סקר חשוב

../images/Emo36.gifסקר חשוב../images/Emo26.gif

מי השחקנית הכי אהובה מאהבה מבער לפינה?: 1. אגם רודברג (שירלי) 2. מירי בוהדנה (עדן) 3. איה שטיינוביץ' קורן (אלונה) 4. מורן גרוס (אליאן) 5. אסנת חכים (אורית) 6. רננה רז (קרן התחת) 7. דפנה רכטר (דניאלה) 8. מיכל פורס (ליסה) 9. ריקי גל (נעמה) 10. שרון חזיז (יונת) 11. בר פאלי (יוליה) ומי מהבנים?: 1. יהודה לוי (ליאור) 2. ישי גולן (עודד) 3. סמי הורי (גולן) 4. נתן דטנר (אמנון) 5. עמוס לביא (נתן) 6. לירון לבו (יקי) 7. אריק משעלי (פיני) 8. רן בכור (מיקי) 9. צק ברקמן (עמי) 10. ניר זליחובסקי (אייל) 11. דני שטג (ד"ר גולדמן) 12. מעיין הרוש (רועי) 13. אושרי כהן (טל) 14. יגאל שדה (משה) את התשובות שלחו לי!!!!!!!!!! (לכפרה על אגם) או באימייל שלי: [email protected] תודההה תענו במהירות!!!!!!!!!!!!!!!!

לימור1977

New member
תשובות...

השחקנית הכי אהובה עלי מאהבה מעבר לפינה היא: מירי בוהדנה. השחקן הכי אהוב עלי מאהבה מעבר לפינה הוא צק ברקמן.

love amor

New member
שלי:../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

שחקנית: מיכל פורס שחקן: יהודה לוי

shrims

New member
גם אני אוהבת את יהודה לוי ../images/Emo23.gif|בלונ

היי שמי מאי אני קראתי את מה שכתבת ואני גם מאוד אוהבת את יהודה לוי יש לי תמונה איתו וחתימה! מקווה שתישלחי תגובה ביי!

Ch00kAr GirL

New member
אנייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שחקנית: אגםם
שחקן: אממממ.. יהודה

אני עונה../images/Emo26.gif

מי השחקנית הכי אהובה מאהבה מבער לפינה?: 1. אגם רודברג (שירלי) 2. מירי בוהדנה (עדן) 3.
איה שטיינוביץ' קורן (אלונה)
4. מורן גרוס (אליאן) 5. אסנת חכים (אורית) 6. רננה רז (קרן התחת) 7. דפנה רכטר (דניאלה) 8. מיכל פורס (ליסה) 9. ריקי גל (נעמה) 10. שרון חזיז (יונת) 11. בר פאלי (יוליה) ומי מהבנים?: 1.
יהודה לוי (ליאור)איך לאאאאאאא
2. ישי גולן (עודד) 3. סמי הורי (גולן) 4. נתן דטנר (אמנון) 5. עמוס לביא (נתן) 6. לירון לבו (יקי) 7. אריק משעלי (פיני) 8. רן בכור (מיקי) 9. צק ברקמן (עמי) 10. ניר זליחובסקי (אייל) 11. דני שטג (ד"ר גולדמן) 12. מעיין הרוש (רועי) 13. אושרי כהן (טל) 14. יגאל שדה (משה)

../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

השחקנית האהובה עליי מהבנות היא: מירי בוהדנה
השחקן האוהב עליי מהבנים הוא: יהודה לוי

sivan 1 4

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifעונה...../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

שחקן אהוב: נתן
סתםםםםם חחחחח...... יהודה המושלם-איך לא
..
שחקנית אהובה: מתלבטת בין: מורן גרוס ה
לבין אגם רודברג ה100ממת.. ודר"כ-איזה מאמי רן בכור הוא ענה לי במסר אישי
איזה חמודדד
7נו'ש

למעלה