the funky monk

New member
../images/Emo36.gif

כולם! יש עכשיו בערוץ vh1 תוכנית על rhcp- behind the music... בטח זה די ישן, אבל עדיין שווה [:

backstreet girl

New member
וואי..אני בטראומה.. ראיתי את הכל

צילמו את ג'ון בתקופת הסמים..איזה זוועה..כולי רעדתי.. מסכן שלי....היה לו קול מוזר.. וחוץ מזה הכול היה קסום.. לראות את הלל היה כ"כ מרגש..

backstreet girl

New member
אפעם לא ראיתי משהו מסומם!

הוא כ"כ הזיע והיו לא פצעים בפנים והיו לו שיניים מגעילות והיה לו קול מפחיד של דרקולה

itayagmon

New member
נו באמת

לא ראיתם כבר את הקטע הזה של ג'ון? זה מלפני בערך 10 שנים, זה קטע מפורסם. ג'ון היה שם גוסס, פשוטו כמשמעו. כמו שפלי אמר (נדמה בתוכנית המדוברת) שהוא היה בטוח לגמרי שג'ון הולך למות.

אני סוגד לתוכנית הזאת

היא הכירה לי את רד הוט דרך אגב אני רואה עכשיו בפעם הראשונה את הקלים של behind the sunה בסה"כ שילוב של higher ground עם ציורים וג'ון וצאד שם וזה בכלל מumpp, קצת מעצבן

Rock and MetaL

New member
קליפ מטומטם

ואני הכי שונא אותו הוא כל כך לא מושקע ומשעמם(גם השיר לא משהו)אבל אנ'לא מאמין שיש להם את taste the pain זה אחד האהובים עלי במודר'ס מילק!!!וגם את ביאנד דה סאן לא האמנתי ...הערןץ תותח טוב ביי הולך לראות איירופליין

אני לא מאמינה!!

פיספסתי את הכל!! ): ): הגעתי בדיוק באירופליין... גאד דמאט!! (צ'אד) מישהו יודע על שידור חוזר? לפני שאני מאבדת את העשתונות פה...

lollapalooza

New member
יש לי את זה מוקלט

אם את רוצה עותק- דברי איתי במסרים. ראיתי את זה כבר לפני שנה ומשהו, זה אדיר. הקטעים עם ג'ון מצמררים משהו, אני זוכרת שראיתי את זה בפעם הראשונה ופשוט לא האמנתי שזה אשכרה הוא. הוא נארה כמו איש מת מדבר. (וגם זה בקושי) בררררררררררררר...

itayagmon

New member
כן גם לי יש את זה מוקלט

זה בשבילי כמו גביע מזהב, זה שמור מכל משמר. ראיתי את זה פעם אחרונה לפני כמה חודשים כשהייתי חולה אז נצלתי את ההזדמנות. אין, הקלטת הזאת בשבילי היא נכס עצום.

למעלה