המדור לחיפוש קרובים

מה שלום הנעלמים שלנו?

אם אני לא טועה- מאי של כרמית למשל- אמא של האפון- ובטוח עוד רבים וטובים- פשוט גזו ונעלמו.... מה דעתכם על מפקד, שנראה מי עדיין איתנו, מי הצטרף, ונוכל לעשות נו-נו-נו לכמה שיכולים לתרום הרבה יותר? אז...אני פה. בין מחלה למחלה של איה המתוקה, בת השנה וחודשיים, שנולדה 845 והתחילה לעמוד ליד כל מה שאפשר להחזיק בו (לשבת בחזרה זה קצת יותר קשה- כמו שמרמזות הקריאות שלה לעזרה).

../images/Emo65.gifיש לך חושים על טבעיים...

קראת לכרמית ולאמא של עופרי והופ.....הנה הן כאן עוד לפני שראו את ההודעה שלך....פשוט קוסם, אולי אתה בכלל הארי פוטר
אז גם אני כאן איתכם ( כמובן ) , מי עוד חסר לנו כאן.... טל של אשחר שקצת נעלמה לנו...נו-נו-נו קרן משם, שהרבה נעלמה לנו...נו-נו-נו משי של גיא הגיבור (ממקימות הפורום אם אני לא טועה)נעלמה לגמרי..נו-נו-נו חגית2000 של שני שבקושי מגיע לכאן...נו-נו-נו שרהודיה, הרי היא שרה אמא של הודיה, זוכרים אותה, נעלמה לגמרי...נו-נו-נו בטח יש עוד כמה וכמה ששכחתי , אתם מוזמנים להזכיר לי. אז מה אתם אומרים,שנצא למסע חיפוש ונחזיר את ותיקי הפוום אלינו
| גלי כל שנבקש לו יהי...

hagit2000

New member
את צודקת

באמת לא נכנסתי בצורה מסודרת. היו לנו שבועיים עמוסים לעייפה (במובן החיובי). היה פסטיבל כרמיאל, בו אנחנו רוקדים במשך שלושה ימים (ולילות) כמעט ללא הפסקה (שני אצל סבתא...), ובשבוע שעבר היה פסטיבל ערד - אני שרה בחבורת זמר. נסענו להופיע וגם כדי לראות מופעים (יוני רכטר, יהודית רביץ וכו'). שני מתוקה אמיתית. יש לה כבר אוצר מילים רציני, וכל יום היא לומדת להגיד עוד - זה פשוט מדהים! היא כבר סופרת עד 10, ומזהה צבעים (כחול, אדום, צהוב, חום). אני ממש נהנית ממנה!

תודה על ההתענינות לא נעלמתי

רק שבעוד שבועיים אני חוזרת לעבודה אחרי כמעט שנה שהייתי בבית ובבי"ח, בנתיים אני מנסה למצות כל רגע עם עילי ולא ממש קולטת שזה הולך להגמר - אע"פ שבהחלט היו רגעים שזה עבר כל גבול והעשיה היתה מאוד חסרה לי. לאחרונה אני חושבת המון על איה (ו"החולרות" שהיא תפסה אני מקווה שהיא חזרה לעצמה ) כי גם אנחנו התכוונו להכניס את עילי לפעוטון (עוד חודש בן שנה) ובעקבות שיחה מיקרית עם הרופא שלו הוא יעץ לנו להשאיר אותו בבית עוד שנה אם אפשר, ובינתיים לא ברור מה נעשה. בקיצור בלגן לא קטן - וכמובן בין לבין אני פה. לילה טוב.

הנני כאן....../images/Emo9.gif

איזה כייף לי לא קיבלתי נו נו נו.... אז בפעם האחרונה שהשתתפתי כאן באופן פעיל עדכנתי שהגר התחילה להתגלגל, ובכן היא לא מפסיקה. ממש צריך להשגיח עליה כי סקרנית ושולחת ידיים ו/או מכניסה לפה כל דבר!!! היא ממש דורשת תשומת לב אז הביקורים שלי בפורום הם סמויים בעיקר. חזרנו לפני שבוע מחופש בלאס וואגס והיה מדהים, למעט חום איימים שפקד את האיזור, שכמותו לא נראה 60 שנה!!! הגר עברה את הטיסה בסדר- אז אנחנו מוכנים ל"דבר האמיתי" משמע טיסה לארץ (בראש השנה) אני מצרפת תמונה של הגר- עוד כמה ימים בת 9 חודשים, נולדה בשבוע 33, 1.89 ק"ג.

שלום, שלום ומה שלומכם?../images/Emo24.gif

האמת שאני קוראת כל יום אפילו כמה פעמים ביום, בל אני בעבודה חדשה ועוד לא היה לי האומץ לכתוב הודעות מהעבודה, אבל לכל דבר יש פעם ראשונה. אצלנו הכל מצויין, שירה בת שנתיים וחמישה חודשים כמעט וגמולה מחיתולים ביום. בשבוע שעבר היינו כל השבוע בבית עם אבעבועות רוח, וכן היא היתה מחוסנת... 6 ילדים חולים בגן מתוכם 3 מחוסנים , 3 לא. מה זה אומר על הסטטיסטיקות של החיסון? אולי נושא לדיון אחר. בכל מקרה היא קיבלה את המחלה מאוד קל, היתה בבית עם סבא וסבתא לסירוגין, עשתה חיים משוגעים וגם ניצלנו את השבוע לגמילה. חוץ מזה, היא ילדה משגעת, מדברת חופשי ולא סותמת את הפה לשנייה, על כל דבר יש לה מה להגיד. מבטיחה להיות פה יותר

../images/Emo65.gifנו-נו-נו גדול לכל הסמויים

מה קורה כאן, כולם נמצאים כאן, וכ"כ בשקט שלא שומעים אותכם? למה להיות סמוי אם אפשר להיות גלוי, זה הרבה יותר נעים לא??? יעל של הגר, לא תתחמקי גם לך מגיע נו-נו -נו גדול, התחלת כאן בהתלהבות גדולה ונוכחות מתמדת ופתאום....שקט דומיה אני שמחה לשמוע שכל הקטנטנים מרגישים טוב. ורד, אזה כף ששירה כבר גמולה מטיטולים ממש ילדה גדולה ( מה אם אזה תמונה לשטוף ת'עיניים
) מקווה מאוד שכולכם תשארו כאן באופן הגלויביותר. יום טוב לכולם, ממשיכה במשימת החזרת ותיקים אלינו... גלי כל שנבקש לו יהי...

חוטהשני

New member
גם אני בין השקטים פה.. גם אין לי זמן לכתוב הרבה (עומסססססססססס) שרה של הודיה ../images/Emo39.gif

גמני פה

עוד סמויה לרשימה... בעיקר קוראת ומגיבה רק כשיש לי משהו בעל משקל לתרום (לא הרבה כנראה...) נועה מקסימה כתמיד, כבר בת שנה וחודשיים, זוחלת נעמדת, הולכת תוך כדי החזקת כל דבר אפשרי (רהיטים, אנשים, בעלי גלגלים ומה לא). נהיתה שובבה אמיתית. מבינה הכל (יותר מדי לפעמים...) ויש לה כבר דרישות ורצונות איך דברים צריכים להעשות. עושה מלא קונצים ואומרת כמה מילים בודדות. סיימה מעקב פיזיוטרפיה בגיל שנה. נולדה בשבוע 32 במשקל 2100גר' עם המוגלובין3 (מציינת כדי שלא יזלזלו פה בפגותנו...).

../images/Emo36.gifהמדור לחיפוש קרובים ../images/Emo26.gif

קדימה יש עוד אי אלו סמויים כאן שעדיין לא יצאו מהארון. האמינו לי הרבה יותר נעים בחוץ, והרבה פחות צפוף... גלי כל שנבקש לו יהי...

למעלה