היכשפות

Phoebe again

New member
../images/Emo36.gifהיכשפות../images/Emo26.gif

להזכירכם יקיררי, עליכם לשלוח לי או להוגו את המשימות עד מחר. לכאן גם תשרשרו אותן מחר, לאחר שהן ישלחו אלינו.

nadiwainer

New member
המשימה שלי:

אני לא יהיה עד יום שני אחרי ביה"ס, אז תקיימו את ההצבעה בלעדיי. מישהו כבר יגיד לי מה היה. אם יש תיקו אני אצביע ביום שני. אני הכנתי וולפייפר, בערך, המוקדש לעונה השנייה של הסדרה, שלדעתי הייתה הטובה ביותר, מלבד ה-4, אבל לא ידעתי בקשר ספוילרים. בתמונה אפשר לראות את: ג´ן,פרשי האפוקליפסה, ניקולס (מהפרק הראשון של העונה),פרו, ושות´. אז תהנו, ואני מחכה כבר ליום שני......

Woogyman

New member
המשימה שלי תהיה כנראה מוכנה

מחר אחרי הצהריים. זה בסדר, או שצריכים לפני?

HuGo Hell

New member
זה בסדר.../images/Emo1.gif

יש לכם עד ראשון בבוקר. (הערכתי כי אני לא במחשב שלי. אז אנשימים אתם צריכים לשלוח אלי שוב את המשימות (באס"ק כי אין לי מייל פה) אז יעל תשלח לי את של מי ששלח לה. אני רק מקווה שהיא ואני נהיה באותו בזמן באס"ק.

HuGo Hell

New member
לדחות את זמן המשימה!!../images/Emo1.gif

(וואוו אני והכותרות המפחידות שלי
) תקשיבו (גם יעל) רק איזה ארבעה הגישו את המשימה, ליתר יש שעורי בית (ייאיייייי גם אני צריך להכין ואני לא בבית.) אז גם מכיוון שאני לא בבית ועוד אנשים לא הכינו. אולי נדחה את זה ליום שני אחרי צהריים? ´קיי? זה ממש לא נוח לי פה. ואני לא תמיד יכול להתחבר, ואם אני מתחבר זה לכמה שניות לראות את מצב הפורום (שלא ברחתם לי
).. אז מה אתם אומרים? יהיה לכם עד יום שני אחרי צהריים.

p3

New member
|אבטיח| דברי היעל |אבטיח|

הוגו, נורא נחמד שאתה קובע דברים בלעדיי, להזכירך, לא רק אתה אחראי על המשחק הזה, ואני לא יודעת אם זה רעיון חכם לדחות את המשימה, כי גם אין כל כך הרבה משתתפים, ועד עכשיו אף אחד לא היה צריך להגיש שום דבר, ככה שזה לא אומר כלום.

HuGo Hell

New member
יעל, אני מציע. ../images/Emo1.gif

אם את לא מאשרת אז זה לא נידחה. אף פעם לא דיברתי כאילו קבעתי. ולא הצלחתי לתפוס אותך בשעה כזאת בלילה, ואת לא און. אז בבקשה אל תעשי את זה כאילו לא שאלתי אותך ואני קובע דברים. אני *הצעתי* לא קבעתי. ויש כמה שיש להם שעורי- בית ועבודות, והם עושים אותם ואין זמן לעשות את המשימה. ואני פה עד 12 בצהריים. ואני אהיה באינרנט היום בבית שלי בערב.

Woogyman

New member
תמיד יהיו שיעורי בית ודברים

ומי שמשחק במשחק צריך לעמוד בזמנים שקבעתם. היה לנו שבוע להכין את המשימה, מי שלא הספיק, בעיה שלו. שילמד לתכנן יותר טוב את הזמן.

Phoebe again

New member
אני לא און כי סבתא שלי ישנה בסוף

השבוע הזה בחדר שלידי שבו נמצא המחשב, ואני לא יכולה להיכנס ולהפריע לה לישון, ככה שהעברתי את דבריי דרך יותם, ולכן לא יכלנו לדבר ישרות... אניוואי, שיעורי בית תמיד יהיו כמו שאמר סם, ואין טעם להזיז את לוח הזמנים...

ofirush

New member
שאלה לגבי המשחק.....

תראו, זו הפעם הראשונה שאני משחקת ורציתי לדעת מתי כאילו אתם מודיעים על זוכה, ומפסיד וכל זה..... ? ויש עוד משימות?

Phoebe again

New member
אז ככה...

אחרי שכל המשימות של כל המשתתפים ישלחו אלינו, נתייעץ בינינו מי הזוכה, ונודיע בפורום... לאחר מכן תיערך הצבעה כדי להעיף מישהו בצ´אט, והזוכה במשימה מקבל חסינות. יהיו עוד משימות, כמה אין לי שמץ.

HuGo Hell

New member
נגיד אנחנו בוחרים את ה..../images/Emo1.gif

העבודה הכי יפה. (אני ויעל) ומי שאנחנו בוחרים מקבל חסינות שזה אומר שלא יכולים לבחור אותו שיעוף מהמשחק.

Woogyman

New member
יש הצבעה אחרי כל משימה, ומי שזכה

באותה משימה מקבל חסינות, זאת אומרת שאי אפשר להצביע נגדו באותה ההצבעה (אחרי הצבעה אחת החסינות נעלמת). יעל / אופיר - יהיו גם משימות בצ´ט (טריוויה או כאלה) או שהכל זה משימות שמכינים ומגישים? והמשימה שלי תהיה מוכנה יותר מאוחר היום (אני עובד על הדבר הזה כבר מהבוקר...).

רק אופיר ויעל להיכנס ../images/Emo87.gif

הנה הקובץ של המשימה: (מצטער לא הצלחתי לשלוח אותו למקום אחר):

ofirush

New member
אוי! הצ´אט לא עובד לי... איך אני אש

חק את המשחקים האלה......?

HuGo Hell

New member
ארג... ../images/Emo1.gif

תירגעי. לא בטוח שנעשה מפגשים בצ´אט.. *מחכה ליעל תתחבר. וניזכר שהיא לומדת* אממממ.. ותמיד יש את הצ´אט הישן אם לא ניכנס לך לחדש.

למעלה