מסויימת ואומרים "היא תהיה מושלמת אם נתלה אותה פה ושם" ויכול להיות שזה לא מתאים לפי הפאנג שואי.. מה עושים?

אין דבר...../images/Emo13.gif

זה לא מבטל את התמונה שרצית...זו יכולה להיות תוספת או לחלופין משהו על השולחן... נכון אמרת, עיצוב איננו פאנג שואי והרבה פעמים יש ניגוד בין הדברים... מה עושים? בוחרים את הדרך, אם זה עיצוב או פאנג שואי והולכים לפיה, לפי מה שמרגישים שהכי נכון לנו... יש היום גם מעצבים שנעזרים/משלבים פאנג שואי למרות שלא תמיג זה אפשרי... לילה טוב

למעלה