אצל העורך......

../images/Emo39.gifאצל העורך......

"יש לך חבר?", הוא שאל. לא בדיוק, עניתי. "לא יכול להיות. את מתוקה, יפיפיה וחכמה. תסתכלי לי בעיניים". מה פתאום? עניתי במהירות, נבוכה ממנו. "אני רוצה לנשק אותך, תרשי לי?". הבטתי בו, מופתעת, מתענגת על רצף המחמאות, מצפה ברעב לנשיקה ממנו. הוא חפן את אוזני ושיערי ומשך אותי אליו, ניסיתי להאחז בקצה המיכתבה עליה נשענתי, אך ללא הצלחה. שפתיו היו קרות, הוא נישק ברפרוף את שלי. "זה על כשרון הכתיבה המדהים שלך", אמר. הביט בי מחייך. עיניו היו מלאות הערכה. "אל תכעסי" אמר. התבוננתי בעיניו הרגשתי כיצד גופי צונח לו, קפאתי. "חמודה שלי, אישה יפה הינך". עיניו כבר לא היו בתוך עיניי, ידיו החלו מסיירות על פניי. שקעתי בחלומות. חזיה שחורה הפתיעה את עיניי, בשרי הלבן התפרץ אל מחוצה לה. "עיניך נוצצות", אמר. ולא יכלתי להמשיך עוד...... הלכתי משם-בוכיה! שלום לפורום אינטימיות-תמיכה-במידה ולא התייאשתם והגעתם עד כאן בליבי מתרוצצת זאת המחשבה: הוא נשוי-אני כבר לא! אנחנו עובדים ביחד-ועוד נאלץ לעשות זאת לתקופה ארוכה. היש סיכוי לזאת המערכה???

ארזזז35

New member
פרח.. יש סיכוי, לא גבוה אבל יש.

השאלה כמה את רוצה שיהיה משהו ולמה.. את רוצה אותו?

שאלת השאלות....

אומרים שקשרים רומנטיים לא טובים לעסקים אין לי נסיון בזה.... אבל תשאלי את עצמך: את רוצה? כמה את רוצה? מה את מוכנה להקריב (אם ידרש) בשביל זה? ורק את יודעת כמה זה חשוב לך תחליטי מה שאת רוצה ותעמדי על זה, בלי להיסחף. בהצלחה... (ושוב - מעולם לא עמדתי בסיטואציה אז... קחי את דברי בפרופורציות האלה...)

מכירה את המשפט

it´s business to do pleasure with you? הופיע בסרט "בית הזונות הקטן הגדול ביותר בטקסס" סתם נזכרתי באופן אישי לא אוהבת לערבב בין החגיגות חושבת שאינטרסים של עבודה שונים מאינטרסים של אהבה ואם משהו עולה על שרטון אחד מהם נפגם

מייקי69

New member
לא

הייתי ממליצה בחום לכייף על זה אבל.... למישהי אחרת לא למישהי כמוך פגועה לא למישהי כמוך - עם תום ענק כזה בעיניים לא לך, שרק עכשיו התחילה לבנות ולמצוא את עצמה מחדש. את לא צריכה אחרים שיאהבו אותך יעני, כדי שתהיי שווה. את שווה. ובתור שווה - מגיע לך שיאהבו אותך ויהיו פנויים לאהוב אותך. מגיע לך שתבחרי לעצמך מערכת יחסים שתהווה "חוויה מתקנת" ולא , את לא צריכה עוד "חוויה מקלקלת". אני מסתכנת בזה שאני נשמעת כמו איזו דודה סבתאית. אבל אם זו היתה מישהי אחרת הייתי אומרת לה - יאללה, תקטפי. תמצי. תמצצי. תתענגי על כל רגע, חטוף, קצר, מרטיט ככל שיהיה. אבל את זה רק למישהי אחרת, שלא תלך הביתה אחר כך בתחושה ששוב ננטשה, ששוב היא סקונד-בסט. ועכשיו אני עוד יותר מסתכנת - וסילחי לי מיליון, אבל בבקשה - יש לך עבודה התחלתית לפני זה. קודם כל תתאהבי בעצמך, מתוקה. נראה לי ששם יש איזה סכסוך בינלאומי. תתאהבי את בעצמך. ורק אחר כך לכי ותתאהבי במישהו אחר. אל תחפשי את האהבה לעצמך בעיניו של גבר. ובטח לא בעיניו של גבר לא פנוי. אני לא חושבת שהוא "צייד" או "טורף". אלא שאני בטוחה שהוא מבקש לעצמו משהו מאד מסוים, שלא עולה בקנה אחד עם מה שאת צריכה. לא, אני לא מתיימרת לדעת מה את צריכה, קטונתי. אבל אני חושבת שאני יודעת כמה תשלמי על זה. ואם את בטוחה שאת יודעת מה תקבלי, ומה תתני בתמורה... אז אחלה! וכרגיל, את מוזמנת לבעוט בי בתגובה! דודה-מייקי

לא ולא.

אם את מחפשת סטוץ. ובסבירות גבוהה להיפגע. לכי על זה. לדעתי - בשום פנים באופן לא. לא לתת הזדמנות או צאנס לגבר נשוי. לא לא לא. ותקראי מה שדודה מייקי כתבה. כל מילה. אשכרה אכפת לה ממך הדודה! דניאל אוהב אותך ומתחיל להעריך את הדודה היקרה.

כל הכבוד לדודה

אני מצדיע, ומתחלק איתך בסיכון. מי שלא יודע לאהוב את עצמו, לא יכול לאהוב אחרים באמת... ואל תחפשי עוד איזה טיסת התרסקות. היו מספיק

mika2

New member
אותו דבר

כל מה שמייקי כתבה תכפילי בשתיים תוסיפי ריבית מע"מ והטלים שונים. לכי תאפסני את ליבך בבית הבראה. זה כאן - בית חולים ! ואם לא הבנת את דעתי - לא לא ולא ! ואת כזו יפה ומתוקה וחכמה - מגיע לך משהו שלם שלך. בהצלחה !

viviti

New member
פרח.. ../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo141.gif

האמת שאני במצב רוח קצת ירוד היום ואין לי המון אנרגיות לתמיכה.. אבל, קראתי ו..... חייבת להגיד כמה דברים לא טוב לערבב רומנטיקה בעבודה..... זה יכול להגמר רע... במיוחד שהוא בתפקיד גבוה ממך.. אם היית הבוסית שלו... אולי זה היה בא בחשבון (אם כי אז.. יכלת להחשף לתביעות בגין הטרדות מיניות
) גם אם היה פנוי זה לא היה מומלץ אבל, אם הוא נשוי.. ועוד העורך....... לא טוב.. אבל...... מי אמר שאנחנו עושים רק דברים נכונים? אנחנו עושים שטויות לאורך כל חיינו ונהנים וסובלים ושוב נהנים ושוב סובלים.. ככה זה אנשים.. אז, פרח יקרה..... תפנימי את כל מה שאמרו לך. ותעשי מה שהלב שלך אומר לך בסופו של דבר...

לכל ה"דודות/דים" ולכל היועצים/ות...

נפש האדם-היא לא מדע מדויק! אני לא יכולה להשתלט על הרגש ועל התחושה אבל לנסות ולהכניס את "מר הגיון" אני יכולה גם יכולה! מעולם לא התנסתי בסוג כזה של מערכת-לא עם גבר נשוי(למרות שהרבה ניסו) ולא עם חבר לעבודה. נניח ואפרק את הסיטואציה לגורמים ואנסה לעשות איזה שהוא ניתוח אופי למערכת היחסים-אז מה יש לנו? 1. אדם שאני עובדת מולו/איתו רוב ימות השבוע. 2. אדם שמכיר את נפשי. 3. אדם נשוי. 4. אדם בעל חזות מדהימה ואופי עוד יותר. 5. אדם שכבר מזמן איבד עניין בזוגתו. 6. אישה אחת שנפגעה ממערכת יחסים קודמת. 7. אישה אחת שפתחה בדף חדש ומנסה לחייך אל החיים. 8. אישה אחת שלא חוותה שום הנאה לא מחייבת מעולם. 9. אישה אחת שלא רוצה וזקוקה כרגע לשום בלעדיות מבן זוג. 10. אישה אחת שלא מחפשת מסגרות כרגע. 11.אישה אחת שרוצה ולו פעם אחת בחייה ללכת ולעשות משהו מבלי לחשוב על התוצאות של אחרי. 12.אישה אחת שזקוקה כרגע לאיזה שהוא יחס מינימלי-רק להרגיש בקיומה. אישה אחת גדולה-שזקוקה לליטוף/חום/אהבה-ולא בתדירות גבוהה. מישהי/מישהו חושב/ת מאמין/ה שזה אפשרי?????

...Blue

New member
אוקי..ישנתי על זה..

לפני שישבתי והתחלתי לנסח תשובה, קראתי את מה שחברי הפורום כתבו לך כתגובה.. נתקלתי בתגובה של מייקי ועצרתי.. אני לא יודע אם להודות לה שחסכה ממני כתיבת תגובה ארוכה או לכעוס עליה שגנבה לי את המילים.. בסופו של דבר החלטתי פשוט להצדיע למילים שלה ולהסתפק רק באצבע שתפנה אותך פרח שוב לאותה התגובה.. האישה הזאת פשוט רשמה שם הגיון בריא במילים.. blue

viviti

New member
פרח יקרה........

בסוף...... בסוף... כמו שכתבתי קודם..... הלב שלך יחליט מה לעשות....... רק תזכרי תמיד לשמור על עצמך ריגשית..... (אם זה אפשרי)

מייקי69

New member
אהההה, עכשיו היבנתי

את מחפשת "השראה" לספר הבא? למה לא אמרת???? תרשי לי לפקפק בסעיפים 9,10,11 ולכי לבנק, תבדקי אם יש שם מספיק כדי לשלם את החשבון על סעיף 12. אני הולכת לישון, ומשאירה לך מקום במיטה הענקית שלי, או בחדר הפנוי על יד על כל מקרה, את יודעת, אם תצטרכי. דודה מייקי תוהה איפה לעזאזל השאירה את כושר השכנוע שלה.

השראה לספר הבא????

לא תודה-יש כבר רעיון אחר בפדחתי לספר הבא! ותודה על ההזמנה-אך כרגע מוותרת אני על לחלוק מיטה....(שלך לא מספיק גדולה בשבילי) ולגבי הפקפוק? דעתנו חלוקה-ואולי בגלל זה את בתפקיד ה"דודה" ואני ה"אחיינית" הקטנה... לילה טוב ושינה עריבה

לבד על הגג שבתות וחגים...

זה המשפט הראשון שנחת בראשי ברגע שקראתי את ההודעה שלך. ראיתי אותך פרח ואת כל כך מקסימה ועדינה ואני חוששת שמערכת יחסים עם גבר נשוי - על אחת כמה וכמה גבר נשוי שאת עובדת מולו מרבית ימות השבוע - לא תהא טובה ובריאה עבורך. את עושה רושם של אדם רגיש מאוד ולעניות דעתי את לא תסתפקי ב "ליטוף/חום/אהבה - ולא בתדירות גבוהה". הרושם הוא שאת זקוקה לטונות של ליטוף/חום/אהבה. וזה מגיע לך ! אינני חושבת שגבר נשוי יכול להעניק לך זאת. הוא יכול להעניק לך התרגשות וסיפוקים גופניים ואולי מעט סיפוקים רגשיים אך מעט. ואת זקוקה להרבה. אני צודקת ?

קורין1

New member
השיר הזו, אוחחחחח השיר הזה.....

במשך חודשים שמעתי אותו ובכיתי המון, עד שיום אחד נמאס לי, לא יכולתי יותר, גם לעבור את זה וגם לשמוע את יהודית רביץ שרה על המצב שלי????? זה הזכיר לי באיזה מצב אני נמצאת מחקתי אותו מהמחשב אז המשכתי להרגיש אותו דבר... אבל בלי הדמעות שהשיר גרם לי עד שהייתי חזקה מספיק כדי לצאת מהקשר ההרסני הזה

אני לא גרופי של יהודית רביץ

אבל יש לה מס´ שירים שהמילים כל כך חזקות שפשוט אי אפשר לעמוד בהן. אמנם השיר הזה לא מדבר אלי אישית אבל הוא כל כך טוב וחזק שלבי עם מי שהשיר הזה מדבר אליו.

mika2

New member
9-12

רק תתני את ליבך ונשמתך כמו שנראה לי שאת נותנת ותראי איך סעיפים 9-12 הופכים את עורם וגובים ממך את מלוא המחיר. לא - אין בבנק מספיק כסף לשלם את המחירים האלה !!! לא לא ולא !!!

למעלה