דיון!

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo39.gifדיון!

למה אתם בעצם רוכבים? מה הביא אתכם לזה? איך בחרתם חווה? האם חששתם בהתחלה?

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo39.gifתשובותיי...

אני רוכבת מכיוון שאני מאד מתחברת לסוסים, ואני מאד אוהבת אותם. ואני חושבת, וגם הרבה אנשים אומרים לי שיש לי פוטנציאל לזה. שלחו אילנו הבייתה מן מכתב לפירסום החווה, ואז אחי התחיל לרכב, ואני גם רציתי אז עשיתי שיעור ניסיון בחווה והתאהבתי בנושא. לפי אח שלי שהמליץ על החווה הזאתי בחום, כבר שהוא התחיל לרכב. לא ממש חששתי, רק פחדתי ליפול, עכשיו אני לא משהו פוחדת. יש לי עוד שאלה- מה אתם עושים כאשר עובד גורם שמפריע לסוס בעבודתו אתכם והוא מתחיל, להתפרע ולהשתולל בטירוף? מה אתם עושים? קרה לכם פעם? ספרו.

טוי בוי

New member
אני רוכבת כי אני אוהבת את זה!

אני תמיד אהבתי סוסים ובגיל 4 היצקתי כבר להורים שלי ותמיד הינו הולכים לחוות ללטף סוסים ויום אחד לפני שרכבתי הלכנו לרשפון[איפו שאני רוכבת היום] ולא יכלו לתת לי שיעוריםכי הייתי קטנה מידי בגיל 6-7 הלכתי לקטאנטרי והתחלתי לרכב עד היום! רק שתדעו שהיום אני ברשפון איפו שליטפתי פעם את הסוסים איזה צירוף מיקרים! אני הבאתי את עצמי לזה... בחרתי חווה לפי ההורים שלי בגיל 6-7 לא הבנתי כלום אז הלכנו לראות תחרות שהיתה בקאנטרי [בזמנו שעוד היו שם תחרויות] וההורים שלי קבעו לי שיעור ניסיון והמשכתי לרכב והלכתי עם החווה עד היום ברשפון.... לא פחדתי בכלל רק מהקאנטר......

גמלי תמיד

הייתה תמשיכה הזאתי לסוסים ואז דין הגי לארץ מאמריקה ולאמא שלו הייה סוס והייתה להם גם פונית ואליסון הדריכה אותנו (בערך בגיל 3 וחצי 4...) וככה התחלתי לרכב ראינו לא מזמן קלטת שאני רכבת עם אליסון על סוס גדול! איזה מצחיקה אני נמלה קטנה כזאתי שכל הזמן רצה עם הסוס חחחחח כל הזמן עקפתי את מי שהיה לפני....... זה מזה מצחיק לראות את זה אבל אני חייבת להגיד שזה היה ממש ממש לא רע!....

S H I L G I

New member
אוקי אז..

אז הסיפור שלי הוא כזה.. בסוף כיתה ב' (החופש הגדול) אמא שלי כזה הציעה לי להיות כל החופש אצל סבתא שלי ובכפר שלה יש חווה אז הסכמתי ובקיצור ככה כל החופש הגדול רכבתי באורווה של ריקי ו"גרתי" אצל סבתא שלי.. ואז חזרו הלימודים ולא יכולתי להמשיך כי זה היה זה רחוק כל פעם ללכת וזה אז הפסקתי ואז בחופש הגדול שבסוף כיתה ג' שוב חזרתי ושוב כל החופש הייתי אצל סבתא שלי והייתי שם האורווה ועזרתי וטיפלתי והכל.. ואז חזרו הלימודים וראיתי שאני בקושי מתקדמת אז החלטתי להפסיק ולחפש מקום אחר ואז בתחילת כיתה ו' עברתי לקיבוץ יגור ורכבתי המון רסאג' עם המדריך הכי מעולה שיש והכל היה מעולה ואז בחופש הגדול היתה פגרה ובאלגון היה אמור לקנות את השטח ולהפוך אותו לאחלקרח (ככה כותבים את זה?) ואז יפתח קנה את החווה ועבר לשם ואז עברו 3 חודשים והתחלתי ללמוד לקפוץ..ו... HERE I AM... ולא חששתי בכלל, נהנתי נורא!!

אני רוכבת כי....

אני אוהבת נורא נורא סוסים ואני מתחברת אליהם מהר מאוד! מה או בעצם מי שהביא אותי לזה היתה אבישג ועל זה אני אסירת תודה לה!!!!!!! תודה מותק!!!!! בחרתי את החווה כי היא הראשונה שהביאו אותי אליה! כאילו אבישג! לא חששתי בכלל ת'אמת ואני לא מפחד שאני על הסוס ההפך הוא נותן לי ביטחון!

אני אוהבת סוסים!!! אני סוסכוהוליט!!

אני אוהבת סוסים ובגלל זה רוכבת עליהם, קל ופשוט. מה הביא אותי לזה? נורא אהבתי סוסים והחלטתי לנסות! בחרתי את החווה כי הייתי שם ביומולדת בגיל 5 וניזכרתי בה בגיל 10 כשהתחלתי לרכב. לא חששתי, סוסים נתנו לי ביטחון.

../images/Emo3.gif

ני רוכבת משום שאני נורא אוהבת סוסים ואני אוהבת לעבוד איתם. את החווה חברה שלי המחיצה לי ללכת לרכב שם.ואני לא חששתי משום שידעתי שעם מתפקדים עם הסוס כמו שצריך לקרות שום דבר (למרות שבשיעור השלישי נתנו לי סוסה לא רגועה שלא רכבו עליה כמה ימים והיה לה מרץ ואני לא כל כך ידעתי להסתדר איתה אז היא התחילה להשתולל לי וכשהמדריכה רכבה עליה היא גם השתוללה לה)

niko girl

New member
אממממממממ אני התחלתי לרכב

רק בגלל שאני מתה על סוסים! כבר משהייתי תינוקת כל מה שחשבתי עליו זה סוסים...אהבתי לראות מערבונים רק בשביל הסוסים! (לא להגזים) אמממממ אני התחלתי לרכב בחוות איתן כי זאת הייתה החווה הכי קרובה אלי וגם בהתחלה זה היה בחינם אז.....כבר רשמו אותי ואני פשוט הייתי בשיעורים. אני לא חחשתי...אולי בגלל שאני לא פחדתי מהם?

למעלה