MARMELAD

New member
בטח !

לא רק מישהי אלא דווקא הרבה בנות. אבל אני לא מכיר אף אחת מהן.

חחחחחחחח מרמי ../images/Emo13.gif

מכירה כמה חברות קרן....שאלי ונראה אם אפשר לעזור מקסימוששששש

Gefen

New member
מקסימונת!! מה יהיה?

מתי יגיעו כבר ימות המשיח וגפן והמקסימה יפגשו בצ´אט???

MARMELAD

New member
../images/Emo32.gif ומתי מויש ישלח תמונה לאלבום?

היום. הוא הבטיח.

Gefen

New member
מרמלדי...

די כבר להזיל ריר על כל גברברי הפורום...
תודיע לי כשהתמונה של מוייש תגיע גם אני בסקרנים.. גפן

MARMELAD

New member
בתור ועדת קישוט

אני צריך לדאוג ליופי הפורום וזה כולל בדיקה פיזית מעמיקה של כל אחד ואחת מכם. יש לי גם אבחנות לגבי הנשים דרך אגב ואנחנו עוד נעשה כאן תחרות מלכת היופי של הפורום יום אחד. (אני בעד אפרת מאוסטין על המתיקות)

Gefen

New member
גם אני ../images/Emo8.gif

אבל חכו שתראו את אידית מקנזס

ק ר ן*

New member
לגפן ../images/Emo53.gif

גפן, אם את נמצאת כרגע בפורום או בזמן הקרוב לא הבנתי עלאיזה צ´אט דיברת. הצ´אט של תפוז? פשוט מאוד מעניין אותי לדבר עם בנות שהיו אופר. תודה, קרן.

אווץ זה כאב........

ומה אני? עז? נעלבתי...חחחחחחחח תגיד, באמת אתה מאמין לי? עלקקקק גם אני בעדה!!!!!!!!

שיוווווווו אפילו כאן אנחנו לא נפגשו

ת !!!!! חחחחחחחחח מה יהיה? מתי את באה לארץ לביקור? נוווווו תפתיעי אותי מבטיחה לאגן לך קלוואה...וכל מה שתרצי פליזזזזזזזז

Gefen

New member
קרן ../images/Emo91.gif

כנסי לפעמים בזמנך החופשי לחדר ישראלים בחו"ל בצ´אט.. אני אישית נתקלתי שם לא פעם בבחורות שעובדות או עבדו כאופר בארה"ב שווה לנסות. גפן

ק ר ן*

New member
לגפן, שרון ומקסימה ../images/Emo51.gif

תודה רבה על ההתיחסות כבר חשבתי שאף אחד לא יענה..... רציתי לדעת קצת פרטים כמו איך זה? מכיוון שאני מעונינת ולפני רציתי לשמוע ממישהי שהיתה. מי שתוכל לעזור אודה לה מאוד.
קרן.

קרן.........

אז ככה חברות שלי חלק היו רק אחראיות על הטיפול בילדים זאת אומרת לקחו אותם בבוקר לביה"ס ולגן...כשחזרו ישבו איתם על השעורים לקחו אותם לחוגים...הלכו לטייל...הצגה סרט וכו..... ויש חלק שהיו אחראיות גם על הבישול...להכין להם צהריים וארוחת ערב ולסדר את הצעצועים בחדר... ויש כאלה שהיו אחראיות גם על הניקיון בבית....בקיצור על הכללללללל. בכלל זה תלוי על איזו משפחה את נופלת..כמה ילדים...מה התשלום...במה כרוכה העבודה...הכל! זה לא תמיד קל במיוחד שאין לידך את החברים והמשפחה...קחי את זה בחשבון למרות שאם את טיפוס חברתי...אני חושבת שאת יכולה למצוא את מקומך בכל מקום ומקום
בהצלחה ואם תרצי לדעת עוד משהו...תשאלי מקסימוששששששש

Sharon_1

New member
אז ככה -

את צריכה להיות יותר ספציפית בשאלתך. מה ז"א - איך זה?! איך זה - זה אינדיבדואלי - יש כאלה שמתות על העבודה, יש כאלה ששונאות אותה (כמו כל עבודה) וזה גם מאד תלוי במשפחה עליה את נופלת. אני אשמח לעזור אם תפרטי קצת יותר מה את רוצה לדעת.

פרטים..

אני אף פעם לא הייתי אופר, וגם אני לא מכירה אף אחת שהיתה אופר, אבל לדודים שלי היתה אופר שהם היו בחו"ל, ואני זוכרת כמה סיפורים. את צריכה לשים לב לכמה דברים: איפה את תשני, איזה תנאים תקבלי (חדר, טלויזיה, שירותים ומקלחת נפרד או לא וכו´). מה תנאי העבודה - האם את רק מטפלת בילדים או גם מנקה ומבשלת ועושה כביסה. כמה שעות ביום את מצופה לעבוד, מי לוקח את הילדים לבית הספר/גן וכו´? האם את חופשיה יום אחד בשבוע שלם או חלקי ימים? באיזה איזור הם גרים (אפשר לצאת בלילה בלי בעיה, מפחיד... וכו´). כמובן - הכי חשוב, כמה ילדים, באיזה גלאים. זה הדברים שעולים לי בראש כרגע, אם אני אזכר בעוד, אני אוסיף. את רק צריכה לזכור שזאת עבודה מאוד תובענית, תחשבי על ביביסיטר שלא נגמר, זה בערך ההרגשה... כמובן, שאם המשפחה נחמדה ומתחשבת והילדים מתוקים אז זאת יכולה להיות חוויה נהדרת. אפרת.

ק ר ן*

New member
לשרון,אפרת ומקסימה........

ולכל מי שניסה לעזור. ביום ראשון אני נוסעת לת"א,שם נמצא המשרד שמטפל בכל הקשור בנושא(התיווך בין המשפחות לאופר נעשה באמצעותם). ואז אדע פרטים נוספים ואוכל להיות יותר ספציפית. מה שאני יודעת עד עכשיו: 5 ימי עבודה,45 שעות שבועיות,שמירה נטו ללא בישול או ניקיון,600-800 $ לחודש,כרטיס טיסה הלוך חזור חינם,התחייבות לשנה. בי בינתיים, אחזור ביום א´. קרן

למעלה