סקר קצר

מיטקין

New member
../images/Emo36.gifסקר קצר../images/Emo26.gif

לאחרונה שוטפים את ארצנו שירים חדשים ו"חדשניים" ומרביתם שירי פופ קרצייתיים.. (חחחח) אז שאלה... איזה שיר פחות מעצבן אותכם.. (הכל למען מחקר אמפירי שאני עורך -נא לציין מאיפה אתם בארץ חחח) דניאלה ושרונה פיק- "השיר הזה" למי שלא יודע מה זה "אני שומעתת את השיר הזה ומשתגעעעעתתתתתת
רוני דואני "סופר סטאר" ציטוט "רוקד וזז כמו סופרסטארררררר (או משהו כזה"...
זהו תודית וסופ"ש מצוין לכם.... נ.ב הודעית להנהלה.. בעקבות הערות של נדב שצריך לשאול את ההנהלה.. אפשר לפתוח פינית משלי?

טימושששש

1. בתשובה לשאלתך השיר שפחות מעצבן אותי זה סופרסטאר (כאילו הבנות של צביקה פיק שברו את השיא של אביהן בשירים עם משמעות זוועתית) 2. ברור שמותר לך לפתוח פינית משלך, מתי נדב אמר שצריך לשאול? לכולם מותר לפתוח פינה משלהן (כל הקסם זה לגרום לה להשאר ) 3. בברכה תומר

Ez sLeeP

New member
|בשוק|

ואני מצטט.... "כאילו שהבנות של צביקה פיק שברו את השיא של אביהן בשירים עם משמעות זוועתית..". אם רעות היתה שומעת את זה.. אבוי. בפרוטקציות כפרוטקציות, קיבלנו (יותר נכון - רעות קיבלה) את הדיסק החדש של צביקה, עם כל הסינגלים שטרם יצאו לרדיו ("דרמהה.."). כולנו התמכרנו. צביקה הוא מלך הקאמבקים - בכל מה שמשתמע מזה. הוא יודע לגנוב הופעה. והוא גם מוזר קצת, אז מה? (אל תכחישו שלא הזלתם ריר על התמונה שלו בחצאית סקוטית!!
) באשר לבנותיו, הן תועבה גנטית. כעורות כמוהו, ואף יותר. ושאיפתן להתקבע בעולם המוזיקה - היא סיוטנו הגרוע מכל. זה בהחלט השיר הנורא ביותר. סופרסטאר - מתוק. מתקתק. חמוד. מעורר-בחילה. טיפשי. ממש כמו רוני.

אמממ...

השיר היותר מעצבן זה בהחלט 'השיר הזה'. בלאט, פשוט גועל נפש..מילא הן היו שרות יפה- אבל גם זה לא
ואהבתי אהבתי אהבתי את החתימה שלך..
היו ימים שפשוט ישבתי ולא הפסקתי לדקלם לעצמי את השיר הזה של רחל מרוב הזדהות...

טים...

אמממ אני לחא מכירה את השני אבל השיר של הבנות המטונפות של צביקה הן בהחלט מעצבנות. אמממ השיר שלך בחתימה-למדנו אותו בספרות- אני ממש אוהבת את השיר. הוא ארס-פואטי...הוא עוסק באופן של יצירת אומנות...משהו כזה. אז אולי אני לא כזאת טיפשה... בכל אופן- יש באמת שירים זוועתיים בזמן האחרון.

Ez sLeeP

New member
או, ארס-פואטיקה.

מזכיר לי את עצמי, וכל עיסוקיי הלירים. ממש כמו 'לא זכיתי באור מן ההפקר' של ביאליק.

lollapalooza

New member
ובכן

שאלה קשה. ולא כי שני השירים טובים חלילה, אלא בדיוק להפך. שניהם זבל תעשייתי מגעיל שמקומו בפח (ויפה שעה אחת קודם) אין לי "שיר" מועדף. להוציא את שניהם מחוץ לחוק לאלתר

../images/Emo153.gif../images/Emo68.gif

אני לא מכירה את השיר של בנות פיק.. אבל סופרסטאר פשוט יוצא מכל החורים:/ למרות שזה שיר נורא קליט ואם מישהו יתחיל לזמזם אותו אפילו לשנייה.. בום נתקעתי איתו למשך כל היום! (אל תנסו אפילו.. זה לא טוב לבריאותכם אם אני אשיר:])

טיפה קשה לבחור כי....

אני חושבת שהכי רחוק שהגעתי עם אחד השירים לפני שדרכתי את הנשק (ביטוי שלי לעצבנות יתר) היה בערך ב"אני שומעתאת השיר הזה ומשתגעת.." בסופר סטאר, רק ראיתי אותה ונזכרתי באחותה הקרצייתית אז העדפתי להעביר ערוץ או משו.. בכל מקרה, הפיקיות לוקחות ובגדול.. סופ"ש נעים לכולם (למרות שאני באבל על החורף שנגמר בטרם עת...) רותם

אמממממ בלאטטטט../images/Emo187.gif

שונאאאאאאאאאאאאאאאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת את הבנות של צביקה!!!! איכס איכס איכס איכס איכס איכס יאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אם כן רוני פחות מעצבנת אותי ..

adiko

New member
השיר הכי מרגיז....

דניאלה ושרונה פיק- "השיר הזה" אני לא מסוגל לשמוע יותר את השיר הזה הוא קרצייתי בצורה מפחידה טוב נוזה מתאים למשפחת פיק להידחף תמידדדד

heaven is here

New member
השיר המרגיז

זז ונע כמו איזה סופרסטאררר רוקד כאילו אין לך מחרררר.... בעעעעעע פשוט בעעעעעע ! דניאלה ושרונה פיק- "השיר הזה"

למעלה