היכשפות

HuGo Hell

New member
לא, אתה לא.../images/Emo1.gif

זה או הוולפייפר או דוליז. אין שניים. (נקודה) זה או וולפייפר או דוליז. תגיד לי באס"ק מה אתה מעדיף, לא אני ולא יעל מסכימים שני עבודות.

Woogyman

New member
גל, המשחק הולך על משימה אחת לכל

משימה. אם לך היא לקחה עשר דקות ולמישהו אחר יומיים, זה לא משנה. כל אחד עושה משימה אחת, משקיע בה כל מה שהוא יכול ונותן לשופטים. אתה לא יכול להכין כמה משימות ולתת לשופטים לבחור. זה כמו שאני אכין עוד שבע משימות ואז בטוח אחת מהן תזכה ויהיה לי יותר סיכוי מהאחרים. זה לא הולך ככה. משימה אחת לכל אחת (אלא אם ביקשו אחרת).

Charmed Gal

New member
יעל אמרה...../images/Emo56.gif

אפשר את שניהם! ואני השקעתי כל כך הרבה בשניהם וגם כדאי להגיש בזמן!!!! זה שניהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Woogyman

New member
אני אישית חושב שזה לא הוגן.

זה נותן לך סיכוי יותר טוב לזכות משאר האנשים. מה גם שהיה עדיף לך לפעול לפי החוקים ולהשקיע במשימה אחת את הזמן שהשקעת בשתי המשימות.

Phoebe again

New member
יעל עכשיו אומרת...

קודם כל, אני פרסמתי את ההודעה שלוחצת על לוח הזמנים, בעקבות לחץ של משתתפים אחרים, שהלחץ הזה בצירוף של הרבה שיעורי בית ולוח זמנים צפוף, הוא לא דבר קל. אז אני חושבת שהמשימה של גל היא משימה *אחת* ולא יותר, שלא מגדילה את הסיכויים שלו לזכות בגלל שהיא מורכבת משני דברים. חוץ מזה אני שוקלת לפרוש מניהול המשחק, כי אני רואה שאני גורמת רק באלגן. באמת שאני לא מנסה למשוך צומי או רחמים, אני משתפת אתכם במה שאני חושבת, לא יותר.

Woogyman

New member
הקטע זה ההגינות במשחק.

אני עבדתי כמה ימים על המשחק שלי, כך ששנינו השקענו אותו דבר. אין סיבה שלו יהיה סיכוי יותר טוב ממני או מכל אחד אחר. אם היה אפשר להגיש יותר ממשימה אחת, היו צריכים ליידע את כולנו.

HuGo Hell

New member
אני לא זוכר שאמרתי כן.../images/Emo1.gif

ויעל אומרת דברים בשמי בזמן שהיא לא צריכה לעשות זאת. שינינו צריכים להסכים על משהו, היא צריכה להתיעץ איתי. והיא לא. אני לא ידעתי שהיא אמרה לסם שהמשחק עד מחר (היום) ועכשיו היא עצבנית שהוא היה אמור להיות עד אתמול. ולגל שאפשר שתי משימות? זה לא פייר. ולא. אני לא מסכים. איפה היא?
יעל!!!

Adrienne

New member
גל, תביא ת´קישור לוולפייפר, ואם בא

לך אז אולי תערוך אותו ותשלב את הדוליז בתוך הוולפייפר וזהו!

Charmed Gal

New member
אין צ´אנס!!!!!../images/Emo56.gif

אני כבר השקעתי את כל הזמן הזה ואמרו לי שאפשר! הוגו אתה ויעל תסתדרו ביניכם אבל שתי הדברים שעשיתי נכנסים לתחרות! אמרו לי שפאשר ואני השקעתי כל כך הרקבה זמן! אז קפוץ לי! אם אתם (*שיעול*אתה*שיעול*) לא יודעים לנהל משחק ביחד אז שמישהו אחר ינהל! כי אני לא סתם טרחתי והשקעתי! הצחקת אותי!!!!!!!! ואיתמר תודה על הרעיון וגם אני חשבתי על זה ואני לא רוצה כי זה יהיה סתם דבילי ומכוער!

Woogyman

New member
גל, עם כל הכבוד - ../images/Emo110.gif

ההחלטות הבלעדיות במשחק הן של יעל ואופיר. אם הם לא מחליטים על משהו, הוא לא יהיה ולא משנה כמה זמן השקעת. כמו שאמרתי, כולנו השקענו המון במשימות שלנו, ואין שום סיבה בעולם שלמישהו אחד יהיה יותר סיכוי ממישהו אחר לנצח במשימה. אתה לא מחליט, ואין לך שום זכות לקבוע לבד מה יקרה במשחק. שוב - כולנו השקענו, וההחלטה הבלעדית בנושא היא של יעל ואופיר ביחד , ו|דגש| לא שלך . אם לא נאה לך הניהול שלהם, תמיד אתה יכול לפרוש. אם אתה משחק במשחק שלהם, הם יחליטו.

HuGo Hell

New member
זה בסדר כבר סם.../images/Emo1.gif

המשימה שלו היא נחשבת למשימה אחת. וזה לא פותח לו יותר סיכוי לנצח. כמו שאני ויעל קבענו. זה ההשקעה, יצירה ויופי ואם אהבנו את זה. הבחירה מאוד קשה. כי המשחק שלך מאוד אהבתי (אני לא יודע אם יעל הורידה אותו כבר).

Phoebe again

New member
../images/Emo26.gifהמנצח למשימה זו../images/Emo36.gif

אז אנשים, כולכם השקעתם המון, והמשימות של כולכם יצאו מהמממות, באמת! אבל אין מה לעשות, חייבים לבחור מנצח אחד ובמקרה הזה המנצח הוא [URL='http://'] סם[/URL]. אנחנו יודעים עד כמה כל אחד מכם השקיע, ואנחנו יודעים שזה הרבה, ובאמת שלכולכם יש עבודות מקסימות, ואתם חבורה של מוכשרים, אבל מה לעשות היה צריך לבחור. בקשר לפגישה בצ´אט-לא תהיה פגישה, ההצבעה תערך דרך מסרים, שתשלחו גם לי וגם להוגו, ומי שמתנפל עליי בקשר לזה, כדאי לו לא להתנפל. בהצלחה במשימות הבאות!

Woogyman

New member
טאנקס ../images/Emo110.gif

הצבעתי. בכל אופן, אולי כולם ישימו כאן את המשימות שלהם עכשיו? אני רוצה לראות!

Phoebe again

New member
אה ולפני שתסקלו אותי באבנים, אני

מפרסמת את רשימת המשתתפים: -אופל -יותם -סם -נדב -גל -רועי -אופיר מי ששכחתי אותו, מוזמן להוסיף את עצמו, סורי אם שכחתי מישהו... אה ופרסמו את משימותיכם כאן...

Charmed Gal

New member
צר לי לבשר...../images/Emo56.gif

אבל המשחק לא מצנהל טוב מספיק... ואל תקפצו עלי כולם ותגידו לי אתה לא יודע איך זה לנהל משחק וכ´ו. כי אני יודע איך זה ואני יודע שזה קשה בגלל זה אני לא רוצה לנהל. אבל וזה אבל גדול... המשימה היתה טובה ויפה ואני בטוח שגם השאר אבל המשחק לא מתנהל טוב מספיק! אמרו יום ראשון ואף אחד כמעט לא הגיש עד אז! כל אחד מהמנהלים אומר משהו אחר... ומה שנורא מטריד אותי זה לפי מה נצביע? אני חשבתי שכולם יפרסמו ונראה מי הכי פחות טוב ומועיל למשחק ונעיף אבל זה לא ככה. הוגו ויעל אומרים שמצביעים לפי איך שבא. אז מה נצביע לפי מי שאנחנו הכי פחות אוהבים?(בוא לא נגיד שונאים). אם זה יהיה ככה לפי מי שחבר שלנו ולפי מי שלא זה מפגר לגמרי! כי מי שפחות "אהוב" פה בפורום *שיעול*אני*שיעול* יעוף ראשון ומי שאהוב יעוף אחרון! כך שלדעתי זה ממש מפגר שאין משהו שלפיו אנחנו צריכים להעיף... בקיצור אני חושב שצריך להוסיף עוד מישהו לנהל את המשחק מישהו שפחות ידאג למשימות ויותר ללוחות זמנים ודברים דומים. יש מתנדבים?

Woogyman

New member
אני מסכים ../images/Emo110.gif

באמת יותר קל להצביע כשרואים את המשימות. ובלי קשר נחמד לראות מה אחרים עשו.

למעלה