2עיה...קeה...

סאבית

New member
../images/Emo36.gif2עיה...קeה...../images/Emo26.gif

טוב אז ככה... אני אתחיל את כל הסיפור... יש לי חבר ואנחנו חברים לא הרבה זמן... היכרתי מישהו שהוא טיפה יותר גדול ממני והתחלנו להיות בקשר כי הוא נפרד מחברה שלו... הוא הביא לי לפתח ציפיות הוא נתן לי להרגיש שזה זה ופתאום הוא בא אליי ואמר לי שהוא וחברה שלו חזרו... האם זה הגיע לי? מה אני צריכה לעשות בנושא? עזרו לי בבקשה

nobodys girl

New member
הלכתי לאיבוד..

יש לך חבר, לא? אני לא רוצה להטיף מוסר, אני שונאת שעושים לי את זה, ונו- מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך :) תראי- יש לך חבר, את לא אמורה להרגיש שזה זה כלפי מישהו אחר, ואם כן, את קודם כל צריכה לבדוק את הקשר עם החבר חוצמזה- הם חזרו, אין לך מה לעשות, את לא תנסי להפריד בניהם או משהו מן הסתם.. את יכולה להגיד לו שזה לא הוגן מצידו להשלות אנשים ככה, אבל לתת לו את זה בצורה של עצה, לא כביקורת וזהו, רק להתגבר עליו, זה מה שצריך לעשות, לדעתי בהצלחה

סאבית

New member
שינויים קלים (לnobodys girl)

אוקיי אז יום למחרת הוא שלח לי הודעה שהייתי חשובה לו ובסוף הם לא חזרו עכשיו פתאום הוא רוצה אני מבולבלת מאוד...... ודווקא כשהם חזרו זה נתן לי להרגיש טוב שאני לא צריכה לבחור...איךך להגיד ומה להגיד לו בבקשה עזרי לי זה מאוד חשוב לי...!!!!!!!!

nobodys girl

New member
סאבית יקרה

בואי ננתח את העובדות שידועות לי יש לך חבר, לא הרבה זמן יש לך ידיד שחברה שלו והוא נפרדו לא מזמן הידיד נתן לך להרגיש שזה זה הידיד וחברה שלו חזרו נפגעת, ולא הבנת מה קורה הידיד וחברה שלו לא חזרו, הוא אומר שאת חשובה לו יש לי כמה שאלות שאם תעני עליהן דברים יראו לך יותר ברורים מה את מרגישה כלפי החבר שלך? ומה כלפי הידיד- את רוצה אותו כיותר מזה? מה את חושבת על ההתפתחויות האחרונות? כי משתי השורות שכתבת לי זה נראה כאילו הוא קצת משגע אותך, רוצה-לא רוצה, חזרו-לא חזרו, חשובה לו או לא... מבינה למה אני חותרת? להגיע למצב שבו בוחרים בשבילך זה הכי כיף, אני אלופה בלתת לאנשים להחליט החלטות בשבילי, ככה אני לא שוברת את הראש ושומרת לי את הזכות לקטר על התוצאות אבל לא, זו לא האופציה הנכונה לא משנה מה קורה את צריכה להיות סגורה על עצמך בכמה עניינים.. בעיקר בקשר לחבר... אני לא רוצה להסיק מסקנות נחפזות או להדחף ולהביע דעתי בעניינים לא שלי.. אב זה נשמע כאילו יש משהו עקום בקשר שלכם עם כבר על ההתחלה את פוזלת לעבר אחרים אצפה לתגובתך אדוה

סאבית

New member
לאדוה!!!../images/Emo23.gif

|לבתשמעי המצב הוא כזה אני אנסה להסביר לך... אני וחבר שלי חברים הוא רצה אותי במשך חודש שלם ולא רציתי ובסוף השתכנעתי לנסות אנחנו חברים שבועיים והתחלתי להיות בקשר עם מישהו יותר גדול ממני ב5 שנים הוא וחברה שלו ניפרדו ואנחנו התחלנו להיות בקשר ממש טוב הוא אמר שהוא דלוק עליי וכאלה ואז יום אחד הוא בא אליי ואמר שהם חזרו אני התעצבנתי עליו שלחתי לו הודעות שאין לי בעיה אם זה שהם חזרו אבל הוא שיחק לי ברגשות בסוף למחרת הוא אמר שהוא הרגיש יסורי מצפון והם נפרדו שוב... עכשיו אמרתי אין מצב שזה יחזור להיות כמו שהיה אבל הוא מנסה אמרתי לו שלא משנה לחץ חברתי או לא הוא שיחק לי ברגשות ואין לזה מחילה ...יש לי משהו כלפי חבר שלי ואני מפחדת להיפרד ממנו הוא כל כך אוהב אותי ואני רואה הוא בין המופרעים והוא מתייחס אליי יפה ודואג לי בקיצור אוהב אותי בטירוף ויש לו מצב כלכלי קשה בבית ואני לא רוצה לפגוע בו בנסוף לזה...הוא במצב לא טוב הוא מעשן ולא טוב לי עם זה והוא גם לא לומד בכלל...!!!!! מה אני עושה...?
לאהבה אין פירוש במילון כי כל אחד מפרש אותה לפי הרצון

nobodys girl

New member
בוקר טוב

אני מפספסת פה או משהו או שאת בעצם נשארת עם החבר של כי לא נעים לך להפרד ממנו? כי הוא רדף אחריך, כי יש לו בעיות בבית, כי את לא רוצה לפגוע בו... ובקשר לידיד.. תראי, חמש שנים זה הרבה הרבה זמן- זה לא מפריע לך? (בת כמה את ד"א?) אמרת בעצמך, הוא שיחק לך ברגשות, ואם את לא מוכנה לסלוח על זה, תתעקשי. חשוב שהוא ידע שהוא לא מסובב אותך על האצבע הקטנה ושאת לא מתנהגת לפי הקפריזות והרצונות הרגעיים שלו. אבל מעבר לכך, את רוצה אותו כיותר מידיד?

למעלה