היכשפות

ofirush

New member
וואו, חכו, אז שמישהו יסביר לי מה עו

שים בסוף!! כי כבר הצבעתי...

HuGo Hell

New member
צודקים. שכחתי להראות את המשימות.

דאממממ..
אבל סלחו לי וליעל. אני עושה משהו.. ויעל לא במצב טוב היום. נתחיל בשל אופירוש

HuGo Hell

New member
את של גל ראיתם..../images/Emo1.gif

ואת של סם גם.. אוי אופל וואלה!!

HuGo Hell

New member
ארג!!../images/Emo1.gif

אופל עשתה תמונה עם סיכום. קבלו את התמונה. זה אמור להיות בתוך הסיכום אבל =/

Charmed Gal

New member
אוקיי...../images/Emo56.gif

אמממ אני לא מתכוון להצביע בעד מי אני להעיף, כי אין לי לפי מה... כאילו מה אני לא מתכוון סתם להעיף את מי שאני הכי פחות אוהב.

HuGo Hell

New member
ושל נדב../images/Emo1.gif

יעל שמה את של אופל =/ זה לא מעלה לי את הארור.

Phoebe again

New member
והנה של אופל... ../images/Emo108.gif../images/Emo117.gif

אופל, זה הסיכום, (שמכיל ספוילרים בחלקו שמסומנים). אני לא רואה בעיה שתגישי גם את הסיכום וגם את הוולפייפר, כך שאני אפרסם את שניהם ואת כבר תחליטי אם את שניהם או לא בעצמך...

Charmed Gal

New member
מוזר מאד!!!!!../images/Emo56.gif

אופל עשתה שני דברים ולא אמרתם שום דבר על לבטל אחד מהם! אני יודע שכבר אמרתם שזה יחשב גם אצלי כדבר אחד אבל שעוד רבנו על זה למה אופל יכולה לעשות שני דברים בלי שיגידו לה לבחור ואני לא? זה מראה שהמשחק לא מתנהל פר!!!

Ophel McNeil

New member
אוקי, אני איבדתי את הכל, ממזמן.

מה קורה פה?... כאילו, יותם, יעל, שני מנהלים למשחק אחד היה רעיון גרוע ביותר. אתם לא אחידים בדעתכם, השרשור הסתבך כולו, אין לי מושג נגד מי להצביע.... וממתי יש בכלל נקודות? ** בכל אופן, הנה הוולפיפר שלי. גם התקנתי אותו על המחשב. אני באמת חושבת שיצא חמוד
ויעל והוגו - אני בעד שתפרסמו הודעה אחת ארוכה ומפורטת, עם שמות המשתמשים והמשימות שלהם. כולם באותה הודעה (בשביל המשימות תנו פשוט לינקים להודעות שפרסמתם כאן). כי באמת כל העניין הסתבך...

Phoebe again

New member
פרסמתי כבר את שמות המשתתפים...

רק אל תחשיבו את רועי, כי הוא בכלל לא הגיש משימה... אז הנה הלינק להודעה עם שמות המשתתפים שהגישו את המשימה-כאן. את המשימה של יותם תוכלו למצוא-פה. את הסיכום של אופל אפשר למצוא בהודעה-הזאת. ואת של נדב, סם ואחת של גל בכתובת אינטרנט נילווית למטה. והקובץ המצורף הוא הדוליז של גל... את של אופירוש אני אצרף עוד שנייה...

Phoebe again

New member

רק אל תחשיבו את רועי, כי הוא בכלל לא הגיש משימה... אז הנה הלינק להודעה עם שמות המשתתפים שהגישו את המשימה-כאן. את המשימה של יותם תוכלו למצוא-פה. את הסיכום של אופל אפשר למצוא בהודעה-הזאת. ואת של נדב, סם ואחת של גל בכתובת אינטרנט נילווית למטה. והקובץ המצורף הוא הדוליז של גל... את של אופירוש אני אצרף עוד שנייה...

Phoebe again

New member

Phoebe again

New member
טוב.. אין לכם גישה לאי מייל שלי,ככה

שזה לא יעבוד... אופל, את תוכלי לשים לינק או משהו?

Woogyman

New member
טוב, כל המשימות כאן ../images/Emo110.gif

אז כולם - תצביעו, ונגמור עם זה.

למעלה