../images/Emo39.gif החיים שלנו ../images/Emo39.gif
ערב טוב לכולם אני יודע שזה קצת מאוחר וחלקכם כבר ישנים אך אני בטוח שמחר אתם כבר תראו את זה ומקווה לשמוע את דעתכם. לאחרונה אני מוצא את עצמי יושב עם חברים שאומרים לי שהם רוצים להכיר אותי יותר, לדעת איך אני חי, כיצד מתנהלת מערכת יחסים בין שני גברים, מה קורה אם נרצה ילדים?, האם החיים האלה לא קשיים בשבילנו?, וכל ההתמודדיות האלו.
שמחתי לדבר איתם על זה ואף "הזמנתי" אותם. לומר את האמת הייתי מופתע מחלק מהשאלות שהצגתי לכם, כייייייייי קצת היה לי מזור שהיה להם קשה להבין שמערכת יחסים יכולה להתנהל כשיש אהבה, הבנה, קבלה, דברים משותפים ולא רק לרכוש אני מדבר על אותם דברים שאנחנו אוהבים לעשות ביחד, שיש לנו אותם תחביבים, ששניינו מתחברים זה לזה. בדיוק כמו במערכת יחסים סטרייטית לחלוטין. כשהם אמרו לי "אתה יודע מה זה ילד זה הדבר הכי שמייח שיכול לקרות לך, הילד שלי ממלא לי את כל החלקים החסרים שלי". ואז חייכתי. הוא שאל אותי מדוע אני מחייך אז הסברתי לו שחוץ מילד ישנם עוד הרבה דברים שיכולים לגרום לך אושר (ומי שמכיר אותי יודע שאני מאוד רוצה ילד). מדוע אני מספר לכם את כל זה
כי אני רוצה לשמוע עוד דעות של אחרים, מה אתם חושבים האם ההתמודדיות שלנו בחיים שלנו שונים לחלוטין מההתמודדיות של הסטרייטים. האם רק להם יש משכנתא? האם רק להם יש דבר כזה שנקרא זוגיות? האם להם אין צרות, אין בגידות, אין מריבות, אין מכות? ודווקא הייתי בטוח שבגלל שיש להם אישה או בעל וילדים אז החיים שלהם הכי מאושרים. נראה לי שאת הסיפור ילד זה הדבר הכי מאושר, זה האשליה הכי גדולה שהאדם ייצר לעצמו. אושר בא מעצמך ואם אתה לא אדם שלומד להכיר את עצמו לא תמצא את אותו אושר. איך אפשר להסביר לאותם אנשים שבאמת רוצים להבין אך קצת קשה להם. שלהיות הומו זה לא דבר חריג כמו שלימדו אותנו, שלהיות הומו זה לעמוד בתור כמו כולם בדואר, בבנק, במשרד הפנים, ובכל מקום אחר. שלהיות הומו זה לשלם חשבונות כמו כולם, שלהיות הומו זה שיש לך גם אהבה ולהיות הומו לא אומר שלא תוכל להיות אבא בעתיד. יש היום הרבה גברים ונשים סטרייטים שהם חד הורים, אז כך גם אנחנו. מאוד מקווה שכולכם תביעו דעה מתוך המקום שלכם, ובהחלט אפשר לשתף בחוויות נפלאות על רגעי זוגיותנהדרת ומושלמת ועל התמודדיות כמו כל אדם אחר. כי עצם היותכם הומואים לא משנה שום דבר!!! רק צריך להיות עם ראש פתוח ולב רחב. ואז אין הבדלים. אמן
והלוואי והמילים האלו יגיעו לכל מי שיש לו אי אלו הבנות כאלו ואחרות (מי אמר אבא שלי
ולא הוא עוד לא יודע רק חושד)
ערב טוב לכולם אני יודע שזה קצת מאוחר וחלקכם כבר ישנים אך אני בטוח שמחר אתם כבר תראו את זה ומקווה לשמוע את דעתכם. לאחרונה אני מוצא את עצמי יושב עם חברים שאומרים לי שהם רוצים להכיר אותי יותר, לדעת איך אני חי, כיצד מתנהלת מערכת יחסים בין שני גברים, מה קורה אם נרצה ילדים?, האם החיים האלה לא קשיים בשבילנו?, וכל ההתמודדיות האלו.