כל מיני

לנילי של ליאל ../images/Emo65.gif

בנושא קשירת רחם. מכירה גם מקרה אופטימי וגם פסימי אשתף אותך בשניהם: מכרה אחת עברה קשירת רחם אחרי לידה ראשונה שנגמרה בחודש השביעי, את הילד השני (שבו נקשר הרחם) היא סחבה עד שבוע 41! התחילו הצירים ורק אז "פתחו" את הרחם. חברה לעבודה עברה בעקבות בעיה קשירת רחם בלידה הראשונה והשניה ושתיהן נגמרו בחודש שביעי.. הילדים היום בריאים לחלוטין! כמובן שהרופאים אמרו לה כי זה שהקשירה הראשונה "נפלה" בחודש שביעי, זה לא אומר כלום לגבי הקשירה השניה וסביר להניח שהיא תגמור הריון בשבועות 38-40 ... מקווה שתהיי כמו הראשונה..

eve02

New member
אינה יקירתי

השארתי לך הודעה ב-
ולא חזרת אלי. בהסתמך על מה שאני קוראת פה אני מקווה שמצבכם השתפר! חג שמח ותתקשרי כשתוכלי. ע.

נוירולוג

ערב טוב.. יש לי שאלה קצת לחוצה בזמן.. בקרוב יש לנו בדיקה אצל נוירולוג בתל השומר בשם גביס מישהו מכיר אותו?? יש לכם המלצה על נוירולוג?

פזיוטרפיה

שלום לכולכם מישהו במקרה יכול להמליץ על גן שיקומי באיזור קרית אונו? יש לנו בן בן שנתיים (ביולוגי). הוא נולד בשבוע 26 ויש לו איחור התפתחותי

תודה על התשובה../images/Emo140.gif

תודה על הסיפורים... גם אני מקווה שפעם הבאה אגמור בשבוע 40 או לפחות בשבוע 38 ושאחווה הריון רגיל.

../images/Emo65.gifברוכה הבאה אלינו מזל- טוב

אני גלי אמא ל מאור שנולד בשבוע 27 לפני 4 שנים. לגבי דר גביס מתל השומר אני לא יכולה לעזור לך כי אני לא מכירה וגם לא שמעתי עליו. אבל שמאור השתחרר מהפגיה , במסגרת המעקבים שהיו לנו היינו גם אצל דר' שגיא מרמת אביב ( באופן פרטי ) ,אומנם היינו רק בביקור אחד ( תודה לאל ) אבל התרשמנו ממנה לטובה. היא עובדת גם עם מכבי אם אני לא טועה. בכל אופן, נשמח לשמוע עוד קצת פרטים עליכם ועל הסיבות ללידה המוקדמת. גלי כל שנבקש לו יהי...

למעלה