manga girl

New member
../images/Emo36.gif

אתם יודעים מה מעצבן? אני לא הייתי פה 3 שעות וכבר יש שרשורי ענק מפלצתיים שאנשים שאני בכלל לא מכירה התחילו. אני מכירה רק את הישנים ממש כי יש יותר מדי חדשים. השרשורים נפתחים פה ממש מהר ומתארכים מאוד, וזה גם תוקע את המחשב. וזהו

manga girl

New member
אני מכירה פה רק את ../images/Emo46.gif

משפחת שווילי משפחת מוצרלה משפחת בונד פילפילים למיניהן אחיי הרוחניים ופגע וזהו

manga girl

New member
אני יודעת

אני בתפוז עוד לפני שפנינה דבורין הייתה ביצית

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

אם לאמר את האמת, אני לא כל כך מבין מה את מצפה שאעשה....

פגעסוס

Well-known member
או קיי...

הבה ננתח את המצב מבחינה הגיוני. עובדות
: 1. הגיעו אנשים חדשים לפורום 2. יותר אנשים יותר טוב 3. יותר אנשים יותר שרשורים (ארוכים) 4. שרשורים ארוכים מעצבנים אותך... ניתוח כללי...
1. לבקש מאנשים לעזוב זו לא אופציה בכלל 2. לבקש לשרשר פחות זה פשוט יעביר שרשורים חשובים לארכיון וזה לא רצוי. 3. לבקש לרשום פחות הודעות, זו גם לא אופציה, כי אנשים רוצים לדבר על נושאים שונים.
הגענו למסקנה כללית שאין לי שום דרך פעולה בנושא. מסקנות פרטניות
: 1. אינני יכול לבצע דבר 2. את עדיין מתעצבנת משרשורים ארוכים. פתרונות מצידך
: 1. מדיטציה 2. שתיית תה ארל גריי חזק. 3. לנסות רגיעון של הדס. 4. ללכת לפורום הארי פוטר להצטרף לכת של דפיקת הראש בחסה (זה באמת קיים שם... את יכולה לשאול) 5. לשנות דיעה ולהינות מהשרשורים הארוכים.

manga girl

New member
../images/Emo36.gif

עובדות: 1. השרשורים הארוכים ת-ו-ק-ע-י-ם לי את המחשב ואני רואה רק את ההודעה הראשונה וחצי 2.
אני לא אוהבת את האיקון הזה
זה יותר רצוי ניתוח כללי: 1. אני?! מדיטציה?! 2. אני לא שותה תה 3. רגיעון של הדס?! אני?! 4. אני שונאת הארי פוטר! אם אתה לא חשבת על רעיון איך אני אחשוב?! אוף איזה רייזה שצריכים אותה...

למעלה