הפרק היומי23

../images/Emo36.gifהפרק היומי23../images/Emo26.gif

היה פרק יפה!
כמעט בכיתי בגלל רם,איך שרותם ראתה את מי שהיא אוהבת מתנשק עם מישהי שהיא שונאת ממש ממש כואב!
וגם שפיטרו אותו..שיפטרו את ארז מה אותו!?!? אוף לליה יש פיצול אישיות!
חחחח הכי קורע היה איך שנירה נבהלה ממישל!!
חחחחחח איך היא קפצה והגנגנה הזה חוצפן מה הוא לוקח תשוקולד בלי לשאול את ריקי!!!!!?!!? חוצפן חחח
אממממ..מה עוד היה? אני מתה שירון יגיד לליה שהוא אוהב אותה או שהם יתנשקו או משהווו! ההיתי כל כך במתח היום חשבתי שהוא יגיד לה.וגם רציתי שרם יגיד לזיו שהוא בעצם רותם..בלעע זה יקרה בקרוב?!?! וזהו היה פרק יפה וחביב!חוץ מהמתח בסוף שממש ממש לא מותח

אני שונאת את ארZZZZZ../images/Emo85.gif

הוא ממש עיצבן אותי, אני שונאת אנישם שישר כועסים בלי לברר, דווקא אהתבי אותו בהתחלה אבל אני מקוהו שהוא לא ימשיך לעצבן אותי כדי שאני יימשיך לאוהב אותו

גם אנייייייי

כיאלו מה ירון אשם שיעל דלוקה עליו?????? איזה דביללללללללללל הארז הזה הוא לא חושב...

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אוווווווווווווווווווווווף

למה העיפו (סליחה, נפרדו) מרם? איזה דיכאון אתם חושבים שיש מצב שיחזירו אותו ויגרשו את ארז? הקטע שליה העיפה אותו היה כל כך עצוב אבל הייתי מזה בשוק כשהיא אמרה שהיא יודעת שהיא בת. דווקא שמחתי שבסוף היא לא אמרה לזי כי זה נותן יותר סיכוי שיראו אותה בעתיד. בקטע שגנגנה הגיע לחנות שלה זה היה מזה מצחיק, אני כבר חשבתי שהוא יצא לגמרי מהסדרה בתמימותי. זה לא נראה לי כמו שוקולדים מה שהוא לקח, הייתי בטוח שזה ערימת כסף
למה נירה חייבת לבוא ולתקוף ככה את אודי המסכן, בסוף הוא עוד יפסיק לאהוב אותה. ארז היה כזה מעצבן, אחרי כל מה שירון עשה בשבילו הוא מתחיל להאשים אותו וללכת איתו מכות (טוב, לא בדיוק, יותר הולך איתו ליטופים אבל עדיין...) התחלתי לאהוב את מישל, מעניין אם בסוף היא תשתלט קצת על נירה. בכל מקרה, פרק אדיר בטירוף

ליה ידעה שרם זה בת?!?!?!

אההה?! לא ראיתי תהתחלה!!!! מה מה היא אמרה לו?! מישהו זוכר במדיוק??ארגגג טוב אני יראה מחר.

סי../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

זה הלך בערך ככה: רם: את לא יודעת מה עישתי בשביל לקבל את התפקיד הזה, עם היית יודעת לא היית ככה אומרת לי.(או משהו שכזה) ואז לא זוכרת מה כבר ליה אמרה לו. ואז רם: אני בת (חח או משהו כזה) ואז ליה אמרה: אני יודעת ו- רם: (בשוק) ולמה לא אמרת ליף ונתת לי לשחק ככה או משהו בערך כזה בסגנון עדיף באמתצ שתראי מחר :)

חחח אתם יודעים מה../images/Emo85.gifמיסכן אודי

נוכן שהוא מגעיל וכל זה, אבל שכולם באיים עילו עם תלונות שהוא לא עשה בעצם כלום
!

מה??? כבר הקליטו 120 פרקים?

או שיקליטו רק 120 פרקים ואז הסדרה תגמר? או שהקליטו רק חלק ובינתיים זה אמור להיות 120 פרקים אבל יכול להיות שהם יוסיפו אחר כך פרקים?

Lady Wood

New member
חחחח יש לי הרגשה..

שגנגנה וריקי יהיו בסוף יחד.. לא יודעת, סתם הרגשה.

yuli c

New member
דעתי על הפרק...

קודם כל שכולם נכנסו וראו את יעל וירון מתנשקים ואז רם כזה עשה "אופס" ויעלך עשתה "היינו באמצע חזרות" אז רם עשה "מעניין שאני בחזרות לא קוראים לי דברים כאלה" אז ארז עשה "נו טוב זה פריבילגיה של שחקנים ראשיים" אין הקטע הזה פשוט קרע אותי! הקטע עם ירון וליה שהוא אמצר לה שהוא אוהב מישהי תפוסה והיא כזה הבינה ואמרה לו שיתרחק ממנה שדברים כאלה בדר"כ לא נגמרים טוב הקטע היה קצת דפוק. באמת היה פרק יפה איך הייתי עצובה בשביל רותם זה ממש לא הגיע לה. הקטע עם גנגנה וריקי היה ממש דפוק הם שניהם כזה מנסים לדבר כמו ערסים. הקטע של מישל ומירה היה נחמד שמישל כזה חיכתה לה במשרד הליה ושאלה אותה "יש סיבה מיוחדת ששכחת לספר לי שאת ושאול נשואים?" היה נחמד אבל לא הכי מותח. זהו נראה לי...

למעלה