חשבתי לוותר
על השאלות הללו, אבל מאחר ומאיר אריאל הוא אחד ה-אהבות הגדולות שלי ואני חי ונושם את היצירות שלו כל הזמן, אני רואה את זה כחובה לענות עליהן. שם (מלא או פרטי, לבחירתכם): היות ומאז ומתמיד כתבתי בשמי המלא אני חושב שאני יכול לדלג על השאלה הזו. מכיוון שהשם שלי כבד קיצרו לי אותו בפורומים ל-אב"פ, והכינוי שלי הוא "אודילן". שילוב בין השם של בוב דילן לשם שלי. תאריך לידה + גיל: אני לא ממש חוגג את ימי ההולדת שלי, עוד לא הבנתי מה ההגיון לחגוג את ההזדקנות. לדעתי תאריך היציאה (שכמובן עוד לא ידוע) חשוב יותר מתאריך הכניסה, אבל מכיוון שביקשתם אז התאריך הוא 18.9.72 (בן 34). המיוחד בתאריך שלי הוא שהיום והשנה מתחלק ב-9. איזור מגורים: אני גר בין הקריות לבין נהריה, באיזור ששומעים בו בתקופה הזו רבים מהבומים של הקטיושות שנופלות בתקופה הזו על הארץ. העיר ידועה כעיר שיש בה פעם בשנה את פסטיבל לתיאטרון אחר והיא זכורה כעיר שהפסיקה למאיר את הזרם. כך זה נראה לפחות בסרט "מסע הבחירות" עם להקת קריזמא. אני מאמין שרובכם אם לא כולכם הצלחתם כבר לנחש שאני מתכוון לעכו. תלמיד/חייל/סטודנט/אחר: אחר. במקום להיות "הולך בטל" אני מתנדב בכל מיני מקומות, קורה שהשרוכים שלי נפתחים ואני הולך עם נעליים פתוחות אבל זה כבר סיפור אחר. שיר אהוב של מאיר (קשה, אך אפשרי): שיר כאב. זה יכול היה להיות נחמד אם החברים היו עונים על השאלה הזו תוך נימוק למה השיר שהם בחרו אהוב עליהם יותר מאחרים. אני יכול לגלות לכם שבחרתי בשיר הזה מכיוון שהמשפט "שיר כאב עובר ושב איזה מזל אני שר עכשיו" הוא אחד המשפטים של מאיר שמהדהדים בראש שלי הכי הרבה והוא מעין מוטו עבורי. אלבום/הופעה מועדף/ת של מאיר: המיטב. אין לי את הדיסק הזה, כי יש לי את כל הדיסקים של מאיר ומאחר וקשה לי לבחור באחת מהיצירות של מאיר שהם כלכך אהובות עליי אני מעדיף לבחור אותו. יש באוסף הזה קצת מכל אחד משלושת הראשונים שלו שהם לדעתי גולת הכותרת של יצירותיו. אני מקווה שהבחירה הזו תראה לכם, בכל זאת זה אחד הדיסקים שלו ולא צויין שלא לבחור אוספים.