דרישת כופר

../images/Emo38.gif דרישת כופר ../images/Emo130.gif

תקשיבו ותקשיבו לי טוב למה אני אומר זאת רק פעם אחת ופעם אחת בלבד! חביב הפורום שלכם, עלם החמודות נחטף!!!
לאונרדו יודע היקר שלכם הלך לו ברחוב בתמימות קיפץ קלות ולפני שהספיק לומר "מולקולה!" נחטף! אנו החוטפים שלו, נעביר את הדרישות שלנו ממכם כותבי הפורום אל מנהלי הפורום מחר והם יידעו אתכם מה עליכם לעשות. עד אז, לא היינו ממליצים לכם ללכת לבד ברחוב. מוחעחע.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif למקרה שתחשבו שזה הוא רשם..

כשהוא קשור הוא ביקש שימסרו שזה לא הוא רשם. ;]

orrr18

New member
שיט...

ולחשוב שרק אתמול הוא אמר לי במסנג'ר שיש לו הרגשה רעה...
תמיד אומרים שבן אדם מרגיש לפני שהולך לקרות לו משהו... ליאו, תהיה חזק... ואל תתנגד להם... אפילו אם הם יכריחו אותך להיות אקטיבי...
*הכל בהומור כמובן
* (בהנחה שליאו עדין איתנו...)

../images/Emo88.gifעדכון על מצבו

לאחרונה נצפה מיכאל בקונגו. מיכאל אושפז בבית חולים שדה אך אל דאגה הוא בסדר. מתחנת הרדיו המקומית נמסר שהוא מתלוצץ עם רופאיו. מאוחר יותר דיווח אתר congay , הפורטל הרשמי להומואים ולסביות בקונגו, ש"תייר לבן ממושקף וחמוד נצפה לאחרונה בחברת 3 גברים שבטיים. הנ"ל נראה נכנס איתם לבקתת העץ של ראש השבט, ויצא עם חיוך על הפנים וצליעה קלה והליכה פסוקה". שגרירות ישראל בקונגו שיגרה מברק חריף לבוגוטו נגטה בגמבה , ראש שבט הפלפלונים, בו היא מוחה בתוקף על החזקתו בשבי של האזרח הישראלי. בתגובה שיגר בגמבה מכתב תגובה אשר בו נכתב כי תמורת 100000000דולנגו, המטבע הרשמי של קונגו, ישוחרר העציר. שגירות ישראל עושה את מיטב המאמצים על מנת לאתר את הישראלי ולהעבירו לחוף מבטחים. נשוב ונעדכן על מצבו.

../images/Emo88.gifדבר הנהלת הפורום

הנהלת הפורום מגנה את החטיפה האכזרית ומקווה כי דברים יבואו על מקומם בשלום. עם זאת, במידה ויאונה למיכאל רע, הרי שלפחות זכה להשתמש בציוד מהמתקדמים ביותר, הארוכים והגדולים ביותר.

GrimBoy

New member
פורסם השיר "ניף מיכאל תשוב" ברדיו...

האוגרת של מיכאל, "קסנדרה פדרבוש ליבובצ'קי מיזדרונצ'יק" פרסמה שיר ברדיו אשר הקדישה לפני שעה קלה לבעליה האהובים... להלן השיר: ניף ניף ניף (קולות של אוגרת) מיכאל שלי, ניף אתה כזה חציל תימני, ניף תחזור כבר ילד עם שיתוק באגודל, ניף בוא אני אשכב ותמרח עלי חרדל, ניף אני חושבת שצריך להחליך לי כבר נסורת, ניף תבוא כבר מה נראה לך שזאת מסורת? ניף שילשלתי על כל המיטה וקערת המים, ניף נדמה לי שיצא לי קצת על הידיים. ניף אתה חסר וחבל שאותך חטפו, ניף ואם כבר אז חבל שאותי נטשו, ניף היו צריכים לי את הראש קצת לגרד, ניף בעדינות אותי לטבע לשחרר.. ניף יא מאניק!!!!!!!! סעמ'ו המדינה הזאת אי אפשר להיות אוגרת!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif חחחחחחחחחחחח כפרעליכם

לתגובות הללו ציפיתי כשהתחרפנתי וכתבתי תהודעה חח לקח לכם זמן!!!!

למעלה