מפגש דאס

popo11

New member
../images/Emo36.gif מפגש דאס ../images/Emo26.gif

בעקבות ההצלחות המסחררות של המפגשים האחרונים, קבלו את המפגש החדש - יום שישי 20.12.02 בשעה 10:00 אצל אביבה בכרמיאל בנושא דאס ! כרגיל, 15 בנות ורשימת המתנה. נא לשרשר כאן מי שרוצה להגיע
פרטים לקראת המפגש יועברו במסרים. איזה כיף

michal_sil

New member
מעוניינת להרשם

ופונה מראש בשמן של didi10 שגית של איה osni סיכמנו במפגש הקודם בכרמיאל שמי שתראה את ההודעה על המפגש הבא ראשונה, תרשום אוטומטית את האחרות. אז הנה- עמדתי במילה.

psa

New member
בנות ,אני מעוניינת אבל אני עובדת עד

12:00.לא קל לי לקחת חופש . אני יודעת שחלקכן באות מהמרכז. אפשר להתפשר על :0011 לפחות שלא אפסיד הרבה???? אם זה בסדר תודה אם לא גם כן תודה

popo11

New member
בין כה וכה עד שמתחילים לזוז כבר 11

ואם נזיז את שעת ההתכנסות זה יתחיל להיות מאוחר לאלה שמגיעות מהמרכז. אז נשאיר את זה על 10:00 ונחכה לך בכיליון עיניים !

psa

New member
סיוון../images/Emo141.gif

בנושא הדאס. סיון צריך לקחת בחשבון שיש מספר בנות שעובדות בימי שישי. נכון שאי אפשר לרצות את כולן אבל, ייצא שכמה מאיתנו לא תוכל להשתתף בכלל בגלל היום ובגלל השעה. כפי שאמרתי , אני בהחלט מתחשבת באלה שבאות מהמרכז. אז אבוא (אינשאלהההה) ב12:00 .

av_i_va

New member
לא לדאוג

הפעם לא נוותר לך. גם את תספיקי, אפילו אם תגיעי רק ב-12

av_i_va

New member
מבקשת לרשום את איילת ../images/Emo108.gif

שוחחנו על המפגש בדרך. איילת רוצה להשתתף. היא נמצאת כאן רק בשעות המאוד מוקדמות של הבוקר ולעתים מאוחר בערב. לכן אני עושה זאת בשמה.

ayelet i

New member
ראשל"צ-כרמיאל...

אני מעריכה שבין שעתיים לשעתיים וחצי. תלוי בתנועה... (ביום שישי לא צריכה להיות תנועה כבדה)

למעלה