...Dance With The One

הגר לי

New member
../images/Emo36.gif...Dance With The One../images/Emo26.gif

הנה כמה תמונות לפתוח את השרשור. אז קדימה! מה אתם חושבים על הקליפ?

הגר לי

New member
../images/Emo20.gif ודעתי על הקליפ והשיר...

אז ככה:
את השיר אני אוהבת הרבה יותר מהקליפ עצמו.
בנוגע לקליפ עצמו: אני שונאת את הקטע עם הזוג המבוגר, לא יודעת למה, אני פשוט לא אוהבת לראות זוג מבוגרים...כנראה פחד פסיכי שלי מזקנה...אבל לא חשוב) וחוץ מזה שיעזור לי אלוהים אני מקווה ששאניה לא תיראה ככה עוד איזה עשרים-שלושים שנה...קצת מדכא.... חוץ מזה, אהבתי את הקטעים בשחור לבן, שאניה נראית שם ממש קלאסית...והקטע שהיא על הבמה בז'קט אדום ועם האודם בצבע אדום אדום - אני תוהה שמא זה האדום ששאניה משווקת עכשיו...
חומר למחשבה. כמו שאמרתי אודם כזה רק עליה יראה טוב. עליי זה בטח יראה כאילו יצאתי ממופע לוליינות...
אהבתי את הקטע שבו האיש המבוגר עושה את הקטע עם הדפיקות לב לשאניה, אם אתם זוכרים, זה היה ממש חמוד..רק שאצלי אם הייתי עומדת במרחק כזה ממנה הדפיקות היו "טיפה" יותר חזקות.
אז לסיכום: לא הקליפ הכי אהוב עליי, אבל חביב בהחלט, מה שבטוח השיר הרבה יותר טוב מהקליפ, חוצמזה שהקליפ עצמו נראה ממש ענתיקה....קצת משעשע.

sharabigfan

New member
הגר תמונות יפות:)

אוקי השיר הזה כל הזמן נתקע לי בראש(כמו כל השירים של שאניה) הגר יש משהו בדברים שלך שזה עושה רע על הלב שעשו כאילו את שאניה והבן-זוג שלה ואז שני אנשים מבוגרים יותר שאניה היא יפהפיה אמיתית יש לה יופי מיוחד היא מאוד מיוחדת והמוזיקה שלה... איי כל שיר שלה אהבתי מאוד את התספורת בקליפ משהו כמו שנות ה-50-40 או 30 ככה אני אברח שניה לקליפ FAFA ששם יש עוד פעם את הקטע של הצעירות ואז אתם יודעים מה אני רק מצטערת של יכותי להיות מהמופע הראשון של שאניה ז"א שהיא הייתה בת 8 או להיות בהופעה של Some Where Out There מי שלא שמע את זה לא יודע מה שאניה היא:))) איי אני רוצה כל כך ששאניה תבוא לארץ ותראה כמה שאוהבים אותה ובחזרה לענייננו אוקי חזרתי לעניין הקליפ הריקודים שם ממש נחמדים והבחור שאיתה יותר צנוע מהבחור שב What Made You Said This המשותף: שאניה הטריפה את שינהם (חחח) אני לא מאשימה אותם:) ממש גדול!!! כל מה ששאניה שרה :)))) הקטע של

m L m

New member
טוב, אז את האמת...

אני חושבת שאולי ראיתי את הקליפ הזה 4 פעמים. כן, אני מודה. אבל עכשיו ראיתי אותו שוב וממש התעמקתי. ונחשו מה? אהבתי! אז ככה-
בניגוד להגר- אני אוהבת את הרעיון של הזוג המבוגר והצעיר. זה מראה את העבר והעתיד. תחשבו כמה שהקליפ הזה יצירתי לזמנו. ממש סיפור ב2.5 ד'
שאניה נראת מדהים על הבמה. הבתור חצי מהזוג הצעיר היא פשוט...נשית- מין אמהית שכזאת. פשוט מדהימה. אני אפילו לא יודעת לבטא במילים את הכוונה שלי.
הקליפ ממש מתאים לשיר. לפעמים יש קליפים שלא מתאימים לשיר אלא סתם נמצאים ברקע. אבל השיר מותאם אפילו למילים...טוב, אתם בטח תגידו - ברור שזה מותאם זה עשוי לפי השיר. אבל אני אחזור על דברי- רוב הקליפים הם ללא קשר לשיר...
לא אהבתי את הגבר. הוא מעצבן אותי...מה הוא עושה
לשאניה???? חוצפן! לא אהבתי את זה בכלל!
לא אהבתי את התסרוקת של שאניה בתור צעירה... זהו, זה מה שזכור לי....אם אני אזכר בעוד תהיו בטוחים שאני אמשיך
ו....כולם לשים לב לחתימה שלי!

mays

New member
זה לא אישי (לחברי הפורום)

אבל אם מירי לא מחליפה את החתימה שלה, אני שומרת על זכות השתיקה עד להודעה חדשה! ואם תשמעו בחדשות שמישהי התחילה להטריד קצין בצה"ל בשם דניאל, עם חיוך כובש ועיניים מדהימות, אין לי קשר לזה...

m L m

New member
אמרתי לך.

זה תלוי רק בך! אני לא משנה את החתימה את שאת מתחילה לכתוב כמו בן אדם. מה זאת ההעלמות הזאת???? זה לא יפה
ובקשר לקצין..........אני מאוהבתתת......איזה מדהים הוא.....

הגר לי

New member
יש לי שני דברים להגיד:

א. חחח...מירי היה ממש משעשע לקרוא את מה שכתבת על הקליפ...אנחנו ממש לא באותה דעה.
ב. נגה - חזרי לאלתר!! אם לא אני אבוא אישית להחליף כמה מילים עם הקצין...

m L m

New member
הנה. שניתי את החתימה.

ובקשר לקצין......אחחחח......הקצין

mays

New member
דעתי על הקליפ

אז ככה... אני מסכימה עם מירי, שהקליפ מציג את הסיפור של השיר והוא מאוד "נאמן" למילים של השיר. הוא אפילו מוסיף עליהן כשהוא מציג את הסיפור בנקודת מבט של "אז ועכשיו", כלומר הקטע הרומנטי של זוג שנשאר ביחד אחרי כל השנים. באופן אישי אני לא אוהבת את המראה של שנאיה כשהיא שרה עם הבגדים האדומים. היא נראית יותר מדי מלאכותית ו"צבועה" (ואני מתייחסת לכמות האיפור ולעוצמות של הצבע האדום בפנים שלה) - מאוד רחוק מהמראה הטבעי שלה, ולכן קשה לי להתחבר אליו. לעומת זאת, בקטעים בשחור לבן היא נראית מדהים. צריך גם לקחת בחשבון שזה היה הקליפ השני או השלישי שלה (אני לא זוכרת אם הוא יצא לפני You lay.... או אחריו), כלומר מדובר בתקופה שהיא עדיין ניסתה "לפרוץ" אל תוך סצינת מוזיקת הקאנטרי. הקטעים בשחור לבן מראים את ריקודי הקאנטרי הקלאסיים של פעם, והקטעים הצבעוניים מראים את ההמשכיות... שאותם צעירים שרקדו ממשיכים לרקוד גם היום, אחרי כל השנים, והם רוקדים לצלילי השיר של הזמרת הצעירה על הבמה. יש פה, בעיני, מעין קריצה לגרעין הקשה של אוהבי הז'אנר וכאילו להגיד להם - אני חדשה כאן אבל מחוברת לשורשים של המוזיקה הזו.

למעלה