כנסו

MULAN30

New member
../images/Emo36.gif כנסו../images/Emo26.gif

פורום טראנס תפוז.. ידע לפרגן ליוצרים בתחילת דרכם! פרגנו בהאזנה לסט .

HooK

New member
חחח סבבה

מצטער אבל גם אם אני ממש רוצה אני לא יכול לפרגן לזה... הקשבתי איזה 10 דקות (שזה הרבה זמן שיכלתי לשמוע בו דברים אחרים וטובים) בקיצור הוא מנגן שם חרא של מוזיקה (skazi - track from japan ????) לא יודע למקסס... עושה כל מיני שטויות עם אפקטים שהוא חושב שזה מגניב - אבל זה לא בקיצור גרוע.

MULAN30

New member
תקשיבו ותקשיבו טוב!

אתם אנשים מסכנים שלא יודעים לפרגן. אתם מלאים במירמור אישי ובאים להוציא את זה על אנשים שמנסים לעשות טוב לאחרים.. אין לכם אפשרות לפרגן.. איזה מסכנים אתם יאללללה.. עלוב עלוב חופשי עלוב! אתם גם לא חשובים כל כך בשביל לפרגן. אני מלאת הערכה לכל מי שמנסה, יוצר, ויש לו חיוך על הפנים. ובזה לאנשים קטנים של החיים כמוכם. ולפי ההיתבטאות שלכם.. אתם גם ערסים שבמקום ללכת לסיבוב בשכונה ולקלל באים לפורום שלנו. אז מיצידי תיקפצו!!!!!!!!!!!!!!!!

B o o o o M

New member
מרב תירגעי....../images/Emo13.gif

למה את נותנת למה שהם אומרים להשפיע עלייך עזבי את זה ועזבי אותם שכל אחד יחיה ויגיד מה שהוא רוצה...

HooK

New member
מה העניין ?

לפי שתי הודעות בפורם את חושבת שאת מכירה בנאדם ? מי את בכלל שתסיקי מסקנות כאלה ? את לא מכירה אותי בכלל איך את יכולה לדבר שטויות ככה בחופשיות ?

asmati

New member
רק תראי מה כתבת באחת ההודעות שלך

"לא חייבים לאהוב, אפשר חופשי לתת ביקורת. אבל ביקורת בונה לפחות. אם אתם לא מבינים מיקצועית.. תנו חוות דעת של שמיעה." זה לא מה שהוא עשה?

Paranoid Eyes

New member
כן זה מה שהוא עשה

אבל בתגובה מעט תוקפנית. מעט.. בקטנה. "זה חרא" זה גרוע" זה שטויות"..

MULAN30

New member
כן ומה הבעייה?

לא חייבים לאהוב.. אפשר לתת ביקורת אבל בונה..... ואם לא מבינים מיקצועית, נותנים חוות דעת של שמיעה. ואם אתה לא מבין את משמעות דבריי צר לי.

asmati

New member
קיצ אתם טוחנים מים.

שימו shulman-in_search_of_a_meaningful_moment תירגעו ותעזבו אותכם שטויות.

B o o o o M

New member
מכיר פתגם כזה

אם אין לך משהו נחמד להגיד?... חחח בגלל זה אני לא הבאתי את התגובה שלי על הפוסט הזה..

HooK

New member
בנאדם שדוחף בפורום

באינטרנט מוזיקה שלו או סט שלו כדי שאחרים ישמעו הוא רוצה לדעת מה הם חושבים... אם זה היה טוב הייתי משבח אותו אפילו פעמיים אבל זה גרוע... אז אמרתי שזה גרוע מה ? רק תגובות של "אהבתי" מתקבלות פה ? מזל שיש עוד אנשים כמוני שמעמידים אנשים במקום אני בטוח שגם ההוא שדחף שם את הטראק שלו בשירשור אחר ורצה תגובות וקיבל תגובות "לא משהו" דוקא התגובות האלה הם מה שיביאו לו מוטיבציה להמשיך ולנסות עוד מי יודע אולי פעם להגיע לרמה גבוהה יותר... אם נגיד כל הזמן וואי זה טוב אחי פשש בנזונה גבר חופשי אתה יוצר ענק לכל איזה פלוץ בוץ שמישהו ידחוף פה או בכל מקום אחר אז אף אחד נראה לי באמת לא יגיע לשום מקום... שבוע מגניב

למעלה