סקר

Petrucci-jr

New member
../images/Emo36.gifסקר../images/Emo26.gif

של איזו חברה תיהיה הגיטרה הבאה שלך?

yoni162

New member
well...

סביר להניח שפנדר סטראט, אלא אם כן ממש תתחשק לי איזה גיבסון (או יותר סביר להניח אפיפון) לס פול או אס ג´י. בכל אופן הקניה הבאה שלי היא מגבר לא גיטרה...

The Exorcist

New member
חברה מבית ליאו פנדר

הדגמים שלה דומים לדגמים של פנדר (חלקם) והאיכות של חלקם הרבה יותר טובה מהפנדר האמריקאיות (סטנדרטיות) זאת לא חברה שמחקה את פנדר וזאת לא חברת בת של פנדר, סך הכל ליאו פנדר ערק לשם

Boogieman

New member
קצת על G&L

הסיפור הוא כזה: בסוף שנות ה40 מהנדס אלקטרוניקה בשם ליאו פנדר הקים את חברת "פנדר" הוא פיתח את הדמים הכי קלאסיים,טוב את זה אתם יודעים,ואחראי גם לפתרונות הנדסיים מבריקים בתחום. בשנות ה60 התגלתה אצלו מחלה כרונית והרופאים נתנו לו חצי שנה לחיות. 64,ליאו מוכר את החברה לתאגיד CBS ונשאר [עדיין חי] עד 65 בתור יועץ. 49-65 ידועה בתור "תקופת פרה-CBS" והגיטרות מאז נחשבות לטובות ביותר, אח"כ פנדר עברה ליצור המוני ואיכות הכלים ירדה מאוד. בתחילת שנות ה70 ליאו פנדר [עדיין חי] עבד ב MUSICMAN ופיתח כמה גיטרות מדהימות [סטינגריי למשל]. ב 81 ליאו [עדיין חי למרות מאמצי הרופאים] ביחד עם עוזרו מימי פנדר המקורית,ג´ורג´ פולרטון,הקים את G&L. הוא עבד ופיתח פטנטים חדשים עד יום מותו ב91. החדר שלו במפעל הושאר כמו שליאו עזב אותו,לזכרו. G&L מייצרים מעט גיטרות אבל בעבודת יד מוקפדת מאוד,הרמה שלהן מקבילה ל CASTOM SHOP של פנדר אבל במחיר יותר נמוך [כשקונים פנדר משלמים גם על המותג]. הגיטרות הן ואריאציות שונות על הדגמים המקוריים של פנדר,גם בקטע עכשווי וגם בקטע וינטג´י. אני אישית,מאז שהכרתי את G&L סתם מתבאס מאמריקן סטנדרט. קראתי גם ביקורת עליהם במגאזין בריטי והבוחן אומר שG&L זאת הגיטרה היחידה שמשתווה לסטראט 63 שלו. שווה לקפוץ לאתר שלהם [תקלידו G&L בחיפוש] ולקפוץ לחלילית לנסות.

ELP

New member
לי כבר יש את הבאה...

בנוסף לפנדר ג´ימי סטראט יש לי עכשיו איבנז קוסמיק בלו עם פיקאפים של דימאז´יו...

xflil

New member
מארה"ב אני רוצה להביא

או גיבסון לס פול סטנדרט או איבנז 3120..... (יש תקציב......במיוחד שם) מתן

tukonov

New member
gibson SG angus young

ב-21.3 היא סוף סוף נוחתת. ואתם יכולים רק לקנא.

למעלה