שרשור קשר

Edgar Davids

New member
../images/Emo13.gif

שם:גיל גיל: 17 עיר מגורים:נס ציונה דמות אהובה ב "נמלטים":סוכרה סדרות אהובות נוספות: יריחו, גיבורי-על, הסופרנוס
פורומים אחרים בהם אני גולש:כל מיני תחומי עניין:ספורט, מוזיקה, קולנוע [כל דבר נוסף שאתם רוצים לשתף]:
דרכי תקשורת ICQ:164113099 MSN: [email protected]

6jessi

New member
אממ

שם:ג'סיקה גיל:עוד מעט 17 עיר:אשדוד דמות אהובה בנמלטים: טי-באג ו...מייקל! סדרות: אבודים, מלאך שחור!!(שנגמר..) אני לא זוכרת עכשיו..יש מלא.. פרומים: כל מיני.. תחומי עניין: מחשב, T.V, ציור.. דרכי תקשורת: messenger+Email: [email protected]

אליהו1919

New member
אני

שם:אליהו גיל:15 עיר מגורים:ירושלים דמות אהובה ב "נמלטים":סקופילד סדרות אהובות נוספות:לוסט 24 4400 ועוד פוול פורומים אחרים בהם אני גולש:הפורומים של הסדרות הנ"ל תחומי עניין:כייף [כל דבר נוסף שאתם רוצים לשתף]:חסר דרכי תקשורת ICQ:331239743 MSN:[email protected] Yahoo Messenger: [כל תוכנת מסרים נוספת]:

../images/Emo13.gif

שם:ליהי גיל:16 עיר מגורים:ראש העין דמות אהובה ב "נמלטים":פיש הממוש ונטוורת מילר סדרות אהובות נוספות:כול הסדרות אינ מכורה חח יעני ב 13 ביס וכמה ב 10 כמו אבודים ועוד!.. פורומים אחרים בהם אני גולש:הילארי דאף לינדסי לוהן לונטוורת מילר Jensen Ackles סקיי סוויטנאם על טבעי SuperNatural סמולוויל+לויס וקלארק ועודד.. תחומי עניין:?.??? [כל דבר נוסף שאתם רוצים לשתף]:אמממ לא דעת

DevilGirl92

New member
אני

שם: סריה גיל: 13 עיר מגורים: רמלה (לעזאזל, עיר נוראית) דמות אהובה ב "נמלטים": מייקל סדרות אהובות נוספות: מחשבות פליליות, דקסטר, סקראבס, המפענחת, מספרים, ועוד ועוד.. פורומים אחרים בהם אני גולש: יס סטארז, טלוויזיה תחומי עניין: אין כל כך דרכי תקשורת MSN: [email protected]

נמממ...

שם: אסיה גיל: 16 (עוד מעט 17!) עיר מגורים: כפר קמא דמות אהובה ב "נמלטים": מייקל XS סדרות אהובות נוספות: בובספוג, פרייז'ר, אד ואדי...ועוד... פורומים אחרים בהם אני גולש: אוונסנס, לינקין פארק, אופנה אלטרנטיבית, MCR, אמנות.. תחומי עניין: לצייר...ולישון P:

אנייי

שם:חתולה גיל: 25 ביום שלישי..
עיר מגורים: איזור ירושלים דמות אהובה ב "נמלטים": אני בחורה ולכן נאלצת לומר- סקופילד תעשה לי ילד! סדרות אהובות נוספות: סוקרה פורומים אחרים בהם אני גולש: אבודים, בנות גילמור, ורוניקה מארס, אהבה ורומנטיקה ואם מאוד מעניין אתכם, אז גם פורום סקס..... תחומי עניין: אוהבת מוזיקה, לרקוד (לא באופן מקצועי), לשחק עם החתולים המתווווווקים שלנו. [כל דבר נוסף שאתם רוצים לשתף]: הייתי בהופעה של רובי וויליאמס לפני חודש והיה א-ד-י-ר!! דרכי תקשורת- מסרים

דאטס מי.

שם: רן. גיל: 19. עיר מגורים: מרכז. דמות אהובה ב "נמלטים": טווינר. P: אבל מבחינת משחק - טי באג. סדרות אהובות נוספות: friends, lost, rome, smallvillem the shield. פורומים אחרים בהם אני גולש: אממ.. אין. תחומי עניין: מוזיקה ואלכוהול. :) [כל דבר נוסף שאתם רוצים לשתף]: נהה.

א-ני../images/Emo2.gif

שם: קארין
מייקל כמובן
למרות שגם סוכרה וסי-נוט גם סבבים
סדרות אהובות נוספות: יש מלא!!: האנטומיה של גריי, ג'ואן מארקדיה, פשע מן עבר, חברים, מפענחת, וטירוף בבית
פורומים אחרים בהם אני גולש: בקסטריט בויז, האנטומיה של גריי, קין, MTV. תחומי עניין: מה לא מעניין אותי
דרכי תקשורת: ICQ: 337644211 MSN: [email protected]

במבה9

New member
אני

שם:לאמשנה
גיל:17.5 עיר מגורים:ירושלים דמות אהובה ב "נמלטים":שרה סדרות אהובות נוספות:/ פורומים אחרים בהם אני גולש:/ תחומי עניין:לציר לישון נמלטים
ועוד.......

Tankard

New member
שלי

שם: קובי גיל: 17 עיר מגורים: רמת גן דמות אהובה ב "נמלטים": אין מישהו מיוחד סדרות אהובות נוספות: Lost , Jericho,Vanished פורומים אחרים בהם אני גולש: קומונה אוהבים את אבודים תחומי עניין: מחשבים , כדורסל, כדורגל דרכי תקשורת ICQ: 297722372 MSN:[email protected]

I Love Miller

New member
אני...

שם: מור גיל: 13 עיר מגורים: ירוחם סיטי דמות אהובה ב "נמלטים": מייקל, לינק וסוכרה סדרות אהובות נוספות: שני גברים וחצי, מספרים, כריסטין הישנה, ועוד ועוד... תחומי עניין: לרקוד, לעשות קניות, ו..לא יודעת מה עוד...

Inbarit3

New member
אני

שם:עינבר. עיר מגורים:ראשל''צ. דמות אהובה ב "נמלטים":אממ...לינקולן. סדרות אהובות נוספות:האנטומיה של גריי,איך פגשתי את אמא,שנות ה70,וויל וגרייס......... פורומים אחרים בהם אני גולש:אין בינתיים.
תחומי עניין:נימלטים(דא),מוזיקה,טלוויזיה(והרבה).

O n M y O w n1

New member
=\

שם: טל גיל: תכף 18 עיר מגורים: חור בדרום דמות אהובה ב "נמלטים": סקופילד, לינק
סדרות אהובות נוספות: סקראבס, מגרש ביתי, מחוז אורנג'. פורומים אחרים בהם אני גולש: סקראבס מגרש ביתי יס סטארס, מחוז אורנג, HIM תחומי עניין: סרטים, אומנות, שירים, וסדרות. [כל דבר נוסף שאתם רוצים לשתף]: :\

אני =]

שם: לוטם גיל: 16 וחצי עיר מגורים: ב"ש דמות אהובה ב "נמלטים": סקופילד וטי- באג!!! סדרות אהובות נוספות: חברים, אבודים פורומים אחרים בהם אני גולש: אבודים, צליאק, RHCP, ג'וני דפ תחומי עניין: מוזיקה בעיקר
[כל דבר נוסף שאתם רוצים לשתף]: נוסעת היום למשלחת לפולין...

victoria777

New member
אוקי דוקי

שם:ויקטוריה גיל:18 עיר מגורים:אשקלון דמות אהובה ב "נמלטים":מייקל וסוכרה סדרות אהובות נוספות:יש יותר מידי כאלה.בין היתר-אבודים,האנטומיה של גריי,אוורווד,סקראבס ועוד.. פורומים אחרים בהם אני גולש:אופנה בעיקר ולפעמים גם פאקצות(אמור להיות פקאצות אבל לא משנה..)ולעיתים ממש רחוקות בזכויות בעלי חיים תחומי עניין:ציור,טלויזיה,אינטרנט,אופנה,בריאות,בעלי חיים ויש עוד מלא [כל דבר נוסף שאתם רוצים לשתף]:

למעלה