אוהבים שוקולד?

../images/Emo36.gif אוהבים שוקולד?

אוהבים שוקולד? מטורפים על שוקולד? נמסים למראה שוקולד שוויצרי? קונים שוקולד בסטוקים? מחזיקים כמויות מסחריות של שוקולד בכיסים, בכל מקום שאליו פניכם מועדות? ובכן, הכל חסר תקווה. אתם מכורים חסרי תקנה.. שוקולדיהולים, אם תרצו.. אבל אתם לא לבד, אנחנו ממש כאן אתכם! קהילת השוקולד הטובה בישראל..! הנכם מוזמנים לעלות סוגיות שוקולדיות.. עניינים שברומה של קוביית שוקולד.. תשקלדו בכל זמן, ובכל מקום!!.. (נו, אז הגזמנו עם מוטיב השוקולד.. בשביל זה אנו כאן!).. "אני איתי אריאלי, חייל ביחידת עילית של מודיעין, בנות מתות על החיוך שלי ובנים מתים שיהיו להם תנאי השירות שלי. למישהו יש בעיה עם זה?" והפינה החדשה-"24 שעות של אהבה, פרידה, קצת דמעות, מעט שינה ושוב אהבה" איתי אריאלי, חייל בן 20 משתף את הפורום בפינתו השבועית בקורותיו בעיר הגדולה. בואו לקרוא להתאהב, להזיל דמעה ולהגיב. פורום שוקולד מחכה לכם!

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifאנשיייייייייים../images/Emo70.gifכנסו....

עוד 4 ימים מתחילים השידורים החוזרים של "משחק החיים"... כל מי שמתכוון לראות שישרשר בנושא רק
ומי שלא אז
אבל תשרשרו רק את זה ואם אתם רוצים להוסיף משהו אז רק בתוכן...

S A IP II IR

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני מאוד מקווה שיצא לי לראות כי השעות לא נוחות במיוחד....אבל אני מאוד רוצה לראות.......

m G m

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif ../images/Emo26.gif

אני בתקווה לראות למרות זה ממש לא בשעות טובות

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo45.gif

בטח שאני מתכוונת לראות אפילו שהשעות לא נוחות אני מקליטה ורואה את זה אני לא מתכוונת להפסיד את זה

WhatsYourLine

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני מאוד רוצה לראות את השידורים החוזרים בגלל שהתחלתי לראות את הסדרה רק מהאמצע והייתי רוצה לראות את ההתחלה. בגלל השעות הלא נוחות (ביום הכי מוקדם אני מגיעה הביתה ב2 וחצי) אני אראה בימי שבת... למה כל כך מוקדם? אני רוצה לראות כל יום!

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo45.gif ברור!!! ../images/Emo13.gif

אני כנראה אראה את המרתון ביום שבת. למרות שצריך לחכות שבוע לראות- נראה לי שזו חוויה לשבת ולראות חמישה פרקים חדשים ברצף! בכל מקרה, ראיתי היום את הפרומו- איזה יופי!

שנינוש7

New member
../images/Emo45.gif

רק את הפרקים שפיספסתי..זה קצת משעמם לראות שידורים חוזרים...

../images/Emo45.gifברור שכןןןןןןן

דרך אגב אני פחות כותבת כאן כי יש לי לימודיםםםם:(( אבל אני משתדלת כמה שיותר!

../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif

אבל רק לפעמים בצהריים אם אני מספיקה לחזור הבייתה כי לפעמים אנחנו מסיימים ברבע לאחד [בשבועיים הקרובים
] ובימי שבת קבוע.

../images/Emo45.gif

אני מתכוונת לראות בימי חמישי(רק אז אני בבית) ולהקליט בימי שבת(אני לא ערה ב10 בבוקר
) אבל אני ח-י-י-ב-ת לראות
הפסדתי את כל ה40 פרקים הראשונים

למעלה