מור מתגייסת

hilali1

New member
../images/Emo38.gif מור מתגייסת ../images/Emo38.gif

אז אמנם זה רק מחרתיים אבל אני לא יודעת אם תיהי כאן מחר לראות את זה.. (בינתיים במילא לא קורה כאן משהו מעניין יותר
) אז מור יקרה- שיהיה המון המון בהצלחה בצבא
קחי הכל בחיוך ובאהבה ככה זה יעבור הרבה יותר מהר והרבה יותר בקלות. מי יודע אולי אפילו תהני
(זה קורה לפעמים
) "...היום הזה הוא התחלה בדף חדש אתה נוגע ביום הזה תישא תפילה תדע שיש מי ששומע אל תוותר מיד ויש לך מרחק ללכת..." אה ותיקחי איתך עם מירי ב-MP3 כמובן. בסוף עוד תחזרי לנו עם חמישירי צבא על מנגינות של השירים של מירי
תשמרי על עצמך
הילה נ.ב - נדמה לי שיש כאן קטע קצר ממשהו שנורא רצית לראות...

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo2.gifבהצלחהההההההה!../images/Emo121.gif

ואל תרצי למות אם תהיה הקפצה

hilali1

New member
../images/Emo6.gif זה סימן את כל ה"כאן" חחח

טוב לא בכוונה כמובן. סורי

perrinat

New member
גיוס קל ושירות נעים../images/Emo24.gif

מקווה שלא תאכלי יותר מדי חול ולא תיתקלי בהרבה מלפפונים חמוצים צהליים....
כשיש לך זמן תיכנסי לפורום לבקר אותנו!

just dana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Rony 05

New member
מור../images/Emo24.gif

טוב,אני מאחלת לך גם פה,מאוד בקצרה (כי בטח המסר הספיק לך..) שתהנייי!!!שלא יהיה קשה מדיי ותתרגלי מהר!! ושתשמרי על החיוך וההומור
תשמרי על עצמך !!!! אני אתגעגע אליייך!!!!

מוריייי ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

קודם כל תיהי חיילת טובה
ושלא תעזבי את הפורום
וחסר לך שאת לא שומעת מירי, הא?
"יש לי הרגשה טובה, הנוח חולף בלי מחשבה, אני יודעת שעכשיו הכל פתוח, זה מין רגש נבואי, חכי חכי ועוד תראי, וזה מרים לי את מפלס המצב רוח
" אוהבים אותך יפה!
יעל

../images/Emo26.gif יאאיי ../images/Emo36.gif

כיף לקרוא את האיחולים
מ-ח-ר
אמל'ה
הייתי כל היום עסוקה בלארגן ולארוז..!! ולהיפרד מחברות (כאילו הן לא באות לבקום בבוקר חח). אני טיפונת מתרגשת אבל אני בטוחה שיהיה בסדר (-: קטן עליי הצבא חח. אני באה בגישה חיובית ואני בטוחה שיהיה סבבה.. אני מחכההה כבר (או כמו שאנחנו אומרים: "ואני עוד מחכההה"
). לא נראה לי שאני אתקל במלפפונים חמוצים חח או יחבר חמישירים עם השירים של מירי אבל אני ילבש מדים מסריחים, יעשה מקלחת עם עוד בנות וכל שנייה יצדיע למפקד... חח לא נורא! "סך הכל" שנתיים. וב
ר
ו
ר שאני אבקר בפורום
חח אתם יודעים שאני מהמכורים לפורום ולמירי. קצת מוזר לי לא להיות מעודכנת בסינגלים או הופעות או בעצם כל תמונה קטנה שלה בפנאי פלוס חחח.. אבל לא נורא. אני יחזור ותמיד יקרא הכל.. הרי צה"ל צריך אותי... אני יראה לנסראללה מה זה
הילה תודה על השירשור וגם על הקישור
זה מאוד יפה.. ואהבתי איך הקהל ממש שר חזק... שוב תודה. ממ זהו
אוהבת

נ.ב

תיכננתי כמובן לפתוח הודעה ולהודיע.. אבל לא עוד יצא. אז תודה שוב הילה [:

viko222

New member
יותר כיף שפותחים לכבודך שרשור מאשר

לעצמך לא ככה?

hilali1

New member
../images/Emo24.gif

בבקשה על הכל
לגבי הקהל - לפחות לחלקו - אלה השירים היחידים שהוא ידע לשיר. שאר השירים היו ביוונית

viko222

New member
גיוס קל ונעים ../images/Emo39.gif

נ.ב הילה..מתי מירי ויהודה הופיעו ביחד?. יש לך את כל השיר?

למעלה