MYHOT3

New member
../images/Emo36.gif

טקסי פרסי הילארי
אני יודע שזה נשמע קצת מטופש אבל לדעתי זה כיף... זה משחק כמו מסך הזהב אבל כאן הכל מוקדש להילארי... טוב עדיין אין מועמדים בקטגוריות אתם תשלחו לי עכשיו לכל קטגוריה את המעומדים שאתם רוצים להוסיף וצינו לאיזה קטגוריה רצוי יטותר מאחד לכל קטגוריה... אחרי שאתם קוראים על כל קטגוריה תשלחו לי מועמדים ואחרי שבוע אני יעשה תחרות עם הסעיפים בכל קטגוריה 1.
שיר השנה
תשלחו לי שירים שאתם חושבים שמגיע לו להיות שיר השנה של היל מותר יוטתר מ1 2.
סרט השנה
3.
תסרוקת השנה
4.
שמועת השנה
5.
פרס השנה
6.
דיסק השנה
הדיסק האהוב ביותר של היל לי יש את שני MOST WANTED אבל אתם יכולים לכתוב דיסקים אחרים 7.
שמלת השנה
8.
קליפ השנה
9 .
אתר השנה
אתם יכולים להגיד לי להוסיף עוד קטגוריות ואני יוסיף בשמחה... עכשיו מה שנותר לכם לעשות זה להביא מעמודיות לכל 9 הדברים הרבה מותר יותר מ1 רצוי .. לדוגמא שיר השנה יש לכם כמה אז אתם כותבים את השירים שאתם אהבתם כל שיר יכנס לרשימה ככה בכל המעמדויות... לא לשלוח לי את זה בפרטי אלא בפורום לכתוב הכל...

hilaryduff18

New member
אין בעיה- תורי!

שיר השנה : wake up mr. jeams dean the getaway why not? party up fly anywere but here our lips are seald so yesterday sweet sixteen beat of my heart סרט השנה: בקול גודל סיפור סינדרלה ליזי מקגוויר- ממריאה לרומא קודי בנקס הגבר המושלם (למי שראה) קספר פוגש את וונדי תסרוקת השנה: (זה בעיה כי צריך לשים תמונות) התסרוקת שעשתה ביומולדת התסרוקת שעשתה שניקולודיאון התסרוקת שעשתה בפריז התסרוקות שהיו בקליפ של wake up שמועות השנה: לא זוכרת... אם יש לכם תוסיפו!! פרס השנה: הפרס של ניקולודיאון (אחד מהם- זה לא משנה) אמממ תוסיפו אין לי שמלת השנה: השמלה ששמה ביומולדת אני חוזרת על מה שאמרתי מקודם- צריך לשים תמונות כדי שידעו על מה אני מתכוונת! קליפ השנה: why not? fly wake up our lips are seald אתר השנה: www.hilaryduff2005.tipo.co.il האתר שלי
אממ... אם יעלה לי עוד רעיונות אני יוסיף... ועוד משהו: יש בעיה עם תסרוקת השנה ושמלת השנה- כי קשה לתאר את מה שהיא לבשה- צריך לראות את זה בעצמנו וזה ייצור בלאגן אם נשים פה את כל התמונות- ככה שכדאי שתמחוק את הקטגוריות האלה ואנחנו כבר הגיד לך מה עוד לשים... ואת האמת לא כל כך אהבתי את הרעיון אבל נראה מה ייצא מזה
....

popkoren

New member
../images/Emo26.gifההצעות שלי../images/Emo36.gif

.1
שיר השנה
Someones Watching Over Me
Wake UP
Fly 2.
סרט השנה
"בקול גדול"
"סיפור סינדרלה" 3.
תסרוקת השנה
צריך לצרף תמונה..בהמשך... 4.
שמועת השנה
הילארי והיילי לא מדברות אחת עם השנייה
הילארי אנורקסית
הילארי עשתה ניתוח בפה 5.
פרס השנה
לא הבנתי את הקטגוריה...כל הטקס זה פרסים לא?! 6.
דיסק השנה
Most Wanted
Most Wanted - לאספנים.
Hilary Duff 7.
שמלת השנה
צריך לצרף תמונה...בהמשך... 8.
קליפ השנה
Wake Up
Fly 9 .
אתר השנה
www.hilaryduffnet.up.co.il

MYHOT3

New member
בקשר לפרס השנה

איזה פרס היה הכי חשוב נגיד סתם בחירת הנוער בחירת הילדים ועוד פרסים...פרסים טלויזיה...

F u N k Y b O y

New member
OK ../images/Emo26.gif שלי ../images/Emo36.gif

שיר השנה
Why not
סרט השנה
בקול גדול
תסרוקת קשה אבל...
שמועת השנה
שמועת השנה
הילארי ולידזי יש סיבה כי היא גנבה לה את החבר והיל חברה עליה את השיר Who that girl
פרס השנה
אינלי מושג
דיסק השנה
Most wanted
שמלת השנה
הודעה הבאה

candy chick

New member
ההצעות שלי

1. שיר השנה WAKE UP-כי הוא ממש הצליח ועזר להילארי DO YOU WANT ME- כי אני אישית חושבת שהוא אולי הכי טוב 2. סרט השנה ליזי מקגוויר ממריאה לרומא- כי פשוט אפעם לא נמאס ממנו... 3. תסרוקת השנה אני לא אענה כי אני לא מצליחה להעלות תמונות 4. שמועת השנה לא יודעת... 5. פרס השנה לא יודעת... 6. דיסק השנה HILARY DUFF MOST WANTED 7. שמלת השנה אני לא אענה כי אני לא מצליחה להעלות תמונות.. 8. קליפ השנה WAKE UP OUR LIOS ARE SEALD 9 . אתר השנה WWW.OH-HILARY.COM מותר אתר באנגלית בכלל??? ההצעות שלי- הסינגל הכי טוב- אני פשוט ארשום את כל הסינגלים- I CANT WAIT SO YESTERDAY COME CLEAN FLY SOMEONES WATCHING OVER ME OUR LIPS ARE SEALD WAKE UP אני אישית בוחרת בסו יסטרדיי...

nofnof12

New member
עונה... ../images/Emo42.gif

1. שיר השנה wake up santa claus אם ככה רושמים את זה... זה ממוסט וונטד 2. סרט השנה בקול גדול
3. תסרוקת השנה
4. שמועת השנה ההרזיה של הילארי 5. פרס השנה 6. דיסק השנה MOST WANTED 7. שמלת השנה אני לא בטוחה שיש לי כי פירמטו לי את המחשב... 8. קליפ השנה wake up 9 . אתר השנה duffhilary.up.co.il

Sim§ MaN

New member
קבל ח"ח על הרעיון. ../images/Emo13.gif

1.שיר השנה - Wake Up - בגלל ההצלחה בMTV וTRL. - בגלל שהקליפ ממש יפה. - בגלל שהילארי שינתה את סגנון השירה שלה וממש הצליחה לטובה. - בגלל שהילארי כתבה את המילים. - ובגלל שזה שיר ממש יפה! 2.סרט השנה - בקול גדול. 3.תסרוקת השנה - בטקס לVHM. היא נראתה פשוט מעולה! 4.שמועת השנה - הריב [הלא נכון] עם לינדזי לוהאן. 5.פרס השנה - מה ז"א? 6. דיסק השנה - MOST WANTED (לא שמעתי עדיין אותו אבל שמעתי את כל השירם וגם הוא הכי מצליח שלה.) 7. שמלת השנה - בטקס לVHM (נראה לי שככה קוראים לזה) 8.קליפ השנה - Wake Up 9 .אתר השנה - הילארי אונליין

MYHOT3

New member
תגובה והסבר

מזאת אומרת קבל ח"ח ? טוב לגבי פרס השנה זה הפר הכי חשוב לדעתך שהיא זכתה בו בחירת הילדים למשל...

הכי חדש

New member
לדעתי

2. שיר השנה wake up 2. סרט השנה ליזי מקגוויר נוסעת לרומא 3. תסרוקת השנה פזור 4. שמועת השנה שלינדזי לוהאן והיל ביסכסוך 5. פרס השנה KCA 6. דיסק השנה most waned 7. שמלת השנה לא יודעת... 8. קליפ השנה come clean 9 . אתר השנה לא יודעת...

למעלה