לכל החדשים

ur2fast4me

New member
איך אני אוהבת את עברי לידר,בתור אחת

עצבנית אמיתית,הוא מביא לי שקט נפשי. אם אתה קורא אני מחזירה לך קצת אהבה מכאן. תודה לך שהשירים והקול שלך עושים אותי לבנאדם קצת יותר טוב (לפעמים)

עברי לידר...../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif

רק רציתי להגיד שלדעתי עברי לידר הוא הזמר הכי טוב שיש בארץ והוא והשירים שלו משפרים את המצב רוח (לפחות את שלי) חבל על הזמן אני חולה על הזמר הזה אני שומעת אותו מגיל 10 (אני בת 14 וחצי) ובכל פעם שאני עצובה או שקשה לי אני שומעת את עברי וטוב לי הרבה יותר זהו רק רציתי שתדעו כמה אני מעריצה את הבן אדם הזה באהבה ענקית: גל

Mortza

New member
בדוגרי

השירים שלו הכי עוזרים ברגעים הכי קשים שיש...

A N I g M A

New member
היי יש פה הרבה חדשים.... שאני לא

מכירה. עדיין. ברוכים הבאים!!! אולי כדאי שתצרפו פק"ל הצטרפות

jeackyh

New member
../images/Emo36.gifלכל החדשים../images/Emo26.gif

שנכנסו עקב בטעות הנוראית של לשים את ההודעה של עברי בדף הבית של תפוז.
ברוכים הבאים.
הקהילה שלנו מכבדת את כל המעריצים של עברי אבל תשימו לב למושג שרשור שחשוב מאוד אצלינו בפורום. = להוסיף הודעות חדשות רק בנושאים חדשים ואת השאר תוסיפו באותם "קבוצות הודעות" שכבר דברה על אותו נושא. הפורום מבלגן הודעות שקשורות קצת פחות, תצרפו להם את אייקון ה-אוף
כדי שנדע שהנושא הזה לא ממש קשור לענין. בדר"כ תומר מנהל הפורום, מכין לנו מקבץ של הודעות אוך מאוגדות
יש נוהל נוסף, וזה כמובן רק אם מחתחשק... כל חבר חדש בפורום כותב את שמו, בן כמה הוא, מאיפה, שיר האהוב ותקליט האהוב ברוכים הבאים!

RanBProDent

New member
עברי לידר

הזמר מספר 1 בארץ!! אם יש הופעה בדרום אני רוצה שתודיעו לי במהרה.. אני אספן שלו.. 3 דיסקים שלו יש לי.. ז-מ-ר-ע-נ-ק

למעלה