בית התלמיד
מ מִיכַלִי New member 9/5/05 #87 בלינסון בית חולים מהמובילים בארץ עם חדרי לידה מהטובים בארץ (ששם ילדתי את שני המופלאים שלי)
L Lmc New member 8/5/05 #39 גוזל../images/Emo26.gif לא יודעת אם כולם מכירים את פלאפל גוזל. אבל אני זוכרת את הפלאפל שלו לטובה...יאמי
גוזל../images/Emo26.gif לא יודעת אם כולם מכירים את פלאפל גוזל. אבל אני זוכרת את הפלאפל שלו לטובה...יאמי
L Lmc New member 8/5/05 #27 היכל../images/Emo26.gif קולנוע היכל מעוז החופש בפ"ת מי זוכר את הימים היפים שזה היה במוסד היחיד שהיה פתוח בשבת על אפם ובעיקר חמתם של האוכלוסיה הדתיים בעיר.
היכל../images/Emo26.gif קולנוע היכל מעוז החופש בפ"ת מי זוכר את הימים היפים שזה היה במוסד היחיד שהיה פתוח בשבת על אפם ובעיקר חמתם של האוכלוסיה הדתיים בעיר.
פ פרנץ ונילה New member 8/5/05 #35 הס בית ספר הס הידוע גם כבית הספר המוזיקלי.כל שנה מעלים אופרה ואני שומעת חינם אין כסף .ככה זה כשגרים בדיוק ממול וכל החלונות של הבית פונים למגרש שלהם.
הס בית ספר הס הידוע גם כבית הספר המוזיקלי.כל שנה מעלים אופרה ואני שומעת חינם אין כסף .ככה זה כשגרים בדיוק ממול וכל החלונות של הבית פונים למגרש שלהם.
L LuNa MaJnUnA New member 9/5/05 #55 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif|דווקא|../images/Emo94.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif|דווקא|../images/Emo94.gif
ה הכוכב של כוכבית New member 9/5/05 #56 היכל התרבות ברח' המכבים../images/Emo127.gif כאילו דה !!!!!!!!!!! כל הסלב מגיעים לכאן.