לילך!

popo11

New member
../images/Emo36.gif לילך!

שאלה על הוילון המדהים עם הפרות - השרשור ההוא ברח רחוק רחוק .... איך קוראים לדבק? איך עבדת איתו? כל כך מצא חן בעיני !!!!
 

lilachh

New member
אני שמחה שזה מצא חן בעינייך ../images/Emo9.gif

אלו הפרטים שכתובים על האריזה: Textil POTCH של JAVANA זה דבק מפיות לבד, כתוב עליו שהוא עמיד לכביסה עד 40 מעלות. בעיקרון גם דבק רגיל עושה את העבודה רק שבכביסה הכל דוהה (ניסיתי...). וזה פשוט מאוד - כמו על משטח רגיל, מורחים מניחים את המפית מגהצים ואני אחר כך מרחתי גם מלמעלה דבק, שיהיה הגנה.
 

שמיימית

New member
קניתי אתמול דבק לבד, אבל חברה אחרת

מקווה שזה יהיה בסדר קניתי בקבוק קטן לנסות חשבתי שזה יכול להיות מענין לעשות מפות שולחן או להוסיף פריטים על תיקים מבד ועוד כל מיני שטויות
מקסימום זה ישמר במחסן שלי
 

דניעל

New member
תופסת טרמפ על השאלה - דבק בד

לפני כשנתיים קניתי גליון של רשת דקיקה, שגוזרים בצורת האפליקציה, מניחים בין האפליקציה לבד, מגהצים, והאפליקציה דבוקה. כשרציתי לקנות עוד מהחומר הזה לא מצאתי. לא יודעת איך קוראים לזה. מישהי מכירה? מישהי יודעת איפה קונים?
 

lilachh

New member
בתור בת לאמא תופרת :

זה נקרא פליזולין - אבל בכביסה זה יורד.
 

אתי@

New member
נכון, אבל יש גם סוג שלא יורד בכביסה

והוא לא בצורת רשת, אלא נראה כמו נייר-בד דקיק. יודעת למה הכוונה, מה השם ואיפה קונים?
 

lilachh

New member
מבירור קצר -פליזולין לא יורד בכביסה

עדינה. ופליזולין אכן בא בצורה של גליונות כמו דף דק.
 

דניעל

New member
זאת הטעות שגם אני עשיתי

פליזלין נראה קצת כמו נייר זכוכית, אבל לבד... זה בד, שרק מצד אחד יש לו גרגרים פלסטיים. הוא נעד להקשות צווארונים וכפתרות. לא להדביק שני בדים זה לזה. יש גם פליזלין זול יותר, שעשוי מנייר. זה באמת לא שורד הרבה כביסות. אני מדברת על רשת מאוד עדינה. אפשר באמת לקרוא לזה בד פלסטי דקיק.
 

lilachh

New member
יש פליזולינים בכל מיני עוביים אז

אולי בכל זאת זה זה. יש ממש ממש דקים.
 

av_i_va

New member
קיים גם פליזלין אחר../images/Emo140.gif

כזה המיועד להדביק בד לבד. כמו כן - קיים פליזלין ברצועה. מיועד להחליף את תפירת המכפלות. מסמנים את מיקום המכפלת. מניחים את הפליזלין ועליו את עודף הבד המיועד לקיפול. מגהצים... וזהו. עמיד באין סוף כביסות.
 
למעלה