כל מיני

• פותח הנושא Verve
  • פורסם בתאריך

Verve

New member
עזרה ב RELOCATION

משפחתי ואני עוברים בסוף החודש ללונדון. מחפשים עצות לגבי משלוח של הדברים -חברות משלוחים, ציוד ששלחתם, וכ"ו. לונדון מעלה שאלות מסוג זה, שכן רוב הבתים מושכרים עם ריהוט.

yaeli88

New member
../images/Emo104.gifמתנוסס בכפרנו ,אליפות עולם../images/Emo45.gif

אליפות עולם בכדור עף שמתחילה היום בערב ב st quay השמעתם? יותר מאוחר אני אדע אם באמת יש ייצוג מישראל ואני אדווח לכם,,, בעלי הלך עם הילדים הגדולים. כייף לראות את דגל ישראל מונף בכפרנו הקטן , כולנו גאוה וכולם מעירים את תשומת ליבנו שראו שדגל ישראל מונף. אתם מוזמנים זה חינם וזה עד ה-10 לאוגוסט . ובינתיים,,,,,,,,,,,,,,, "אם אין אני לי מי לי"

largo8

New member
../images/Emo98.gifquestion

does any one knows the rules about buying a house in holland when you have israeli passport? do you need a permanent working permit, and can you get a mortgage even if you don't have a permanent visa?

Dror Dror

New member
להגיע מפראג (או ריגה) לאמסטרדם...

שלום לכולם, אני נוסע לריגה לטיול שורשים עוד שבועיים, דרך פראג, ורוצה משם להמשיך לבד. מה היא הדרך הטובה ביותר (הזולה ביותר) להגיע לאמסטרדם? מפארג זה יותר זול? טיסה, רכבת או אוטובוס? כמה זה צריך לעלות ואיפה אני מברר ומזמין? תודה מראש, ירון

SMC

New member
תחנת רדיו חדשה

הודעה משמחת, תחנת רדיו חדשה עלתה לעולם והיא מיועדת לכם, תאזינו ותהינו www.kolhalev.com

gilmad

New member
רציתי לשתף אותכם

באתר הבא שמצאתי (לשומרי הכשרות שביננו), האתר מתיימר להכיל את כל המסעדות הכשרות מכל העולם, בנוסף לבתי כנסת, מקוואות ועוד. אני ממש התלהבתי... http://www.sederolam.co.il אהה, ועוד דבר נחמד זה שהאתר תומך גם בעברית וגם באנגלית...

וואו!!!

כרגע נגמר באחד מערוצי הטלוויזיה ההולנדית אחד הסרטים היותר מדהימים שזכיתי לראות מימי. זה מין סרט-מחזה בש"ל שנקרא FAIL SAFE. זה לא סרט ישן. אני עדיין עם צמרמורת. מישהו מכיר?

מ י א ו

New member
מחפשת מישהו שמוכן להביא חתול ../images/Emo108.gif

מלונדון בסוף ספטמבר תמורת תשלום של 100$.

DJNYC

New member
מנגל - בית חם לישראלים בחו"ל ../images/Emo163.gif

הי ארופאים! אני רוצה להזמין אתכם לבקר בwww.mangal.co.il target=_blank>מנגל (למי שלא מכיר). בwww.mangal.co.il target=_blank>מנגל תוכלו לקרוא (ולכתוב) מאמרים, כתבות וסיפורים, לשמוע מוזיקה ישראלית, להעזר בלוח המודעות והארועים ולהכיר ישראלים מכל העולם. תודה.
www.mangal.co.il target=_blank>מנגל - www.mangal.co.il

sandyd1

New member
עזרה

אני טסה בסוף החודש לאירופה (צרפת, איטליה, לונדון) האם מישהו יכול להמליץ לי על מקומות ביקור או בילוי? בבקשה

כדאי לך לנסות את פורום טיולים בחו"ל

או שפשוט תלך לדרך הזולה ביותר שאני מכירה והיא easyjet מצרפת לך קישור.

gil s

New member
RELOCATION

לענין המשלוח נסה את מוטי מASM בטל 068673034 אם כי זה נורא תלוי בגודל המשלוח וכדאי לעשות סקר שוקים כדאי לזכור הבתים בדרך כל מרוהטים ומאובזרים וזה מקובל לבקש להוסיף פריטי ריהוט מכונת כביסה מיבש ומדיח יש גם בתים לא מרוהטים טלפונים אלחוטים מישראל אינם מתאימים טלויזיות אינן מתאימות אלא עם מבצעים בהם שינוי שעלותו כ 90£ והכי חשוב זה שהבתים קטנים אז לא להס להשאיר את רוב הדברים בארץ

טיול לספרד...

אנו זוג דתי בני 35 המעוניין לצאת לשבוע עד 9 ימים לספרד, אוהבים נופים, אטרקציות מיוחדות... מתלבטים אם להתחיל בצפון ולחזור מהדרום, איזה איזור יותר אטרקטיבי? אוהבים, לראות ומיד להמשיך הלאה... נשמח לקבל כל טיפ, עצה, רעיון למסלול...

blixgirl

New member
בפורום טיולים בחו"ל 229

יוכלו לעזור לך יותר בענין הנ"ל טיול נעים

tomat

New member
a job

שלום ידידי אניבן 23 עובר לפריז בסוף החודש - יש מישהו ממש נחמד שמוכן לעזור לי למצוא עבודה????????????????

blixgirl

New member
נסה לפרסם בלוחות הפורום

ואולי בפורום שבקישור יוכלו לעזור לך. בהצלחה

למעלה