סקופ עולמי !!

../images/Emo36.gifסקופ עולמי !!../images/Emo26.gif

לאחר חקירות מעמיקות והרכבת פרופיל ע"י טובי החוקרים הגענו למסקנה כמעט חד משמעית ש.......... חול הוכפש לשווא !! החקירה הסבוכה העלתה מערכת יחסים מאוד מסובכת בין חול לבין הדובי שלו הידוע בכינוי שוקי מסתבר שהדובי שוקי הוא זה שמתעלל בחול משפיט ומסנג'ר אותו עד אובדן יכולת ההתנגדות וההבחנה. ממצאי החקירה מעלים חשדות כבדים כנגד הדובי שוקי איפול הוטל על פרטי החקירה (מה שמסביר גם את העלמותו של חול מהבלוגים) הציבור מתבקש לפקוח עין לאור החשדות כי שוקי הדובי משתייך לרשת דובונים המאיימים להשתלט על העולם אנו מודים על שיתוף הפעולה! (השתתפו בהכנת הכתבה קוקיות, the only michel ועוד טובים ורבים שחוששים לגורלם ומעדיפים להשאר בעילום שם)

the only mishel

New member
ייעצר שוקי לאלתר !!!

חול, חזק ואמץ ידידי, כולנו איתך, מחזקים את ידיך, בע"ה תשוחרר לחופשי מתלפיו של שוקי ! אל תישבר, כולנו יודעים את האמת ! מישל

Sam Anand Nityo

New member
והרי עוד עדכון בפרשה../images/Emo124.gif

בין שאר החשודים במזימה הגדולה להשתלט על העולם: פו הדוב של אקזוטית 29, הצפרדע בובי של שוקולית27, וכן מספר לא ידוע ממשתתפי המטרטלים(TM)... מעקב והאזנות סתר הותרו להפעלה אחר מושי הארנב , אשר נחשד להיות הבובה הסמויה הצעירה ביותר שלקחה חלק בפרשיה מסוג זה, ויתכן שאף נמצאת מאחורי הארגון כולו. עדכונים נוספים יפורסמו ברגע שיגיעו...

Space Slider

New member
קוקייייייי קודם כל את חייבת...

לתת הוכחות חותכות לכך!!! קשה לי להאמין ששוקי הדובי הוא מה שנקרא "ילד רע"..לא יעלה על הדעת! לפי כל העדויות..וביקורים בבלוג אני ראיתי שחול הוא הבעייתי והוא זה שעושה לשוקי מעשים אסורים!!! שוקי הוא דובי שמתעללים בו קשות על ידי אדם חסר כל רגישות
עד שלא יוכח אחרת שוקי אני איתך!!!!! חול עזוב את שוקי לאלתר!-------------> סוטה!

Space Slider

New member
קוקייייייי קודם כל את חייבת...

לתת הוכחות חותכות לכך!!! קשה לי להאמין ששוקי הדובי הוא מה שנקרא "ילד רע"..לא יעלה על הדעת! לפי כל העדויות..וביקורים בבלוג אני ראיתי שחול הוא הבעייתי והוא זה שעושה לשוקי מעשים אסורים!!! שוקי הוא דובי שמתעללים בו קשות על ידי אדם חסר כל רגישות
עד שלא יוכח אחרת שוקי אני איתך!!!!! חול עזוב את שוקי לאלתר!-------------> סוטה!

the only mishel

New member
הזהרה לספייס!!!!!!

אנו יודעים כי שוקי (התמים לכאורה...) שלח אותך על מנת לנקות את שמו ! ראה הוזהרת על ידי כל הנוגעים בדבר, לפי פרסומים קודמים (ראה תגובתו של סם...) זוהי קנוניה עולמית, אנו מבקשים אותך להיזהר ולהישמר על נפשך, אחרת תהפוך למילוי דובונים !!! ועוד דבר אשר לא נודע עד כה.... לי ולשוקי היו חיי אישות סוערים למדי ! (חול יאשר ....) בהתראה מראש.... מישל !

the only mishel

New member
הזהרה לספייס!!!!!!

אנו יודעים כי שוקי (התמים לכאורה...) שלח אותך על מנת לנקות את שמו ! ראה הוזהרת על ידי כל הנוגעים בדבר, לפי פרסומים קודמים (ראה תגובתו של סם...) זוהי קנוניה עולמית, אנו מבקשים אותך להיזהר ולהישמר על נפשך, אחרת תהפוך למילוי דובונים !!! ועוד דבר אשר לא נודע עד כה.... לי ולשוקי היו חיי אישות סוערים למדי ! (חול יאשר ....) בהתראה מראש.... מישל !

מילסטון

New member
|שוקי ---------->הוא זכאי!!!!../images/Emo88.gif

לצערי אתן מפזרות כאן אשמות חסרות כל שחר וביסוס מתוך יצר נקמנות ובעקבות אהבה נכזבת - כולם יודעים כי שוקי מאוהב בי עמוקות וכי אני מחזירה לו אהבה רבה, אך חול אינו מרפה ממנו ואינו מאפשר לו לחיות חיי חברה בריאים בשל שעות העבודה הרבות שהוא כופה עליו, יתרה מכך במו עיניי ראיתי את חול מטלטל את שוקי בחוזקה,אפילו בשב"כ אסרו על שיטה זו,ככול הנראה מדובר בסטיה קשה בה לוקה חול ......בהזדנמנות זו אני קוראת קריאה נרגשת למשטרת הבלוג "שחררו את שוקי" מידי כוחות הרשע של חול. קוקי צר לי שנאצלנו להיפרד ככה אבל את יודעת שוקי לא אשם שהתאהבתי בו ....... ובינינו הוא מתוק נכון.......? בטוחה אני יקירתי אישתי לשעבר שתמציאי לך אהבה חדשה (אולי מישל ...?) ותפסקי להעליל עלילות על יצור חסר ישע שכבול בידי חול הרשע שעושה בו כרצונו מבלי להתחשב ברגשותיו. חול אני תקווה כי משטרת הבלוגים באמצעות שרותי הביון שלה תשכיל לראות את האמת שמאחורי העלילה ותביא סוף סוף לסיום פרשה עגומה זו ושיגרמו לך להניח לשוקי לחיות לצידי כי שם מקומו האמיתי . ופיסקה אחרונה לסאם - תמוהה בעיני כי גם אתה הלכת שולל אחר יצר הנקמנות של קוקי שהאמנת לה ולהוכחות המפוברקות שסיפקה לך -סאם יקירי תחזור לשיחות עם אלוהים כי התבונה וראית האמת אבדה לך מאז שנטשת..... שוקי אוהבת אותך ומאמינה כי יום יבוא ונהיה יחד לעולמים ......ושימותו כל הקנאים!!!!!!!

the only mishel

New member
שוקי היקר...

לאחר דין ודברים מעמיקים עם מילסטון, התבררה לי האמת המרה... בגדת בי בעודי בחיים,,,אין לי ולא שמץ של מושג מדוע נהגת כך, מרגישה אני כי ליבי נחמץ בקירבי ואינו יודע מנוח, שוקי שלי, האם אהבתנו נגוזה כלא הייתה, האם תתן למילסון להרוס משפחה בישראל? שוקי, הדובים שלנו זועקים "אבא!", חזור הביתה שוקי, וייסלח לך על עוונותייך הרבים!!! שוקי שלי, מיטתי ריקה בלילות, ועיני מזילות דמעה כאשר אני נזכרת באהבתנו הטהורה (אך מלאת הסאדו....) ואני בתמימותי חשבתי כי חול גורם לפירוד בינינו.... ואלייך מילסטון... אנא ממך, השיבי את שוקי לביתו...דוביו בוכים לו... בנאמנות עד אין קץ מישל של שוקי

../images/Emo12.gif אז ככה.....

קודם כל, לא יודע על מה מדובר פה! הפרשיית אהבים אחרונה שהייתה לי הייתה עם אמממ... תארי קוקי, זה שזה נגמר רע בנינו לא אומר שאת צריכה לצאת במסע צלב נגדי...
(ולא, לא יודע את מי אני אקח איתי לאילת, תרדו ממני כבר!).
שנית כל... קוקי - סתבי

Space Slider

New member
אמממממ'...

אני עדיין מחכה להוכחות שדיברת עליהן קוקי!! כל הצופים כבר במתח תני לנו את מה שאנחנו רוצים!! :)

למעלה