שרשור היכרות

sivosh

New member
עונה גם :)

שם: סיון גיל: 22 ועוד שנה ועוד כמה חודשים.... אזור מגורים: תלוי אם זה באמצע השבוע או סופש :p אבל בעיקרון בזכרון... עיסוק: סטודנטית במשרה מלאה, ומציקה לרון ברבע משרה... תאריך לידה:10.11 משמעות הניק שלכם: סיון, כאילו דה??!?! אמרה לחיים: יהיה טוב! תכניות לעתיד: לסדר לעצמי מיטה נפתחת בדירה של רון שתהיה בלונדון :p וגם לפתוח מסעדה בע"ה תמונה:

Roncha87

New member
רק רבע משרה? ואללק אני אודיע למעסיקים

שלך שישלמו לך פחות, הייתי בטוחה שזה משרה מלאה.

steelwater

New member
רק ברבע משרה?!

חשבתי שבתוכניות לעתיד באת לכתוב לסדר את המיטה חחח! תמונה יפה!

hodown

New member
הוי

שם: חיה גיל:20 אזור מגורים:כרגע- יאש, רומניה. בקיץ- מגדל העמק. עיסוק: סטודנטית תאריך לידה:28 לספטמבר 1988 משמעות הניק שלכם:של מי השורה הזאת בכלל- הגרסא האמריקאית אז שם בד"כ יש הודאון בסוף. סתם התחשק. אמרה לחיים: בעקבות מילותיו של חבר: Life is FUCKING short, live it to the MAX. תכניות לעתיד: עוד לא יודעת תמונה: (רק מי שמעוניין) יש לי שיעור חחח

TheLost

New member
גם אני פה!

שם: ג'וני גיל: עוד קצת וסופסוף אני אפסיק לשקר כשאני אגיד "17"
אזור מגורים: כפ"ס עיסוק: תלמיד. אה בעצם קולנועיסט נשמע יותר טוב. תאריך לידה: 3.7.92 משמעות הניק שלכם: פעם ממש ממש אהבתי את לוסט... כיום אני סתם אבוד. אמרה לחיים: כל דבר הכייי קטן בעולם, כל הזמן בליי הפסקה, תמיידדד בלי יוצא מן הכלל - יוצא מפרופורציה. אז אל תתנו שזה יקרה לעולם לא בלי שום סיכוי אל תנסו אפילו כי זה יגמר פשוט מאוד רע. תכניות לעתיד: בגרויות, ואז תסריטאות. תמונה (רק למי שמעוניין ומי שלא יכול סתם להגיד משהו): יום הורים sucks.

TheLost

New member
את יכולה להגיד לי מה את לוקחת?

באמת זה מעניין אותי. נראה לי שאת נמצאת על סמים שעדיין לא הומצאו.

steelwater

New member
אני

שם: יעל גיל: 22 אזור מגורים: י-ם עיסוק: סטודנטית לספרות אנגלית וחינוך. DJ לעת מוצא.
תאריך לידה: 28.8.86 משמעות הניק שלכם: Steelwater זההשם של הלהקה מהסרט "כמעט מפורסמים". אמרה לחיים: If you dream, than dream out loud. תכניות לעתיד: לראות את U2 בהופעה בקיץ, לעשות סימסטר בנאגליה ולסיים את התואר.
תמונה: (רק מי שמעוניין)

alkai

New member
מסיים(?)

שם: אביעד. גיל: 19. אזור מגורים: קריות. עיסוק: חייל תאריך לידה: 24.11.89 משמעות הניק שלכם: קיצור. אמרה לחיים: "לך אל הטלוויזיה, עצל, ותראה קצת." תכניות לעתיד: קשה לראות משהו אחרי אוגוסט 11. תמונה: (רק מי שמעוניין)

למעלה