•°•PriNcEsSa•°•
New member
../images/Emo36.gifח=ז=ר=ת=י../images/Emo26.gif
אנשושים,התגעגעתי המון...
היי'תם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש... חסרים לי!!! הכל התחיל בשעה 12:00 בצהרים בערך,כשהיינו בהרי הגולן ועשינו מסלול הליכה של כ-ארבע שעות בערך...אחרי זה לצורך רענון
וכיוף.. הלכנו ל"מפל הלבן" שזה מפל ממש ממש מגניב (תכף תראו למה...) אקיצר אני רואה את כולם יושבים עם הרגליים כזה במים אז אני בשיא הכיף מורידה ת'נעליים נכנסת למפל,עומדת ו... בום
פתאום החלקתי וכולי הייתי ספוגה במים... חח.. זה היה קורע,כולם מתחילים לצחוק והיו שם כמה שמיניסטים מפנימייה נראה לי שעודדו אותי והכל..
אחרי זה כמה חברות שלי קצת התגרו מהקטע של המים והחליקו גם הן..
אחרי שהתייבשנו המשכנו לצעוד להמשך המסלול...שהיה כולל בתוכו,טיפוס סלעים, החלקות, פציעות, סריטות... אחרי כל הקטע הזה הגענו לעוד מפל,אני כמובן נכנסתי ושוב החלקתי אבל הפעם המים היו ממש קפואים שיצאתי ממש דקה אחרי שנכנסתי ואז התחילה לשקשק כזה מקור...
לא יכולתי לזוז ו... עזבו אני לא אספר לכם מה עבר עלי שם
אחרי המפל המשכנו בטיפוסים עד לאוטובים!!
המשכנו לאכסניה שלנו,כל אחת 10 דק' להתב,להתקלח, להתארגן ולחדר אוכל... ואחרי כל הלחץ הזה הגענו לחדר ועשינו מסיבה משהו חבל"ז... ממתקים,שתייה,מוזיקה ומה לא?! אני לא השתתפתי במסיבה...
לא הרגשתי טוב
אני מצוננת!!! אבל ישנתי באותו החדר...
ככה ששמעתי ת'בדיחות שלהם והכל.. יום למחרת יש השכמה ב-07:00 משהו כזה... ויש לנו חצי-שעה להתלבש,לצחצח שיניים,לסדר ת'שיער,להתפלל,וללכת לחדר אוכל...
אחרי כל הלחץ הזה המשכנו שוב למסלול והיינו על ההרים של הגולן קיצר היה סוף הדרך
עשינו שייט בספינה (מעשר בלילה ועד שתים-עשרה,אחד...) ואז בבוקר היה לנו מסלול הליכה מ=ע=י=ף ומתיש
אבל שרדתי אותו.. אוהבת המון ומתגעגעת...
נאוו'ש
אנשושים,התגעגעתי המון...