אצל העורך......

כן, אני

חושבת שזה אפשרי אבל חושבת שיחסים במסגרת העבודה הם מסוכנים וחושבת שעדיף להיות פנויים לפתח יחסים עם אנשים פנויים לא להסתפק באמצע שבוע בשעות גנובות של עבודה ולא להתגעגע בסופי שבוע ואת הבעיות שלו, שיפתור אם אשתו את לא ריבאונד של יחסים את עולם מלא ונפלא ומגיע לך רק טוב אז אתן לך חיבוק ואומר לך - כל אחד לוקח את ההחלטות של עצמו שימרי על עצמך וכשתחליטי - תלכי עם ההחלטה שלך בשלמות

tullana

New member
הי פרח...

סליחה שמתפרצת ככה פתאום, אני לא מהקבועים כאן (אלא בזוגיות במשבר, הרבה נודדים לכאן) ובכל זאת, נגעת ללבי בתאור שלך ו... הייתי בסרט הזה כמה פעמים, אמנם בטרם התחתנתי אבל שיוועתי מאד לאהבה ותשומת לב ואני רוצה לספר לך - כן, יש פרפרים והכל מאד מרגש אבל בסופו של דבר את נשארת בודדה וכואבת. יש לך את הכוחות הנפשיים לסיפור מסוג כזה? ועוד במקום העבודה? אם לא -חסכי מעצמך לילות ללא שינה ונסי להתנחם במשהו פחות תובעני רגשית. שיהיה טוב יקירה

אם את שואלת-את יודעת את התשובה

נכון? אין לה סיכוי. ואז כשאת יודעת את התשובה האם את רוצה? כי לעיתים גם החיזור של הרגע המתאים של העכשיו ,זה הדבר הנכון לעכשיו כדי שמצב הרוח יהיה אחר כדי שתוכלי לאסוף כוחות לעצמך כדי שתוכלי לצאת מקשר כזה כשאת תבחרי. את יכולה? אם לא-אל תכנסי אליו אם כן-הדלת פתוחה. ובעניין יחסי עבודה-שווה לחשוב פעמיים ושלוש אם תוכלי למשל לעבוד איתו אחרי סיום הסטוץ? אם תוכלי לעבוד איתו,אם ותוך כדי הסטוץ? נ.ב. ברור לך שמדובר על סטוץ, נכון??

לא! לא ברור לי כלל כי על ....

פלירט קצר מדובר! אחותו, האיש מכיר אותי ולא מהיום! אנחנו עובדים בצמוד כמעט מדי יום ביומו על פרוייקט שהינך בודאי מבינה את מהותו! הוא יודע מי אני? מה אני? ומאין באתי? ולכן יודע עד כמה הסיטואציה חדשה בעבורי ובכל זאת קרה מה שקרה.... האם השתלט עליו יצר הרע???? ובאם התשובה חיובית-איך זה שלא קרה דבר עד היום? דברים שרואים מכאן לא רואים משם-אנא האירי את עיניי....

אני לא אמרתי שפלירט קצר מועד

זה דבר רע זה דבר נכון מאד בנסיבות מסויימות אולי היחידה שאמרה לך אם מתאים לך לכי על זה לפעמים צריך לחיות לגמרי את העכשיו לא לחשוב על מחר ומה יהיה ואיזה סיכוי ואיזה עתיד... בדיוק לזה התכוונתי. אם הוא עושה לך היום, עכשיוטוב לנשמה לכי על זה. אבל דעי את הגבולות שלך שלא תחזרי מרוסקת ופשוטת איברים. אני רק שאלתי אם זה מתאים לך? אם זה נכון לך? ואם את חושבת שכן קחי את ברכת הדרך הברכה של באבא סאלי ומצידי גם מים קדושים. ממני

ירקרק

New member
איך הוא מעז...?!

כמו תמיד כשמדברים על אהבה, אני מפעיל דווקא את השכל. ולהבדיל מ"דודה מייקי הנחשקת", אני לא מכיר אותך… ואין לי, ולו שמץ של מושג, אודות אופייך האישי. (מלבד מה שטרחו כולם לגלות בכללי על האירוח הנפלא וגומר) ובכל זאת… ככלל, לאהבה אין גבולות וגדרות, או שהיא קיימת או שלא. כשאוהבים בכלל לא משנה מי הוא האיש, מה תחום עבודתו, היכן הכרנו וכדומה. אך ב"אהבה" חייבים כל הזמן, להיות עם ´האצבע על הדופק´. אנחנו חייבים לעשות הכל וכל הזמן, לשמר ולשפר אותה, ולסלק מהדרך שבה אנו צועדים המון אבני-נגף, שבסיפור כזה מעורבים ומפריעים. אחת הדרכים לשמר את האהבה הוא "המרחב", וכשהוא איננו, הכל יותר קשה. הכל נהפך להיות כמעט בלתי אפשרי. לאהוב במקום שבו עובדים, לעבוד במקום שבו אוהבים, לא מאפשר את המרחב הרצוי. אין את האפשרות "לברוח אל עצמי" כשרוצים… אין את האפשרות להתגעגע כשצריך… אני לא רואה כל כך בעיה בעצם היותו נשוי, יש וזה מתאים להן ויש שלא. הבעיתיות נעוצה לדעתי דווקא בעצם זה שאתם תאלצו לעבוד יחד… שתאלצו להיות יחד גם כשאת לא במוד לזה... זה ממש לא בריא לאהבה.! זו דעתי האישית! (אולי אני לא מודע לכל הפרטים) אך בנוסף לכל זה, ובמיוחד לכן בחרתי להגיב, וסליחה אם אני סוטה מהנושא, איך מעיז אדם, יהיה מי שלא יהיה, להתנהג בצורה שכזו מעוררת חלחלה: "הוא חפן את אוזני ושיערי ומשך אותי אליו" ואם זה לא מספיק? "ניסיתי להיאחז בקצה המכתבה עליה נשענתי, אך ללא הצלחה" ואם זה לא מספיק… אז הנה לכם ההמשך: "חמודה שלי, אישה יפה הינך". עיניו כבר לא היו בתוך עיניי, ידיו החלו מסיירות על פניי" מי הרשה לו לגעת בך? איפה היו הידיים שלך באותו רגע? למה הם לא סרטו וסתרו לו על הפנים? כיצד, באופן אוטומאטי, הברך שלך לא מעכה לו את העיגולים?! למה זו את שיצאת משם בוכייה, ולא הוא, זוחל על ארבע זב דם?! פרח ריחני, בבקשה תסבירי לי את זה. אם לא למענך, למען אחרות שכן היו מרגישות נכון לפעול כך. ירקרק שמחזיק לך אצבעות שתמצאי אהבה מתאימה

אורמור

New member
פרחיה יקרה ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif

ממני לא תשמעי עיצה.. אני ממש לא הכתובת לסוגיות כאלה.. כי בהיסטוריה שלי אפשר לסמן אולי בחצי יד את הפעמים שבחרתי נכון, רוב הזמן הלכתי אחרי הלב..והלב די טמבל מה הוא מבין?, הוא כולה מרגיש.. רק מה שרוצה להגיד זה שגם מהשגוי והעקום השתדלתי לקום עם שעור,ולהפיק מה שניתן.. מה שכן, יש לי בפקל רשת ביטחון נגד התרסקות.. משתדלת ללכת איתה צמוד.. לפעמים החורים גדולים מידי והרשת לא עוזרת.. אז מייד מגייסת את הפניקס, עוף החול.. זה שמתרומם מתוך ההריסות.. בקיצור, עיצות ממני-לא רק איחול, שמה שתחליטי יעשה לך את הכי טוב.. הולך? אור בתקווה לטוב

בן54

New member
אוףףףף השוביניזם הזה....

כל כך לא אוהב את התיאור השקרי הזה בו היא כל כך עדינה ומתרפסת מין רכיכה כזו, ללא שום עצם בעוד הוא - רחמנא לצלן הנחש שבנחשים היודע כיצד ללחוש על אוזנה דברי תפנוקים הממיסים את לבה זובי!!!! לא יקום ולא יהיה סליחה, מין התפרצות כזו...

אש לי

New member
זובי? חחחחח בן הרגת אותי

ילדה מקסימה שלי נורא קל לענות מהצד ומהצד זה לא תתקרבי קצת לאמצע אפשר שאדבר אחרת

מייקי69

New member
פרח יקירתי, התנצלות

סליחה שאמרתי מה שאמרתי. מסתבר בדיעבד שזה לא היה במקום שזה לא הצליח לי ולהיפך שזה הביך אז לכולם - אני מדברת מתוך תחושות בטן שהרבה פעמים שגויות פרח היא פרח - ואני לא מתיימרת להכירה אז אתמול קצת הגזמתי ועלק ניחשתי מי היא ומה היא. פרח, שוב, מתנצלת! מי אני ומה אני בכלל יודעת? צר לי אם נשמעתי מבינה גדולה. והנה, אני הולכת לפינה, ולוקחת חופש. כנראה שאני צריכה להוריד פרופיל ובגדול. שיהיו לך אחלה חיים, מתוקה! ביי.

אש לי

New member
היי מייקי על דבר אחד אל תתנצלי

נישמעת מאוד איכפתית לפרח. ואני אהבתי את תגובתך ומסכימה איתך בטח נישמעת יעני מבינה גדולה פה טמון כושר השיכנוע

mika2

New member
למה?

למה את מתנצלת ? נתת את העצה הכי טובה שאת חושבת שתעזור לפרח. בסוד אני אגיד לך שמסכימה איתך ב100 אחוז ויותר. פרח צריכה לקרוא את דברייך, להדפיס ולתלות על מסך המחשב שלה... אנחנו כאן לא רק כדי לחזק רגשות אלא גם כדי לפקוח עיניים, להאיר עוד צדדים. וזה בדיוק מה שעשית. ואת יודעת. יודעת המון. ופרח יודעת שאת יודעת, ואולי תוכל להקשיב לך. כי הרגש שלה מושך אותה לכיוון השני, ונראה שהיא רק חיפשה חיזוקים ללכת בעקבות הריגוש והתשוקה. אבל - מה לעשות - יש כאלה שחושבים שאין הרבה אור בקצה המנהרה הזו. ואולי הם צודקים. ואולי לא.

אני אהבל!

הנה אני מודיע. כמו שאורמור כתבה לי. אני אהבל. איפה פרח? מצטער על ההודעה הבוטה מאתמול. אני אישית בקשתי למחוק אותה. לא רציתי לפגוע בך. בטח לא בך. סתם מפגר עם קבלות! בכל מקרה קבלי זאת כמחמאה על כך שאכפת לי וזהו. דניאל האהבל האמיתי פה. כנראה שאני עוד ביזבוז זרע בפורום.

ואני מקפיצה כדי שפרח לא תפספס!!!

פרח. זה נכון. הוא התפתל לי בתיבת המסרים. הוא חמוד הדג הזה.. בסופו של זנב

למעלה