סקר

../images/Emo36.gif סקר ../images/Emo26.gif

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? 2.הראל מויאל או הראל סקעת? 3. (בגדים) שחור או לבן? 4.מחשב או טלוויזיה? 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא) 6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה? 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? 8.קולה או מים? 9.אייסי' או מסנג'ר? 10.אוהבים ספורט?

lolly1

New member
בוקר ../images/Emo13.gif

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? אממ מי? הא? 2.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת
3. (בגדים) שחור או לבן? שחור 4.מחשב או טלוויזיה? מחשב 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא) כן 6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה? לא 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? אם* לא יודעת 8.קולה או מים? אייס טי 9.אייסי' או מסנג'ר? יאהו מסנג'ר 10.אוהבים ספורט? לא

תתתתתשובות!

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? המורדים 2.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 3. (בגדים) שחור או לבן? שחוררררררר 4.מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא) כןןןןןן 6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה? ככה ככה 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? שפתיים. חח מבחינה חיצונית.. פנימית לא יודעת מה. 8.קולה או מים? מים 9.אייסי' או מסנג'ר? מסנג'ר 10.אוהבים ספורט? לא.

AndreaCorr ©

New member
~~~>

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? אותו חרא 2.הראל מויאל או הראל סקעת? אותו חרא 3. (בגדים) שחור או לבן? שחור 4.מחשב או טלוויזיה? מחשב 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא)לא בצורה מטורפת 6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה?לא 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך?אם* וכל מיני 8.קולה או מים?מים 9.אייסי' או מסנג'ר?אממ לא יודעת 10.אוהבים ספורט?לא

English Muffin

New member
עונה לסקר !

.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה?אף אחד מהם 2.הראל מויאל או הראל סקעת?מויאל 3. (בגדים) שחור או לבן?שחור 4.מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא)כן מי לא אוהב ? 6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה?כן רוב הזמן 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך?את השיער והאף 8.קולה או מים?מים 9.אייסי' או מסנג'ר?אייסי 10.אוהבים ספורט?לא איזה סקר מעפן

תשובות

פלוריסיינטה סקעת לבן מחשב ממתקים לא אוהבת לשנות הכל קולה אייסי ספורט-פיחס

Big Apple Boy

New member
פקאצה בהתגלמותה!

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה?: איייייייכס... 2.הראל מויאל או הראל סקעת?: מויאל שליטהההההההההההההההה 3. (בגדים) שחור או לבן?: לא זה ולא זה... 4.מחשב או טלוויזיה?: שניהם.. 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא)?: ברור ש...כן! 6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה?- כן למה מה תעשי... 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך?: שתאאאאאאאקי.... 8.קולה או מים?: קולה.. 9.אייסי' או מסנג'ר?: לאלאלאלא 10.אוהבים ספורט? כן.

דבר ראשון אני לא פאקצה!!!

והסקר הזה לא מיועד רק לך הוא מיועד לכולם ואני לא ישתוק!! אפילו אתה רושם עם שגיעות כתיב : "שתאקי..." לא ככה רושמים!!!

victoria777

New member
תשובות

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה?המורדים,אפילו שגם פלורסיינטה נחמד.. 2.הראל מויאל או הראל סקעת?כאילו שזה משנה 3. (בגדים) שחור או לבן?שחור 4.מחשב או טלוויזיה?מחשב(כי יש לי בו גם תוכנה של טלויזיה) 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא)כן 6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה?ככה ככה 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך?מעיפה את הכרס השמנה שלי 8.קולה או מים?מים 9.אייסי' או מסנג'ר?איי סי 10.אוהבים ספורט?כן אבל לא בבצפר

NiKi†a

New member
.

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? איכ 2.הראל מויאל או הראל סקעת? איכ 3. (בגדים) שחור או לבן? שחור 4.מחשב או טלוויזיה? מחשב 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא) כן 6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה? כן 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? לאדעת 8.קולה או מים? קולה 9.אייסי' או מסנג'ר? אייסי 10.אוהבים ספורט? תלוי איזה

fushit

New member
../images/Emo26.gif סקר ../images/Emo36.gif

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? המורדים.
2.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת!
3. (בגדים) שחור או לבן? לבן.
4.מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה.
5.אוהבים ממתקים? (כן/לא) כן.. מי לא אוהב?
6.את/ה אוהב/ת את איך שאת נראה? כן בערך....
7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? לא יודעת...?
8.קולה או מים? קולה.
9.אייסי' או מסנג'ר? לא זה ולא זה.
10.אוהבים ספורט? כן!

דנטל

New member
יששששששששש סקר

1. מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? אותו חרא 2. הראל מויאל או הראל סקעת? אותו חוסר ענין שלי בהם 3. (בגדים) שחור או לבן? שחור 4. מחשב או טלוויזיה? מחשב 5. אוהבים ממתקים? כן 6. את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה? לא 7. עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? רוצה עיניים ירוקות 8. קולה או מים? מים 9. אייסי' או מסנג'ר? אותו חרא 10. אוהבים ספורט? לא

sapir aloud555

New member
שלי../images/Emo103.gif

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? אפחד 2.הראל מויאל או הראל סקעת? אפחד 3. (בגדים) שחור או לבן? שחור 4.מחשב או טלוויזיה? מחשב 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא) כן 6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה? לפעמים 7.אם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? אמ..לודעת תאמת O: 8.קולה או מים? קולה 9.אייסי' או מסנג'ר? מסנג'ר 10.אוהבים ספורט? לא ממש

../images/Emo58.gif

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? לא זה ולא זה 2.הראל מויאל או הראל סקעת? שתי מעפנים 3. (בגדים) שחור או לבן? שחור 4.מחשב או טלוויזיה? מחשב 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא) לא 6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה? כן 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? ת'אף ות'מישקל 8.קולה או מים? מים 9.אייסי' או מסנג'ר? אייסי 10.אוהבים ספורט? לפעמים...קצת...

מי מי מי

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה?
2.הראל מויאל או הראל סקעת?אפחד...
3. (בגדים) שחור או לבן?שחור
4.מחשב או טלוויזיה?מחשב
5.אוהבים ממתקים? (כן/לא) כןן
6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה?
לא 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך?הכל
8.קולה או מים?מים
9.אייסי' או מסנג'ר?מסנג'ר
10.אוהבים ספורט?כן

noooga

New member
לא לבד!! ../images/Emo79.gif

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? לא זה ולא זה 2.הראל מויאל או הראל סקעת? בעע על שניהם 3. (בגדים) שחור או לבן? שחור 4.מחשב או טלוויזיה? מחשב 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא) בטח 6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה? אין לי בעיה רצינית עם עצמי 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? את האף (?) 8.קולה או מים? קולה 9.אייסי' או מסנג'ר? אייסיקיו 10.אוהבים ספורט? בערך...

1Shir

New member
תשובות

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? לא מכירה 2.הראל מויאל או הראל סקעת? הראל מויאל 3. (בגדים) שחור או לבן? שחור 4.מחשב או טלוויזיה? טלויזיה 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא) לא 6.את/ה אוהב/ת את איך שאתה נראה? כן 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? נקודת חן! 8.קולה או מים? מים 9.אייסי' או מסנג'ר? לא זה ולא זה 10.אוהבים ספורט? לא

jaqui

New member
טוווב

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? מזמן הפסקתי עם הצפייה בטלנובלות 2.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 3. (בגדים) שחור או לבן? שחור 4.מחשב או טלוויזיה? מחשב 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא) כן 6.את/ה אוהב/ת את איך שאת נראה? כן 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? גובה... 8.קולה או מים? מים 9.אייסי' או מסנג'ר? לא משנה לי 10.אוהבים ספורט? כןן

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? המורדים 2.הראל מויאל או הראל סקעת? אפחד
3.(בגדים) שחור או לבן? שחור 4.מחשב או טלוויזיה? שניהם 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא)
לא ממש
6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה?
7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? נראה לי שרגליים 8.קולה או מים? קולה 9.אייסי' או מסנג'ר? מסנ 10.אוהבים ספורט?
לא ממש

Eden McFadden

New member
שליייייי

1.מה עדיף המורדים או פלוריסיינטה? המורדים 2.הראל מויאל או הראל סקעת? הראל סקעת
3. (בגדים) שחור או לבן? אממ... קשה לי להחליט, כי אלו הצבעים שלי בבגדים... אבל אני אלך על שחור 4.מחשב או טלוויזיה? מחשב 5.אוהבים ממתקים? (כן/לא) מאוד
6.את/ה אוהב/ת את איך שאת ניראה? לא ממש 7.עם היית יכול/ה מה היית משנה בעצמך? יש המון דברים 8.קולה או מים? קולה 9.אייסי' או מסנג'ר? מסנג'ר 10.אוהבים ספורט? כן

למעלה