עצומה

Z R u b A V e L

New member
../images/Emo38.gifעצומה../images/Emo38.gif

כל מי שחותם את שמו לשירשור זה דורש להעלות את אבי (בלאסטר פנצ'ר) להיות מנהל בפורום זה... העצומה נפתחה עקב אי המצאות מנהלים בפורום זה. ולדעתי אבי יוכל להשקיע המון בפורום הזה אם זה בהוספת קישורים,מאמרים לטגליין,לינקים לאתרים מעניינים ובכלל יהיה פה מישהו שיעשה קצת סדר. על החתום זרובבל!!!
*לכל מנהלי הפורום-אני אוהב אחד ואחד מכם כולכם תותחים אבל הגיע הזמן לשים פה מישהו שבאמת יוכל להיות פה ולתת מענה לאנשי הפורום בו בו בו בוווםם!!!!!

orberman

New member
אני חותם! אור ברמן

orberman אני בקושי הספקתי להכיר פה את המנהלים תמיד לא הייתם פה מייק A אתה האח שלי אנחנו דומים אני אומר לך כשאני יהיה גדול אני יהיה כמוך שנינו נראים חצי חנונים אבל בפנים אנחנו מגניבים גזעיים רצח ולשנינו יש משקפיים חח אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! אבי לשלטון ! האבי לשלטון ! אבי לשלטון !

TֱAֱMֱIֱR

New member
מה פיתאום!

חחח סתם אני אמרתי את זה ממיזמן אבי נורא יתרום. [ואולי יכניס ת'מאמר האחרון שלי לרשימת המאמרים]

RN2

New member
שיהפכו את כולנו למנהלים !

יהיה פנאןןןןןןןן

TRANCE ADDICT

New member
אין אחד שמתאים לניהול פה יותר מאבי.

כמובן שגם אתה מעיין אחלה של בנאדם ועם ידע נרחב בנושא וגם גיא הצדיק אבל לא יודע משום מה אני חושב שאבי הכי מתאים...(בטח איך הוא יהיה מבסוט שהוא יקרא תשרשור הזה...)

EEEBBR

New member
חייב להגיד שהידע של אבי

הוא יוצא מהכלל... והוא גם בן אדם נחמד מאוד ככה שאין יותר מתאים ממנו

למעלה