האתר התעדכן והפעם בענק!! עמוד שונות התעדכן, ואיתו גם הורדת השיר "תאר לך" בביצוע עמיר ואבי בניון!! כנסו לעמוד שונות ותהיו פעילים בו. משחקים, תמונות, קריוקי (בקרוב), הורדות ובקרוב עוד!! הצעות, הערות וכיוצ"ב למייל: [email protected] !! כנסו כולכם ותרעננו בתפריט ואת העמוד הראשי!! שבוע טוב ומעודכן, נחום!
השם המקורי של השיר הינו "שליחות". כתב אותו יצחק מזור ז"ל. שליחות/ יצחק מזור ז''ל . רב טוראי יצחק מזור מחדרה, לוחם בחיל ההנדסה, נהרג בפעילות מבצעית ב-24 במרס 1972. בן 22 במותו. נטמן בבית העלמין הצבאי בחדרה. מתוך השירים שכתב בחרו האחים עמיר ואבי בניון לבצע את השיר ''שליחות''. ''שליחות'' מילים: יצחק מזור ז''ל, לחן וביצוע: עמיר ואבי בניון.
../images/Emo124.gif ../images/Emo26.gif הסקר באתר שונה!!!
התוצאות הישנות: הופעות בעיר אחרת - טרנד חדש 77.1% טרנד חולף 22.9% סה"כ הצבעות: 35 הסקר החדש הוא לנסות לנחש, אולי גם ככה לגבור על ה"עצבות" שאין הופעות מתוכננות לבקרוב.. שבוע טוב, נחום.
אני לא מסתדר עם השיר הזה,קשה לי לשמוע שיר כזה,שעוסק בצורה כ"כ מוחשית במוות,ועוד מבקשים ממני ל"תאר לי שאני מת"...למה לי??? ה"נחמה"היחידה שמצאתי בשיר היא זו שעמיר ואבי,הלחינו ומבצעים את השיר לזכר חייל שנהרג..