המלצה על ספר

רותי ב.

New member
../images/Emo36.gif המלצה על ספר

אוי ב'וס קרו רקומנדאר פור און ליב'רו מאראב'יוזו, קה מי דיו פור קואנטאס סימאנאס אל פרופ'סור מיו דה לאדינו. אל אסטוב'ו אין איסטאמבול פארה קואנטוס דיאס, אי אייה סה חואה אה לה אדיסיון (בית ההוצאה לאור) דה "שלום". לה טראב'ו אל אוז'ו און ליב'רו קה סה יאמה - Lo ke Meldavan Nuestros Padres - אי לו מרקו, אי קואנדו מוס אנקונטרימוס, אל אולטימו לוניס, מה לו אמוסטרו. אסטה ליברו, אס אסקריטו אין טרס לינגואס - לאדינו, טורקו, אי אינגלז. קאדה גרופו דה ביירב'וס / קונסז'אס סון אסקריטוס אין לאס 3 לינגואס, אי דספואס דה אסטו איי גלוסאריו, קה אס קומו און דיקסיונאריו, אנדה קאדה פאלאב'רה אי פאלאב'רה לה טראדזארון אה לאס מיזמאס 3 לינגואס, אנסי קה קאדה אונו אי אונה קה סאב'י בואנו אונה דה לאס טרס לינגואס, פואדה אנטנדר אי טאמביין אמבזאר ביירב'וס קה נו אנטנדה. אל ליב'רו טיינה 661 פאג'ינאס (אוז'אס), אי אס מוי אינטרסאנטה. סה פואדה ריקומנדאר אל אדרסו - [email protected]

רותי ב.

New member
../images/Emo26.gif עכשיו בעברית -

רוצה להמליץ על ספר נהדר שקיבלתי בהשאלה למספר שבועות מהמורה שלי. הוא היה באיסטנבול, ושם ביקר בבית ההוצאה "שלום" - היכן שגם מוציאים לאור את העיתון אל אמאנסר ועוד .. ושם משך את תשומת לבו ספר בשם Lo ke Meldavan Nuestros Padres והוא קנה אותו. כאשר נפגשנו ביום שני האחרון, הוא הראה לי אותו, ונתן לי כאמור, בהשאלה. הספר הזה כתוב בשלוש שפות - לאדינו, טורקית ואנגלית, כאשר כל סיפור / אנקדוטה / קטע וכו', מתורגמים ל-3 השפות. כמו כן בסופו של כל פרק יש רשימה של כל מילה שהופיע בקטעים, כאשר כל מילה מתורגמת לאותן 3 שפות. כך שכל אחד שיודע מספיק טוב אחת משלוש השפות האלו, יכול להבין את הקטעים המסופרים, וגם ללמוד עוד מילים שלא הבין מהקטע עצמו. ניתן לברר עוד פרטים במייל [email protected]

aviev1

New member
תודה רותי. דרך אגב קראתי את הספר

שהמלצת ,נונה פלור...מאד אהבתי. ממליץ למי שעוד לא קרא.

SuzieRS

New member
הMail של אסטרלו חזר כי נפלה טעות

בכתובת. צריך להיות : KITABEVI ולא כמו שכתוב .

רותי ב.

New member
הופה ../images/Emo52.gif מצטערת ../images/Emo4.gif העיקר

שעכשיו כבר יש יותר פרטים.

רותי ב.

New member
קארן שרון דלה אדיסיון

מה ריספונדיו אל מייל קה לי מאנדי. אל ליב'רו קוסטה 20 $ (אינקלוייה לה פוסטה), אי מי פארסה קה ב'אלה אל פרסיו. אקי פודש' טופאר אונה אוז'ה פ'ורמאדה פור אנקומנדאר אל ליב'רו. אלוגאר דה "אל אמאנסר" דב'ש' דה אסקריב'יר אל נומברה דל ליב'רו, אי אדוב'אר אל פרסיו קה אסטה אסקריטו אה לה פ'ורמה פור 20 $. סה פואדה מאנדאר קון פאקס אל נומרה אריב'ה.

אסטרלו

New member
רותיקה, המייל ששלחתי

לפי הכתובת הראשונה ששלחת, חזר אלי משום מה. שקלתי באמת לפנות לקארן ולשאול אותה - ועכשיו אני רואה שזה נעשה. אני אזמין דרכה.

SuzieRS

New member
אסטרלו../images/Emo23.gif, כל הכבוד לך ../images/Emo140.gif

את אראשונה שהעזת לקרוא ל" רותי ב." -רותיקה . עכשיו מותר לי גם

אסטרלו

New member
../images/Emo9.gif סיימפרה לה יאמו "רותיקה"

אי טו פואדס, קון מונצ'ה הונור

רותי ב.

New member
מה?? אסטרלו סיימפרה מה

יאמה אסטה מודו, אי אה לה פרימרה ב'ס קי אנסינה לו אסקריב'יו, לה ריספונדי קי אן אסטה מאנרה סולו מי פאדרה מה ימאב'ה, אי סיימפרה מה אזה אסקאריניוס ..

SuzieRS

New member
לו קי אסטה אסקריטו סוב'רה איל

ליב'רו: " Es muy interesante meldar artikolos de gazetas viejas kon las ideas de oy, spesialmente si estas gazetas son de 100–120 anyos antes… ‘Lo Ke Meldavan Nuestros Padres’ mos ayuda a respirar un poko el atmosfera del periodo kuando la komunidad Djudia aziya parte de la mozaika kultural del Empiro Otomano. איל ליב'רו סי ייאמה אין אינגליז קומו אין תורכו: " די לאס גאזיטאס די מויסטרוס פאדריס"
און פונטו קי מי סאלטו אל אוז'ו: מוזוטרוס אין איסטאנבול דיזימוס "MUESTROS" , "MOZOTROS" מאלגראדו קי איל ליב'רו סאלייו אין איסטאנבול איל טיטולו איסטה אין פרונונסיאסיון אספאניילה/ סוד אמיריקאנה. --מעניין ? --לא כלכך!! כי מנעין יבוא עזרי ...אם לא מאמיריקה הלאטינית או לא??? רותי - תודה על ההמלצה.

אסטרלו

New member
אגורה אנטנדי קה קאיו יירו

אי לה לטרה טונו אה קאזה. ב'ו מאנדאר מואבה

רותי ב.

New member
סוזי, לאס אנקדוטאס, אי לאס

קונסזאס / מאקסימאס / פרוב'רבוס / רסטוס ... אי מאס אסטאן טומאדוס דה דיפ'רנטס ג'ורנאלס, אי סיגורו קה דבאש'ו דה קאדה קוזה איי קרדיט דה אנדה אסטה טומאדו. סולו קי נו סיימפרה אסקריב'ה אין קה פאיז סה פובליקו אל סיירטה ג'ורנאל .. אי טאמביין פ'וטוגראפ'יאס דה לה פרימרה פאג'ינה, אי דה אייה סה פואדה ב'ר אונו פובליקאדו אין פאריז, אוטרוס אין אוטרוס לוגארס. נו טודוס דה לה אמריקה לה לאטינה

למעלה