מה הקשר?

../images/Emo38.gif מה הקשר? ../images/Emo152.gif

אני נותן שם של שחקן/ חפץ או כל דבר אחר מהפיג'מות ושם של דבר אחר ולא קשור. לדוגמא: אלונה ומצלמה. אתם צריכים לתת לי דרך שמסבירה איך אלונה והמצלמה קשורות. לדוגמא: אלונה היא שחקנית בסדרה הפיג'מות שצולמה על ידי מצלמה
אבל תסבכו את זה שיהיה ארוך
בואו נתחיל :) רובי דואניס ואייל קיציס

../images/Emo26.gif

רובי דואניאס ביים את שמש שמש שודרה בערוץ 2 בערוץ 2 שודרה ארץ נהדרת את ארץ נהדרת מננחה אייל קיציס

3yuval3

New member
אני אנסה../images/Emo6.gif

רובי דואניס היה בכמה פרקים בפיג'מות. אייל קיציס היה בפרסומת של 012. רובי דואניס היה במאי בשמינייה, ואחרי השמינייה הגיע האי, בפרק אחד באי היה את ה8,9,10, אבל זו לא הפואנטה. אם קראתם קצת רקע על האי, משהו מרכזי יקרה בשנת 2012... עכשיו זוכרים מה אייל קיציס מפרסם!? ידעתי שזה קשור... מה הקשר בין נאווה קולטון, לכפר תבור.

../images/Emo122.gifנשלח בטעות../images/Emo182.gif

נאווה קולטון מפיקה את הפיג'מות. לפיג'מות יש פורום מאגניב. הפורום אימץ את יוב קוקולנד. יוב קוקולנד גר בכפר תבור.

אהבתי את המשחק../images/Emo70.gifהנה../images/Emo9.gif

רובי דואניס מביים את הפיג'מות בפיג'מות השתתף בתפקיד אורח יובל סמו יובל סמו השתתף בארץ נהדרת אייל קיציס מנחה את ארץ מהדרת

porky169

New member
../images/Emo134.gif

רובי דואניאס(ולא דואניס) השתתף בקומדי סטור שהתחילה ב1994 שבאותה שנה התחילה התוכנית זומביט שאותה הנחה איל קיציס

CrazyPenguin

New member
מנסה../images/Emo191.gif|פינגווין|

פרדי מגולם [מגולם XDD] ע"י קובי קובי הוא מהפיג'מות הפיג'מות עושות תוכנית ברדיו XD זה נכון?

porky169

New member
../images/Emo134.gif

מר לטין אוהד את מכבי ת"א(אמנם זה בכדורסל אבל לא משנה
) ואבי נימני משחק במכבי ת"א

גרי 541

New member
אני יכול לנסות אחד?

רובי דואניס ביים את הפיג'מות ששודרה גם בערוץ 2 ובאותו ערוץ הייתה התוכנית ארץ נהדרת שאותה הנחה אייל קיציס אלונה טל ומיכל רשף

ממשיכה../images/Emo182.gif

אלונה טל הקליטה שיר עם סבלימינל. שיר בשם "סבלימאילן" הופיע בסידרה "הפיג'מות". בפיג'מות שיחק יניב פולישוק. יניב הגיש פינה ב"סיידקיק". בסיידקיק הושמעו שירים של מיכל רשף, ובנוסף היא גם עלתה לשידור.
יוני בלוך וצרבת.

3yuval3

New member
יוני בלוך וצרבת../images/Emo99.gif

יוני בלוך רצה לעלות להופעה בזאפה, אך אבוי! אכל המבורגר וכמספר שעות לפני המופע, כחכח בגרונו והרגיש צרבת עזה. מה לא?

../images/Emo3.gif

יוני בלוך כתב את שיר הפתיחה של הפיג'מות הפיג'מות היא סדרת ילדים מצליחה בכיכובם של אילן עודד וקובי אילן עודד וקובי כיכבו גם בתכנית צרבת. פורום הפיג'מות, בילבונג.

למעלה