dralan

New member
../images/Emo35.gif

1. האם יש 2 גרסאות לשיר A Past and Future Secret של Blind Guardian? אני שואל כי המילים לשיר ששמעתי מתאימות רק בחלקן למילים שבאתר www.Letssingit.com 2. מה זה אומר אם השיר הוא בגרסת Demo?

Blade Of Fire

New member
איך אני מת על השאלות שלך../images/Emo6.gif

כן, יש לשיר שתי גירסאות... מה שאני מצאתי זה מהסינגל של bright eyes וכמובן מהאלבופ של אימג'יניישנס..... בד"F גרסאת דמו מוקלטת באיכות פחות טובה, מן טיוטה ראשונית של השיר, ולפעמים יש לה גם מילים אחרים כמו במקרה שלנו... המילים מהסינגל (דמו): http://www.metal-archives.com/viewlyrics.php?id=136015 המילים מהדיסק: http://www.metal-archives.com/viewlyrics.php?id=138

...

קצת הרחבה על דמו דמו הוא ההקלטות הרשוניות של הלהקה, לפני אלבומים, לפני הכל איתם הלהקה מתפרסמת (או לפחות, מנסה להתפרסם P: תלוי בלהקה) בד"כ באיכות זוועתית, אבל זוועתית (רק בד"כ, שמעתי שיר אחד מהדמו של אלמנה שחורה, הבריחה, אני בטוח שכולם שמעו. איכות מדהימה!) הדמו - האמיתי, לא הגרסאות שמוציאים באינטרנט, אני מתכוון לדיסק האמיתי שהלהקה הוציאה (כמו שתקנו אלבום, למשל) נדיר, מאוד, אצל כל להקה, ולמרות האיכות הזוועתית, ולפעמים אף רמה של כתיבת מוזיקה נמוכה (אין מה לעשות, בד"כ עם השנים והניסיון יש שיפור), נחשב לאחד הדברים הכי יקרים וטובים שאפשר להשיג אצל להקה.

אחד הדברים הכי *טובים*?../images/Emo3.gif

כמובן, דמו גם לא חייב להיות רק הדבר הראשון ראשון שקיים אצל הלהקה, יש דמואים לאלבומים מאוחרים של להקות רבות שאפילו יצאו בצורה רשמית בחלק מהמקרים (לא נדירים, יצאו כחלקים מסינגלים)

Mena Rea

New member
נכון

מה שאתה מציין, כפיר, זה כמו במקרה של מגהדת', שבהוצאה מחדש של כל האלבומים שמה כמה דמואים, בקטע של צ'ופר למעריצים, במיוחד כשהם בעצם קונים משהו שכבר יש להם, מבחינת השירים (אבל בטח בסאונד פחות טוב). מטאליקה הוציאו דמו מהסוג השני, שהוזכר קודם, זה שנועד לפרסם את הלהקה (בטח אני לא מחדש לך על No life till leather, קלטת הדמו משנת 82, אם אני לא טועה).

אנחנו לא נגלוש מעבר לנושא הפורום

אבל אצל מטאליקה הסיפור מורכב יותר, כל הדמואים מהשחור והלאה הם רשמיים כי הם יצאו כתוספות לסינגלים, מלפני השחור הם לא רשמיים

כמובן שאני מתכוון לדמואים

שכאלה בהם עדיין לא סיימו את השירים אבל כבר הקליטו, והשירה היא לרב נהנהנהנהננהנהנהנ
לכל אחד מהאלבומים שלהם חוץ מסט. אנגר היה את זה עד היום.

Mena Rea

New member
תוספות לסינגלים?

בגלל זה אני דליל בזה. אני חסר סינגלים.

Mena Rea

New member
סער, הכל נכון, חוץ מהעניין של איכות

הסאונד. היא לא חייבת להיות זוועתית. שאלה איך אתה רוצה שהדמו שלך ישמע. ואני מדבר מנסיון, ממש עכשיו סיימתי להקליט דמו עם ההרכב שלי. ואין הכרח גם שתצטרך לשלם המון כסף בשביל זה. אפשר להקליט בחדר חזרות, ועדיין להגיע לאחלה סאונד, יחסית לדמו, ובכלל. וכמובן שאני לא מתכוון לסתם הקלטת חזרה, אלא בערוצים, כשכל אחד מנגן את התפקיד שלו בנפרד.

Mena Rea

New member
ואם הלהקה ממש טובה, זו גם תהיה

ההקלטה האחרונה שחברי הלהקה משלמים עליה מכיסם. המטרה היא להשיג באמצעותה חוזה עם אמרגן/חב' תקליטים/שניהם.

זה קצת בעייתי

הצבעתי, אבל אין באמת משהו טוב שישקף את התשובה שלי בד"כ בשאר הסקרים עשיתם גם "אפשר ביום הזה והזה אבל לא בזה וזה" >< אז אני חייב לציין, שסימנתי כולם, אבל זה כולם חוץ מיום שני >< אם מישהו מתחשב בזה P:

לך תזדיין יא חובב גברים

המטרה היא שיהיו כמה תאריכים מובילים ואז נסנן ביניהם.

McBlack

New member
עידן... עם כל הכבוד, שתוק :)

איך אתה מצפה מאנשים שידעו מה הלו"ז שלהם לעוד חודש? אתה/ם מגזימ/ים לגמרי עם הזמנים שאתה/ם לוקח/ים לפני מפגשים... (אין לי מושג אם זה ג'ים או אתה), אבל בכל מקרה, בפעם הקודמת התברר לי רק 3-4 ימים לפני (ומן הסתם, כמה ימים-שבוע אחרי שהתאריך כבר נבחר) שעדיף היה לי להצביע לתאריך אחר (עזוב את זה שכבר לא היה סיכוי שהוא ייבחר, אבל יכולתי להשפיע על אנשים לבחור אותו כמו שעשיתי בקודם
), שאם הוא היה נבחר הייתי בטוח מגיעה... קיצר, אני אומרת שכמו שסער אמר, תציעו טווחים של ימים ושילובים של טווחים בתור התחלה (כולל את ה-12
) ומשם תתקדמו...

למעלה