../images/Emo36.gifהודעה חשובה../images/Emo26.gif
מסיבות שממש לא תלויות בי, אני לא אהיה פה החל מיום שני, ויכול מאוד להיות שאני אחזור רק בסוף השבוע, אבל אני אחזור בגדול, עם יותר כוח, יותר עוצמה, ועם פינת תמונות מחודשת שתימשך עד תחילת שנת הלימודים
ברגע שתתחיל שנת הלימודים אני לא אוכל לתת את פינת התמונות, וגם לא אוכל לראות את המורדים בשתיים בלילה, וזה כמובן, יהיה זמני, (כלומר רק איזה 10 ימים כי כמעט כול ספטמבר חופש
) עד שהמורדים תגיע לטלויזיה
ואז כולם יחזרו פה בהפוכה ואלה שלא רואים עד היום ולא משתתפים בפגישות היומיות יוכלו להשתתף ותיהיה פה ממש חגיגה
אבל להזכירכם, ברגע שהמורדים תיהיה פה בטלויזיה לא נצטרך פגישות יומיות כי האנשים פה ידברו על הסדרה כול היום... רק תשתדלו שכשזה יהיה בטלויזיה לשרשר את כול התגובות על הפרק לשרשור אחד שלא יהיה באלגן. טוב כנראה שגלשתי יותר מידיי מהנושא, אז בינתיים תשמרו על התנהגות טובה, תמשיכו להנות, וכדי שלא יווצר בלבול בפגישות היומיות אני נותן לנילי לעשות אותם בזמן שאני לא אהיה פה. בינתיים תשתו
תאכלו
ותיזהרו מ
מסיבות שממש לא תלויות בי, אני לא אהיה פה החל מיום שני, ויכול מאוד להיות שאני אחזור רק בסוף השבוע, אבל אני אחזור בגדול, עם יותר כוח, יותר עוצמה, ועם פינת תמונות מחודשת שתימשך עד תחילת שנת הלימודים