אצל העורך......

אורמור

New member
די דניאל כי בסוף.....

אני עוד אתאהב, תאמין לי אתה לא צריך את זה.. <גם אני יודעת להיות קוץ בתחת> אני לא רוצה לשמוע על "ביזבוז".. אתה לא ביזבוז, אתה נותן את הצבע שלך לפורום ואם קורה שמתפלק לך ויש בך מספיק גדלות רוח לישר קו אז אתה יותר טוב מהרבה אחרים.. כל אחד לפעמים משחרר נפיחה, רק יש מי שיודע להפעיל מטהר אויר, ויש מי שיסגור את הדלת כדי שכולם ימשיכו לסבול את הניחוח. מה בעצם רציתי ל´גיד? שתפסיק לשבת על הגדר רגל פה רגל שם אתה רצוי, אתה לא ביזבוז, כאמור רק סתם אהבל אמממה אהבל חמוד.. אז כאילו דאאאאאאה כזה..
יאללה קח חיבוק ותמשיך לשחרר, לפעמים פרחים ופנינים ולפעמים..מה שיבוא אור מהמועצה הלאומית למניעת תאונות ועריקות

מה פתאום הוא שאל?"יש לך חבר?"

אם הוא רצה ל"השכיב" אותך אז מה השאלה? מה איכפת לו אם יש לך חבר כנראה שהוא כן רצה לנצל אותך (אחותי אל תתנפלי עלי זו הרגשתי) לדעתי, יחסים בתוך מעגל העבודה אינם בריאים. אלא אם כן יש ציפיה למיסוד היחסים, אך היות והוא נשוי כאן זה לא קיים. אני אישית לא נגד יחסים מחוץ לנישואים, לפעמים זה בריא ואף תורם לנישואים (ג´ק אל תרטש אותי). אבל יחסים במסגרת העבודה לשם סיפוק יצרים או אפילו "אהבה אסורה" אינם בריאים לאף אחד. לדעתי תסבירי לאדון שהיה זה סטוץ ברגע של חולשה ואינך מעוניינת ביחסים איתו ותמסרי בהזדמנות זו ד"ש לאישתו שיבין את הרמז. אגב בהיותי צעיר למדתי מאישה מאוד חכמה שהיתה מנוסה ביחסים שכאלו וכך היא אמרה לי.
"לעולם אל תשכב עם אישה שהינך מכיר את בעלה"

לפרח... אשר כשמה כן היא../images/Emo140.gif

אין לי עצות גם לא דברי חוכמה לא יודעת אם זה נכון ומה את באמת מרגישה בעצמי מתלבטת אם להתחיל קשר עם גבר נשוי שמעוניין בי ואין לי מושג מה לעשות... אז קטונתי.... דבר אחד אני רוצה לאמר לך אני מאמינה בך! ענת

viviti

New member
ולעולם......

אל תשכבי עם גבר שאת מכירה את אישתו לא טוב למצפון..... ו..... לעולם אל תגיד לעולם לא

אף פעם אל תגיד אף פעם

תרגום מחורבן של אנגלית אבל מה "לעולם לא" אולי פעם כן? אולי אפעם לא? אבל מראש לקבוע מסמרות וגדרות וחוקים? מוש מוש שוטה יקר בטח שאתנפל עלייך שולפת צפורניים מחדדת שיניים עוקרת עיניים תולשת אוזניים נגמרו לי החרוזים. מה זה "לנצל אותה"??? אולי אולי אתה מוכן להחליף את סבתא שלי ? וכן-אני חושבת שיחסים בתוך מעגל העבודה יכולים לגרום בעיות. כן אני חושבת שלא טוב איש נשוי ואישה שלא, ולהיפך שאין איזונים. ועוד כל מיני חישובים ומחשבות אז מה? זה לא ה"אני" כאן זה הפרח גן עדן והמקום שלה. לדעתי , תעשי מה שנכון לך פרח ומה שאת חושבת שנכון לך ובלבד שתפעילי את הראש ולא רק את הלב או הביציות(מחקי את המיותר).

viviti

New member
היי ... אני אמרתי את זה קודם ../images/Emo3.gif

והפעם מצאתי את זה עם הלשון

../images/Emo9.gif הסבתא של הגבעה של

השוטה כל כך הקפיצה לי את הפיוזים הקצרים שקודם שיגרתי ואח"כ קראתי את ההמשך ואמרתי לעצמי פאק(לעצמי מותר, נכון?) טמבלולה, תקראי קודם אחרים ואל תבזבזי מילים, כי הכינרת במצוקה וחבל על כל טיפה. אבל כמו תמיד נזכרתי רק אחרי שיצאתי מהדלת וירדתי במדרגות.

ידעתי ../images/Emo18.gif

שלא אצא נקי מזה. אבל אני נהנה מההתנפלות. אז ככה אני אוהב דברים מוגדרים, זה נכון שלכל כלל יש גם יוצא מהכלל, אבל טוב שיש כללים שאדע היכן אני עומד. ולפעמים היוצא מהכלל יותר נעים (מים גנובים ימתקו) "לנצל אותה" על פי דבריה היא לא היתה מוכנה לזה ואפילו לא ציפתה לזה, זה קרה ברגע של חולשה שלה (ככה אני מתאר לי) אני לא מבין למה הוא שאל אם יש לה חבר? ואם היתה עונה בחיוב אז הוא לא היה מנסה את מזלו? אגב, איפה מחליפים את סבתא שלך? פרח ביקשה מאיתנו את דעתנו ועצתנו, כנראה שהיא מתלבטת במה שנכון עבורה.

למעלה