שרשור היכרות

Angelus

New member
../images/Emo38.gifשרשור היכרות../images/Emo38.gif

יאללה, בעקבות מספר הגולשים החדשים וגם כי הרבה זמן לא עשינו את זה. שם: גיל: אזור מגורים: עיסוק: תאריך לידה: משמעות הניק שלכם: אמרה לחיים: תכניות לעתיד: תמונה: (רק מי שמעוניין)

Angelus

New member
מתחיל

שם: גצ' גיל: בקרוב 22 אזור מגורים: נתניה עיסוק: freelancer תאריך לידה: אפריל 87' משמעות הניק שלכם: angel מבאפי, כשהוא במוד של evil knievel אמרה לחיים: מאיפה הבאתי את השאלה הזאת. אה, גוגל. הממ.. אין לי. תכניות לעתיד: לטייל, בע"ה. וללמוד.. תמונה: (רק מי שמעוניין)

jess r

New member
../images/Emo13.gif

שם: ג'ס. גיל: 18. אזור מגורים: ירושלים. עיסוק: תיכון. תאריך לידה: 6 בנובמבר 1990 משמעות הניק שלכם: סתם כי בא לי. אמרה לחיים: החיים מורכבים מידי בשביל לסכם אותם באמרה. תכניות לעתיד: לעשות קצת כייף.

jess r

New member
כל דבר שלא דורש מחשבה

חשבתי יותר מידי בזמן האחרון.

yetush

New member
שלי

שם:יתוש גיל:25 אזור מגורים:תפון עיסוק: הייטק תאריך לידה:22.8.83 משמעות הניק שלכם: אוהב לעקוץ אז זה מתבקש
אמרה לחיים:"במקום בו אין איש השתדל להיות איש" תכניות לעתיד:למצוא את המכסה שלי..

Roncha87

New member
היי נולדת יום אחריי

וארבע שנים לפניי
מאיפה בצפון? או שזה לא ניתן לדסקוס כאן?

steelwater

New member
רון, הוא לא גר בצפון

הוא גר בתפון. את יודעת, בטח ליד תיפה, תכו, ותהריה. חחחח סתם סתם בצחוק, אני הבנאדם פה עם הכי הרבה שגיאות.

steelwater

New member
המממ

אני תוהה אם המוטו שלך הוא פרפרזה צינית שלא הבנתי על המוטו שאני מכירה או שאנחנו מכירים אותו בורסאיות שונות - במקום בו אין בני אדם, השתדל אתה להיות בן אדם.

Roncha87

New member
אני../images/Emo39.gif

אני מתנצלת על כך שלא הייתי פה שנים.. לצערי זה לא ישתפר בזמן הקרוב.. אבל אני משתדלת, מבטיחה. שם: רון (או רונה ורוחל'ה לפי חברי הפורום) גיל: 21 אזור מגורים: צפון על ההר עיסוק: סטודנטית לתקשורת (שעברה כבר חצי דרך לתואר!!!) תאריך לידה: 21.8.1987 משמעות הניק שלכם: המממ רונצ'ה זה הכינוי הכי נפוץ לי במשפחה שלי ו-87 זאת השנה בה נולדתי. נדוש אה? אמרה לחיים: "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך". לא, באמת. זה המשפט הכי חכם בעולם. תחשבו על זה... תכניות לעתיד: לעתיד הקרוב- לאכול, להתקלח וללכת לישון (לא בהכרח בסדר הזה). לעתיד הרחוק- לסיים את התואר ולעוף מפה לאנגליה, אירלנד, סקוטלנד ואחר כך אירופה כולה (וגם אוסטרליה וניו זילנד
). תמונה: (רק מי שמעוניין) מעוניינת! כאילו זה משנה עם הפייסבוק הזה... אני אומנם לא מתוחכמת כמו המנהל שלנו, אבל אני ארנב פה, זה גם משהו לא?

Angelus

New member
מזל"ט!

חצי תואר זה מכובד ביותר. מזה כמה ימים שאני מנסה להשיג אותך במסנג'ר, ללא הצלחה.

creepy creep

New member
../images/Emo20.gifהאביב התחיל רשמית

שם: מורי(ק)ה גיל: 18 וקצת יותר מחודש
אזור מגורים: קריות עיסוק: תלמידת תיכון(רק לעוד חודשיים או שלושה). תאריך לידה: 18/2/91 משמעות הניק שלכם: האמת שאני כבר לא זוכרת כ"כ, אבל זה קשור בצורה מסוימת לשיר של רדיוהד. אמרה לחיים: כמה שפחות להיאחז בעבר, כמה שפחות לתכנן את המחר. תכניות לעתיד: לסיים את השירות עם סיפוק ולנסות להבין מה אני רוצה לעשות בהמשך. תמונה: (רק מי שמעוניין)

creepy creep

New member
../images/Emo13.gif

האמרה לקוחה מתוך שיר שאני מאוד אוהבת, והמשמעות היא בעצם להשתדל להנות מההווה. לא לנסות להיאחז בעבר, יש מקום להתרפקות ונוסטלגיה נעימה, אבל הכל במידה. לא לשקוע בזה יותר מדי עמוק. לא לרוץ קדימה יותר מדי מהר ולאבד את השפיות בגלל לחץ מהעתיד(שזה מה שקורה להרבה בנות מהשכבה שלי בגלל החיפוש המייאש אחרי מקום לש"ל). פשוט למצוא את האיזון המתאים.

למעלה