הפרוייקט

Craz¥ L

New member
../images/Emo36.gifהפרוייקט../images/Emo26.gif

פורום כוכב נולד גאה להציג את הפרויקט הכי פרוייקטי פרויקט תעודות הזהות של כוכבי כובב נולד להודעה הזו נשרשר את תעודות הזהות של הכוכבים אם יש לכם משהו להוסיף על איזשהו כוכב נא שרשרו ואנחנו נוסיף לאחר שנסיים את כל תעודות הזהות הן יועלו לפינת המאמרים כל יומיים תעודת הזהות תתחלף ז"א כל יומיים נעשה למשתתף אחר תעודת זהות אז למה אתם מחכים
עיזרו לנו

perrinat

New member
../images/Emo41.gifנינט טייב../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

לפני שהגיעה לכוכב נולד:
זכתה במקום הראשון בתחרות "קולות וצלילים" בערוץ 1.
זכתה במקום שלישי בתוכנית הרדיו של דידי הרר.י
כרגע, חיילת בחיל הנדסה קרבית, אוטוטו משתחררת. ועכשיו אתם- תוסיפו כל מה שאתם יודעים על נינט

עוד כמה דברים..

המשפחה קוראת לנינט - נינה. שמעתי את אייל אפילו קורא לה ככה
שברה לאורך כל התוכנית שיאי הצבעות. גם בתוכנית ראש בראש נגד בן בהפרש של כ - 39,000 קולות גם בחצי גמר כשקיבלה כ - 259,000 קולות בהפרש של 130,000 קולות מהמנצחת בחצי גמר הראשון - שירי מימון, שיא נוסף היה בגמר כשהיא ניצחה עם כ - 725,000 קולות (כמעט כמחצית מהקולות שנספרו בגמר).. ממש שיא גינס הבחורה
למרות שהשמועות אומרות שהיא חזרה לאקס שלה (נדב), אבל אהבת חייה האמיתית היא.. שוקולד
נינט מרבה להשתמש במילים "מאמי" על כל נטיותיה, "כפרה" ואפילו "נשמה"
איזו מאמוש חח
לנינט שרשרת זהב על צווארה עם השם "נינט" (שרשרת פשוט מהממת)
נינט דודה לאריאל (בת)
(הבת של אייל , בנוגע לחנן לא ידוע לי על ילדים).
נינט מרבה ללבוש חצאיות, ודיי צנועה יחסית. היא הצהירה שלעולם לא תצטלם עם מחשוף עמוק שיחשוף את שדיה (ע"ע שירי מימון חח), אייל אפילו חשף בפניי שנינט מאוד אוהבת ללכת עם עניבות (ע"ע תמונות מחוץ לאולפני אקזיט).
נינט שומרת שבת
(האם מסתמנת לה חזרה בתשובה
) ממ..זהו בנתיים

double O S

New member
הלוואי שלכל אחד תצא תמונה ../images/Emo96.gif

כזאת יפה בתעודת זהות
ולא נראה לי שיש סניף של משרד הפנים בקריית גת
יש שם

perrinat

New member
../images/Emo6.gif...חחחח...../images/Emo103.gif

שאלה טובה. אין לי מושג......

perrinat

New member
../images/Emo42.gifעוד../images/Emo103.gif

השירים שביצעה נינט בתוכנית: - הימים שלנו , ילד אסור ילד מותר -באודישנים - מקיץ אל חלום - ברבע גמר - קח אותי - בחצי גמר - ים של דמעות - בגמר
לפני שנינט עלתה לבמה לשיר את "ים של דמעות" היא פרצה בבכי
צביקה הדר הוא זה שהמליץ לנינט לבחור את השיר "ים של דמעות"
נינט לא הסכימה להוריד את הצמיד הורוד שאחותה הביאה לה למרות בקשותיה של המלבישה.... וקדימה, תוסיפו עוד

בקשר לצמיד..

בגמר אומנם נינט עמדה על שלה והצמיד נשאר, אבל בפרסומות לסלקום לא כל כך הלך לך והצמיד הלך לפח, ככה זה שמופיעים בשביל כסף
חובה לבצע את ההוראות של כווווווולם וכן זה כולל גזירת צמידים אדומים ולא מועילים שאחות קטנה מביאה

בועז ד

New member
זה מספר ת.ז שלה????????../images/Emo12.gif

או סתם מספר.. לדעתי מספר ת.ז זה קצת אישי..לא? לגבי הרעיון אחלה
נ.ב טוב שמספרים לי שהיא זכתה בתחרות בערוץ 1.. מתי?היכן שודר?מה יצא מזה?
בועז

perrinat

New member
לא, זה מספר חשבון הבנק שלה../images/Emo103.gif

והזמנתי פיצות לכולם

תחרות בערוץ 1=תחרות קולות וצלילים

תחרות קולות וצלילים זאת תחרות כשרונות צעירים מגיל 13-18 שמבצעים שירים מקוריים בלבד וזוכים ל15 דקות של תהילה ולעוד מספר מתנות שכוללות כמה כלי נגינה
נינט זכתה בתחרות בשנת 2000. שודר בערוץ 1 כמו כל התחרויות בכל שנה. מה יצא מזה? אז נדה - עכשיו? כ ו כ ב ת נ.ב. בריזומה של לירז רחמין ושל התאומים גם רשומה זכיה באחת התחרויות של "קולות וצלילים"

perrinat

New member
../images/Emo19.gifהקפצה אחרונה...../images/Emo103.gif

יש לכם עוד דברים להוסיף לפני שנעבור לגבסו
זהו הזמן, זה היום זה הרגע

טוב זה יושב לי יותר מדיי זמן בלב

נינט וחברתה הטובה מאיה התנשקו
כן כן.. חח טוב נו לא נשיקה רצינית..אבל חדי העין שבינינו שיצפו באודישן הראשון של נינט יראו שאחרי החיבוק המרגש שהשתיים מתחבקות נינט נותנת לה נשיקה קלה בשפתיים
אני לא מדמיינת את זה
חחחח הלוואי עליי אפילו זה..
לנינט מספר מנטרות קבועות, העיקריות שבהן: "תודה תודה תודה אלוהים" , "בעזרת השם" , "ברוף השם" "וווואייי" וכו'..
לבחורה נהג פרטי
- אח שלה אייל
המכונית שנינט בחרה היא בצבע צהוב
אולי יצוצו עוד..מי יודע.. שוב זהו לבנתיים..

חחחחחחח צודקת!!

אני גם ראיתי...ובגלל שלא ראו את הפנים העזתי לדמיין לעצמי שזה איזה חבר עם שי ער ארוך...חחח.. טוב סלחנו לה..אנחנו יודעים איך היא שהיא מתרגשת!! חחחחח כפרה עלייה!! וקרעת אותי עם המנטרות חחחחחח

למעלה