מחשבים

כל מי שעושה 5 יח"ל במחשבים../images/Emo26.gif

רציתי לדעת אם מישהו מביניכם עושה את היחידה ה-5 בתכנות מונחה עצמים בג'אווה/ C#

באיזה ביצפר אתה לומד../images/Emo35.gif

פשוט, הביצפר שלי עושה את היחידה ה-5 במודלים ומכיוון שיש לי כבר את הידע בתכנות מונחה עצמים אני רוצה לעשות את היחידה הזאת בתכנות מונחה עצמים. הבעיה היחידה היא שאני צריך מבחן מגן בנושא הזה וחשבתי לבקש מאיזה ביצפר ששם כן עושים את זה שיעשה לי טובה ואני אבחן דרכו וככה הביצפר שלי יוכל לתת לי ציון מגן ליחידה הזו

אתה צריך עזרה?

אם כן, אז אני יודע ג'אווה בצורה טובה מאד ו-C# בצורה טובה. תפרסם את שאלותיך ואני אנסה לעזור לך.

בגרות מחשבים בכיתה י'-איך מתכוננים?

אם מישהו צריך להיבחן על יחידת מחשבים בסוף כיתה י' - מה הדרך הטובה ביותר להתכונן? יש ספר עם בעיות פתורות, שאלות לדוגמה או דברים כאלה? תודה מראש.

duvdevanim

New member
הי חזי

יש הרבה ספרים של מבט לחלונות. יש להם ספר של החומר הלימודי + ספר עם 10 בחינות במתכונת בחינת בגרות+פתרונות מלאים .

תודה רבה לשניכם. אפשר קצת פרטים

על הספר עם הפתרונות? מי המחבר, מה ההוצאה? האם למישהו מכם יש אותו בבית? שוב תודה רבה.

ilei100

New member
2 אפשריות

רק שתדע הבגרות זה עם חומר פתוח... ואפשר לתרגל בעזרת בגרויות משנים עברו או בספר יסודות מדעי המחשב 1 ו2 של מכון וייצמן בהצלחה

trigotrigo

New member
יש עוד ספר

זה ספר של אותן המחברות של "מבוא למדעי המחשב".. יש להן גם ספר של שאלות בגרות עם פתרונות...

bhnadav

New member
נדמה לי ש

למבט יש 2 ספרים ביסודות מדעי המחשב, א' ו-ב'. ממה שעיינתי שם לחומר הלימוד שלי, אם מדובר בספר הזה, הוא מפורט ומסודר
ספר הלימוד שלי הוא "יסודות מדעי המחשב פסקל" של הילה קדמן. משולבות בו מספר שאלות שכתוב לידן "בגרות", ובסוף הספר יש את 2 הבגרויות האחרונות כמדומני, אבל לא הספקתי כל כך להכיר את הספר לעומק.

למעלה