יש לי אני מתכתב בפורום הפיג'מות אבל אין לי דברים של בילבונג... דמינו שיש לי...
H hagaymi26 New member 17/11/07 #45 יש לי אני מתכתב בפורום הפיג'מות אבל אין לי דברים של בילבונג... דמינו שיש לי...
כ כדור רגל לנית New member 16/11/07 #21 אין לי מושג מהו בילבונג? ../images/Emo4.gif../images/Emo202.gif אבל... נסו למצוא את הקשר בין השניים הבאים: קובי מחט ורק בישראל.
אין לי מושג מהו בילבונג? ../images/Emo4.gif../images/Emo202.gif אבל... נסו למצוא את הקשר בין השניים הבאים: קובי מחט ורק בישראל.
P porky169 New member 16/11/07 #23 אממ../images/Emo134.gif קובי מחט היה התסריטאי של זבנג ששודרה בשידורי קשת שם גם משודרת רק בישראל
ז זאתי בפיגמה New member 16/11/07 #42 קובי מחט? תסריאי של זבנג?../images/Emo12.gif../images/Emo182.gif
ב בובספוג8 New member 16/11/07 #24 גם לי../images/Emo6.gif הנה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif קובי מחט מנחה בערוץ הילדים גם מיקי גבע מנחה בערוץ הילדים מיקי גבע השתתף בתוכנית רק בישראל נתן ומוני מושונוב
גם לי../images/Emo6.gif הנה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif קובי מחט מנחה בערוץ הילדים גם מיקי גבע מנחה בערוץ הילדים מיקי גבע השתתף בתוכנית רק בישראל נתן ומוני מושונוב
ז זאתי בפיגמה New member 16/11/07 #25 קובי כריסטופולוס מחט נמצא רק בישראל../images/Emo182.gif מה הקשר בין חן קלימן וספינינג?
כ כדור רגל לנית New member 16/11/07 #26 יכול ליהיות ש... ../images/Emo3.gif חן קלימן היא ספיניגניסטית ( או משלא יהיה)? או שהיא השתתפה בתוכנית, שדיברה על ספינינג. או שהיא מנחה תוכנית על ספינינג?
יכול ליהיות ש... ../images/Emo3.gif חן קלימן היא ספיניגניסטית ( או משלא יהיה)? או שהיא השתתפה בתוכנית, שדיברה על ספינינג. או שהיא מנחה תוכנית על ספינינג?
ז זאתי בפיגמה New member 16/11/07 #33 תסריטאית של הפיג'מות../images/Emo182.gif ושל הנפילים ועוד שלל סדרות.
כ כדור רגל לנית New member 16/11/07 #34 טוב שאת אומרת!! ../images/Emo106.gif../images/Emo202.gif לתומי חשבתי כי היא איזו מנחה של תוכנית התעמלות כמו פילאטיס... אבל אז היא לא הייתה קשורה לפיג'מות. מי בכלל זוכר בע"פ את כל הצוות שלהם?
טוב שאת אומרת!! ../images/Emo106.gif../images/Emo202.gif לתומי חשבתי כי היא איזו מנחה של תוכנית התעמלות כמו פילאטיס... אבל אז היא לא הייתה קשורה לפיג'מות. מי בכלל זוכר בע"פ את כל הצוות שלהם?
ז זאתי בפיגמה New member 16/11/07 #37 אני../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif זה לא איזה עוזר תפאורה או משהו... שגם זה מאוד חשוב אגב! בטח שחייבים לזכור את כל התסריטאים בע"פ!
אני../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif זה לא איזה עוזר תפאורה או משהו... שגם זה מאוד חשוב אגב! בטח שחייבים לזכור את כל התסריטאים בע"פ!