שאלת יום ה'

siviva

New member
../images/Emo36.gif שאלת יום ה' ../images/Emo26.gif

קודם כל, לחברי הפורום השכן - כן. מותר לנו לשאול מתי שאנחנו רוצים או לא מתי שלא רוצים. סטלי - זה פריבילגיה של ירוקים. והשאלה: מה הוא סדר היום של אנשי הסביבה? תשובה מפורטת תתקבל בברכה. (והשאר יתקבלו עם חיוך/גיחוך)

קונסולה

New member
מסתומרת?

פרטו,נמקו ויותר מכל הדגימו... מי הם אנשי הסביבה? איך הם נראים? הם צריכים לעבוד למחייתם? או שמא הם מבלים את יומם בצפייה אחר גדילה של דיפנבכיות.. ובתהייה כיצד להשמיד את הצרצרים שאוכלים את המטפסים ללא חומרים כימיים.. ושזה גם יעבוד... זה יכול להיות סדר יום דמיוני? 06:00 השכמה עם הזריחה, צחצוח שיניים במלח ואבקת סודה לשתייה 06:30 טאי צ'י/יוגה/הליכה/נשימה + תה ירוק.. 07:00 מקלחת קרה (זה סביבתי מקלחת?) 07:30 ארוחת בוקר הכוללת לחם שיעור, שמן זית, דבילה וצימוק 08:00 שיחה עם הצמחים מה סביבתי פה? אפשר עזרה?

siviva

New member
סתומ-רת

איך קשה לקבל פה תשובות ממי שהוא לא סביבתי... מי הם אנשי הסביבה? לא כ"כ הירואי כמו אנשי ה
אנשי הדממה, אבל דיברתי על ה'ירוקים', 'אנשי איכות הסביבה', 'נקשרי העצים' וכיו"ב דיפנבכיות??? לא נראה לי אבל עם הצרצרים יש סיכוי...שזה יעבוד וסדר היום שנתת ממש לא מתאים לי, 6:00? השכמה עם הזריחה? נו באמת סדר יום = ה סדר יום של איכות הסביבה למאה ה21. הנה רמז ד.א. למקלחות יש סבון אקולוגי אם את חייבת

הלו"ז שלי קצת שונה../images/Emo88.gif

05:00 השכמה לקול זמרת הירגזי 05:30 ארוחת בוקר קלה: לחם סובין לא מעובד וחצי עגבנייה שגדלה במי קולחין 06:00 פתיחת דיון בוקר על היתרונות והחסרונות ביצירת מקורות אנרגית חשמל על ידי תנועות משק כנפי החסידות בנדודן 08:00 חיבוק עצים 12:00 חיבוק דיפנבכיות 14:00 ארוחת צהריים: שניצל סובין לא מעובד עם מעט דיפנבכיות שנמחצו מחיבוקי הבוקר 15:00 פרישה להרהורי אחר הצהריים תחת ענפי הבוקיצה קצרצרת העלים המצויה. נושא היום: השפעת ייבוש מקורות המים באפריקה על תפוצת הדיפנבכיות העולמית 18:00 סדנת "הרגשת הסבל הישראלי מול הסבל הגלובלי" - עם שיריה של רוני דואני 20:00 ארוחת ערב קלה: ליחוך נבטי חיטה ועשב בר במרעה 22:00 פרישה להסתגפות לילה והגיית מחשבות נוגות על גורלה המר של האנושות. זליגת דמעות קלה מותרת אך ללא מחיטת האף (הרעש מפריע לשינת הדיפנבכיות)

ש מים

New member
כפרה, יש לי איש מקצוע שיכול לעזור..

בעניין "תסביך הדיפנבכיות" שלך!
לי הוא עזר עם תסביך הדיפרנציאל (הננעל). ובינתיים: אני ממליץ על ריקוד לילה נוגה (עם זאבים). אה, ובעניין סדר יום: 1. פותח עיין. 2. מכבה שעון מעורר (מעצבן!!!). 3. קם. 4. הולך להשתין. 5. צחצוח שיניים. 6. נסקפה/תה. 7. קריזזזזה: רכיבה (20 דקות אופנים) לרכבת ומשם 35 דקות לעבודה (+15 דקות הליכה מהתחנה לעבודה). 8. עבודה = מלחמות. 9. עבודה = מלחמות. 10. כנ"ל. 11. ראה 8. 12 גם כן (ומנסה לעשות את המעשה הטוב היומי). 13. חזרה הביתה. ראה ס' 7 במהופך. 14. חמסינים במשלט, הזמן עובר לאט... 15, 16, 17... תלוי ביום. סיכום: כמו כולם בערך. מוסר השכל: עם קיצוניות לא מגיעים לשום מקום.

הליויתן

New member
יקיצה טבעית עם השמש../images/Emo42.gif

השתנה בדשא לחילוץ עצמות וחסכון במיים הליכה רגלית קלה לקחת את כלי העבודה הידניים עבודת כפיים קרוב לאדמה מנוחה ושתיה המשך עבודה באיזורים מוצלים יותר הזעה מרובה לטובת הסביבה ארוחה קלה ושתיה מרובה המשך עבודות מנוחה בצל טיפול בגורים פיסול שינה מספיק טוב?

siviva

New member
חיים טובים יש לכם!

והדיפנבכיות והדיפרנציאלים (גם הדשא ) מרויחים בגדול
אז מה הוא סדר היום הירוק? א. קמים בבוקר - מתעסקים בהיבטים חברתיים וכלכליים של פיתוח וסביבה. הנושאים המטופלים הם שיתוף פעולה בין-לאומי להאצת פיתוח בר-קיימא בארצות מתפתחות, מלחמה בעוני, שינוי דפוסי צריכה, דינמיקות דמוגרפיות וקיימות (sustainability), תנאי בריאות אנושית, פיתוח בר-קיימא של יישובים ושילוב בין סביבה ופיתוח בקבלת החלטות. ב. שותים קפה וממשיכים עם - היבטים פיזיים שימור וממשק של משאבים לצורך פיתוח. הנושאים המטופלים הם הגנה על האטמוספירה, תכנון וממשק של משאבי קרקע, בירוא יערות, ממשק של מערכות אקולוגיות רגישות עם דגש על מידבור, בצורת ואזורים הרריים, הגנה על אוקיינוסים ומשאבי מים מתוקים, עידוד חקלאות ופיתוח כפרי בני-קיימא, שימור המגוון הביולוגי, ביוטכנולוגיה, ממשק של פסולת מוצקה ושפכים ושל פסולת וחומרים רעילים ומסוכנים. ג. עם הסנדויץ' של הבוקר יוצאים למרפסת ועובדים קצת על - המרכיב האנושי-קהילתי בדגש על חיזוק תפקידן של קבוצות ייחודיות בחברה, החל בנשים, ילדים ונוער, דרך עמים ילידים, ארגונים לא-ממשלתיים, ארגוני עובדים, עסקים, תעשייה, חקלאים וקהילה מדעית וטכנולוגית וכלה ברשויות מקומיות זה 'אג'נדה 21' - סדר היום הסביבתי למאה ה-21. מבין האמנות הסביבתיות החשובות ביותר עליה חתמו יותר מ178 מדינות, בינהן ישראל. ובשארית היום? - נקשרים

ש מים

New member
ניסית לחיות מזה?

אני ניסיתי. המוסכניק שלי מחפש אותי עם קילשון(וגם מנהל הבנק...)!

למעלה