דף היכרות

Cheat 2 Win

New member
../images/Emo37.gif דף היכרות ../images/Emo27.gif

בהרבה פורומים אחרים בתפוז אני רואה דפי קשר של חברי הקהילה אז חשבתי למה שלא יהיה גם לנו
אנא מלאו את הפרטים הבאים: שם (מלא או פרטי, לבחירתכם): תאריך לידה + גיל: איזור מגורים: תלמיד/חייל/סטודנט/אחר: שיר אהוב של מאיר (קשה, אך אפשרי): אלבום/הופעה מועדף/ת של מאיר:

g o l d o

New member
אני:

שם (מלא או פרטי, לבחירתכם): איל גולדברג תאריך לידה + גיל: 26.1.1990 (עוד מעט 17 אני יודע קצת צעיר אבל לאהבה למאיר אין גיל ויש רבים כמוני ובגילי החיפה) איזור מגורים: חיפה תלמיד/חייל/סטודנט/אחר: תלמיד שיר אהוב של מאיר (קשה, אך אפשרי): דאוואין של שיר מחאה אלבום/הופעה מועדף/ת של מאיר: הופעה אחרונה בבארבי

Cheat 2 Win

New member
אני

שם: טל ג. תאריך לידה + גיל: 3.2.93 (13.5) איזור מגורים: תל אביב תלמיד/חייל/סטודנט/אחר: תלמיד שיר אהוב של מאיר (קשה, אך אפשרי): לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ אלבום/הופעה מועדף/ת של מאיר: מסע בחירות

אני...

שם: נרקומן ציבור תאריך: 18\12\83 מגורים:איו"ש סוג:אזרח שיר: "עכשיו להתאהב" "מים מתוקים" אלבום: מודה אני

בלאק-אאוט, ווייט-אין...

שם (מלא או פרטי, לבחירתכם): אור גלבוע תאריך לידה + גיל: 3.2.86 איזור מגורים: עוברת אורח (ועוברת דירה...
) תלמיד/חייל/סטודנט/אחר: קייטנית שיר אהוב של מאיר: שפריץ חרוזים ללואיז אלבום/הופעה מועדף/ת של מאיר: האלבום הגנוז

AVI82

New member
נעים מאד:

אבי 28 במרץ 1982 חולון סטודנט שיר תת-מודע זמני רישומי פחם.

משמרותי

New member
שמי בפורום מסגירני

שם דרור [גנדי] גיל:חסר גיל מגורים:משמרות שיר אהוב:כולם,אבל יותר: בס בבלון,תת מודע זמני,מדרש יונתי שפריץ חרוזים נוסח זעירא... תקליט/הופעה:בארבי,דלתות,רישומי פחם... ציטוט אהוב: מזל שיצאת עם הכלב...כלבים בדרך כלל...

Yoshik

New member
אהלן

ליאור בן 20 מקרית אתא חייל שיר אהוב? אכן קשה הבחירה אני אלך על אגדת דשא בנוגע לאלבום, התחבטות קשה בין זרעי קיץ לרישומי פחם אגב, אני נוטה לקרוא, קצת פחות להגיב אבל תמיד עמכם בליבי וברוחי שבוע קל

חשבתי לוותר

על השאלות הללו, אבל מאחר ומאיר אריאל הוא אחד ה-אהבות הגדולות שלי ואני חי ונושם את היצירות שלו כל הזמן, אני רואה את זה כחובה לענות עליהן. שם (מלא או פרטי, לבחירתכם): היות ומאז ומתמיד כתבתי בשמי המלא אני חושב שאני יכול לדלג על השאלה הזו. מכיוון שהשם שלי כבד קיצרו לי אותו בפורומים ל-אב"פ, והכינוי שלי הוא "אודילן". שילוב בין השם של בוב דילן לשם שלי. תאריך לידה + גיל: אני לא ממש חוגג את ימי ההולדת שלי, עוד לא הבנתי מה ההגיון לחגוג את ההזדקנות. לדעתי תאריך היציאה (שכמובן עוד לא ידוע) חשוב יותר מתאריך הכניסה, אבל מכיוון שביקשתם אז התאריך הוא 18.9.72 (בן 34). המיוחד בתאריך שלי הוא שהיום והשנה מתחלק ב-9. איזור מגורים: אני גר בין הקריות לבין נהריה, באיזור ששומעים בו בתקופה הזו רבים מהבומים של הקטיושות שנופלות בתקופה הזו על הארץ. העיר ידועה כעיר שיש בה פעם בשנה את פסטיבל לתיאטרון אחר והיא זכורה כעיר שהפסיקה למאיר את הזרם. כך זה נראה לפחות בסרט "מסע הבחירות" עם להקת קריזמא. אני מאמין שרובכם אם לא כולכם הצלחתם כבר לנחש שאני מתכוון לעכו. תלמיד/חייל/סטודנט/אחר: אחר. במקום להיות "הולך בטל" אני מתנדב בכל מיני מקומות, קורה שהשרוכים שלי נפתחים ואני הולך עם נעליים פתוחות אבל זה כבר סיפור אחר. שיר אהוב של מאיר (קשה, אך אפשרי): שיר כאב. זה יכול היה להיות נחמד אם החברים היו עונים על השאלה הזו תוך נימוק למה השיר שהם בחרו אהוב עליהם יותר מאחרים. אני יכול לגלות לכם שבחרתי בשיר הזה מכיוון שהמשפט "שיר כאב עובר ושב איזה מזל אני שר עכשיו" הוא אחד המשפטים של מאיר שמהדהדים בראש שלי הכי הרבה והוא מעין מוטו עבורי. אלבום/הופעה מועדף/ת של מאיר: המיטב. אין לי את הדיסק הזה, כי יש לי את כל הדיסקים של מאיר ומאחר וקשה לי לבחור באחת מהיצירות של מאיר שהם כלכך אהובות עליי אני מעדיף לבחור אותו. יש באוסף הזה קצת מכל אחד משלושת הראשונים שלו שהם לדעתי גולת הכותרת של יצירותיו. אני מקווה שהבחירה הזו תראה לכם, בכל זאת זה אחד הדיסקים שלו ולא צויין שלא לבחור אוספים.

דקל נור

New member
שלום וערב טוב הזדמנות טובה להצטרף

שם (מלא או פרטי, לבחירתכם):ניסים. תאריך לידה + גיל:01.07.71 איזור מגורים:אילת תלמיד/חייל/סטודנט/אחר: הייתי קצת מכל דבר היום אני "סתם אחד " שיר אהוב של מאיר (קשה, אך אפשרי):מים מתוקים ,נשל הנחש אלבום/הופעה מועדף/ת של מאיר:הופעות של מאיר ע"ה ראיתי רק באילת והם היו מאד אינטימיות ומיוחדות .אלבום מועדף רישומי פחם ו זרעי קיץ. תושבי הצפון ליבנו אתכם

idk

New member
אני מקושר :)

שם (מלא או פרטי, לבחירתכם): אביחי לוי תאריך לידה + גיל: 12-9-88 בן 17 והרבה איזור מגורים: כרמיאל תלמיד/חייל/סטודנט/אחר: בין תלמיד לחייל שיר אהוב של מאיר (קשה, אך אפשרי): הולך לפי תקופות האמת.. עד לשבוע האחרון זה היה 'זרעי קיץ' אלבום/הופעה מועדף/ת של מאיר: שירי חג ומועד ונופל

למעלה