ח=ז=ר=ת=י

../images/Emo36.gifח=ז=ר=ת=י../images/Emo26.gif

אנשושים,התגעגעתי המון...
היי'תם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש... חסרים לי!!! הכל התחיל בשעה 12:00 בצהרים בערך,כשהיינו בהרי הגולן ועשינו מסלול הליכה של כ-ארבע שעות בערך...אחרי זה לצורך רענון
וכיוף.. הלכנו ל"מפל הלבן" שזה מפל ממש ממש מגניב (תכף תראו למה...) אקיצר אני רואה את כולם יושבים עם הרגליים כזה במים אז אני בשיא הכיף מורידה ת'נעליים נכנסת למפל,עומדת ו... בום
פתאום החלקתי וכולי הייתי ספוגה במים... חח.. זה היה קורע,כולם מתחילים לצחוק והיו שם כמה שמיניסטים מפנימייה נראה לי שעודדו אותי והכל..
אחרי זה כמה חברות שלי קצת התגרו מהקטע של המים והחליקו גם הן..
אחרי שהתייבשנו המשכנו לצעוד להמשך המסלול...שהיה כולל בתוכו,טיפוס סלעים, החלקות, פציעות, סריטות... אחרי כל הקטע הזה הגענו לעוד מפל,אני כמובן נכנסתי ושוב החלקתי אבל הפעם המים היו ממש קפואים שיצאתי ממש דקה אחרי שנכנסתי ואז התחילה לשקשק כזה מקור...
לא יכולתי לזוז ו... עזבו אני לא אספר לכם מה עבר עלי שם
אחרי המפל המשכנו בטיפוסים עד לאוטובים!!
המשכנו לאכסניה שלנו,כל אחת 10 דק' להתב,להתקלח, להתארגן ולחדר אוכל... ואחרי כל הלחץ הזה הגענו לחדר ועשינו מסיבה משהו חבל"ז... ממתקים,שתייה,מוזיקה ומה לא?! אני לא השתתפתי במסיבה...
לא הרגשתי טוב
אני מצוננת!!! אבל ישנתי באותו החדר...
ככה ששמעתי ת'בדיחות שלהם והכל.. יום למחרת יש השכמה ב-07:00 משהו כזה... ויש לנו חצי-שעה להתלבש,לצחצח שיניים,לסדר ת'שיער,להתפלל,וללכת לחדר אוכל...
אחרי כל הלחץ הזה המשכנו שוב למסלול והיינו על ההרים של הגולן קיצר היה סוף הדרך
עשינו שייט בספינה (מעשר בלילה ועד שתים-עשרה,אחד...) ואז בבוקר היה לנו מסלול הליכה מ=ע=י=ף ומתיש
אבל שרדתי אותו.. אוהבת המון ומתגעגעת...
נאוו'ש

וואיי מאמי איזה כיףףף שחזרת

התגעגעתי והיית חסרה מאודד איזה רעים למה צחקו עלייך מגעילים איך את מרגישה?????? שמחה שחזרת

ובקשר אליך אלעדון שלי...../images/Emo9.gif

"אתה... אתה חמוד אתה
" [עוזי כהן] ואל תדאג האזנתי לכל התחנות שאמרת לי... וכמובן לא שכחתי (איך אפשר לשכוח דבר כזה
) את הדיסקמן ה-MP3 שלי יחד עם הדיסק של מאיושלמת
אני בכל מקרה גם התגעגעתי...

חנוצ'וק שלי..מתה עלייך בובה../images/Emo25.gif

איזה מותקקקקק והם לא צחקו עלי מתוך רוע... הם צחקו עלי מתוך צחוק כזה את יודעת של החבר'ה.. אבל לקחתי הכל בסבבה...

ואיייי לפי מה שאת מספרת...

היה לך ממש ממש כיף!! אני שמחה בישבילך שנהנת תאמיני לי שהייתי רוצה לעבור גבר כזה רק בלי ליפול לכול המםלים שנפלת חחח
שמחה מאוד מאוד מאוד שנהננתתתת

וכל הקטע עם הנפילה שלי ../images/Emo6.gif

אני לא נעלבתי או משהו כזה... דווקא לקחתי את זה בצחוק!! כי זה באמת היה מצחיק,אני בטוחה שאם היתם רואים איך החלקתי הייתם נקרעים...
אני אפילו צחקתי על עצמי... אבל זה היה טיול מה-זה סבבה בחיים שלי לא נהניתי ככה בטיול..

OrLiToSh 111

New member
חחחחחחח איזה סיפור יפההה!!

חחח אם את לא מכירה אותי אז קוראים לי אורלי סתם הצטרפתי לא מזמן =]=] וואייייי איזה טיול פג"ז היה לךךךךך!!!
חחחח קרעת אותי עם ההחלקות זה הזכיר לי שבשפיים לקחתי אבוב ועמדתי ליד המגלשה הזאת ואז ניסיתי להיכנס לאבוב..ואז פתאום האבוב התחלק ואני התגלשתי בלי אבוב וכולם ניקרעו כולל אותי אין זה הכי מצחיק בארץ
שמחה שנהנת נושי =]=]=]

אורליט'ושאותך כבר הספקתי להכיר..

ראיתי ת'הודעה שכתבת פה בפורום... חח.. איזה מותק אהה... וכמעט שכחתי:
ברוכית!!!!!
אוהבתותך...
נאוו'ש

אם ניפגשת עם מאיוש המושלמת

אז עם הפגישה של מאיה נהנת יותר לפי מה שאומרים לי בפורום מחר התאריך שימלא אותי באושר מאיוש אני אוהבת אותך אני ניפגשת איתך מחר וספיר תחשבי על זה{מה שדיברנו בכיתה}

k a b o o k

New member
נאוו'ש נשמתי../images/Emo24.gif

שמח שחזרת מאמי
התגעגעתי אלייך בטירוווווווף
שמח שנהנת
ותרגישי טוב מתוקה

למעלה